Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Кулинарна тема (за чревоугодници)

Featured Replies

Публикувано

Хахаха Гоце, що не заместиш сегашния Гоце и да станеш президент :cool: Шегувам се, разбира се :lol: Поздравления още веднъж :drinkingcheers:

• Отговори 1.6k
  • Прегледа 174.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Започвам с обезкостяването, като оставям бутчетата за друго ястие. От костите и бутчетата правя бульон, а месото от бутчетата с ориз. В един тиган слагам малко зехтин и чесън, към които добавям о

• Вече съм си в София и започнаха вечерите с приятели За студено предястие бях направил "бонбони" от прошуто, пълнени с микс от синьо сирене, крема сирене и фурми. Отделят се костилките на фурмит

• Аз си ги взех от amazon.de, защото там бяха най-изгодни към момента: 1. Steba SV 1 Precise "Sous-Vide Garer" Profi-Garmethode mit Vakuumierbeutel im Wasserbad - € 129.56 2. Foodsaver FSFSSL3840-050

Добавени снимки

Публикувано

Браво Гоце! Наистина са станали доста добри! Нямам търпение да видя кебапчетата :cool: Баща ми прави страхотни кебапчета, но и малко нестандартни! ЕТО:

pb190441.th.jpg

Публикувано

Гоце, ти накара един вегетариенец да си сготви кюфтета. Надявам се утре отново да бъда доброто старо аз, че днес ми стана адски тежко (и невероятно вкусно). :chef:

Публикувано
  • Автор

Благодаря братлета. И аз неможах да го гледам, та се га като се прибрах, го изгледах от тук.А що се отнася за iPhon–a, всички работещи при него са със този телефон. А на следващите две предавания ще спомена за прекрасният по–различен форум.

Публикувано
:cool:
Публикувано

Само така Гоце. :cool:

п.с. направих твоята рецепта , невероятни кюфтета :thumbsup:

Публикувано

Гоце, аз се прибирам на 20-ти декември. Така като гледах, май от летището директно при тебе идвам :mrgreen:

Публикувано

Сега пак го гледах и едно нещо ми направи впечатление. Кимион не се ли слага само на кебапчета. Или тази рецепта се отнася само за "вкусните стари сочни кюфтета"?

Публикувано

Кой ресторант беше?

Май ще идвам да хапвам там :mrgreen:

Публикувано
Публикувано

Еее, няма кюфтета в менюто :mrgreen:

Публикувано

Има, има. Ке умрем за тях. :cool:

Публикувано
  • Автор

Можете да ме намерите всеки ден от 8-16 часа в ресторанта на хотел Мария Луиза до халите, на евтино и вкусно обедно меню,приготвено от мене. Шефовете ми повериха ресторанта в хотела, и вече не съм в Марая Фюжън, така че винаги добре дошли. За всички от форума в други ден ще правя шкембе по македонски, и ако някой дойде да търсе моето меню, че има и за чужденци, което не е за нас.

Публикувано

Ами, Гоце, аз си казах, сега и ще повторя. На 20-ти като кацна, стига да си на работа, идвам с празния стомах и гладен за хубава храна, че нещо немската кухня не ми пасва :)

Публикувано

Е как ще ти пасва, аз като се сетя за маринована зелка със захарен сироп и ми се повдига. :) :roulette:

Публикувано
  • Автор
Ами, Гоце, аз си казах, сега и ще повторя. На 20-ти като кацна, стига да си на работа, идвам с празния стомах и гладен за хубава храна, че нещо немската кухня не ми пасва :)

Тебе, брат ако трябва ще те чакам и на летището,заслужаваш го...! бъди здрав.

Публикувано

Чак на летището няма нужда да идваш, но аз наистина ще дойда да те видя :) Всички да сме здрави, пък виждането и яденето ще го измислим ;)

Публикувано

Mного офтопик, много...

Пък за Ути, приятел е личен :>

Публикувано

Ти специално това ли да кажеш се регистрира?

Публикувано

Aми да, приятел е.

Публикувано

Нямах възможност да гледам по БНТ, но си го изтеглих.

Трябва да кажа, Гоце, страшни кюфтаци, ще ги пробвам скоро по твоята рецепта.

Публикувано

Малеее...

Освирепях, докато гледах магиите на Гоце! :sarcasm:

Ще трябва да се дегустират тези произведения на изкуството!

Публикувано

Гоце, да кажеш га че са другите две предавания, да те гледаме па :)

Публикувано

Каймичката ми отлежава вече. Довечера ще правя и от 2-та вида кюфтенца.

П.П. Ще пиша за резултата в домашни условия. :razz:

Публикувано
Браво Гоце! Наистина са станали доста добри! Нямам търпение да видя кебапчетата :lol: Баща ми прави страхотни кебапчета, но и малко нестандартни! ЕТО:

pb190441.th.jpg

Вкуса на тези кебапчета само ние знаем ахперас. :biggrin:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.