Публикувано Ноември 9, 200916 гд Хахаха Гоце, що не заместиш сегашния Гоце и да станеш президент Шегувам се, разбира се Поздравления още веднъж :drinkingcheers:
Публикувано Ноември 9, 200916 гд Браво Гоце! Наистина са станали доста добри! Нямам търпение да видя кебапчетата Баща ми прави страхотни кебапчета, но и малко нестандартни! ЕТО:
Публикувано Ноември 9, 200916 гд Гоце, ти накара един вегетариенец да си сготви кюфтета. Надявам се утре отново да бъда доброто старо аз, че днес ми стана адски тежко (и невероятно вкусно). :chef:
Публикувано Ноември 9, 200916 гд Автор Благодаря братлета. И аз неможах да го гледам, та се га като се прибрах, го изгледах от тук.А що се отнася за iPhon–a, всички работещи при него са със този телефон. А на следващите две предавания ще спомена за прекрасният по–различен форум.
Публикувано Ноември 9, 200916 гд Само така Гоце. п.с. направих твоята рецепта , невероятни кюфтета :thumbsup:
Публикувано Ноември 9, 200916 гд Гоце, аз се прибирам на 20-ти декември. Така като гледах, май от летището директно при тебе идвам :mrgreen:
Публикувано Ноември 9, 200916 гд Сега пак го гледах и едно нещо ми направи впечатление. Кимион не се ли слага само на кебапчета. Или тази рецепта се отнася само за "вкусните стари сочни кюфтета"?
Публикувано Ноември 9, 200916 гд Автор Можете да ме намерите всеки ден от 8-16 часа в ресторанта на хотел Мария Луиза до халите, на евтино и вкусно обедно меню,приготвено от мене. Шефовете ми повериха ресторанта в хотела, и вече не съм в Марая Фюжън, така че винаги добре дошли. За всички от форума в други ден ще правя шкембе по македонски, и ако някой дойде да търсе моето меню, че има и за чужденци, което не е за нас.
Публикувано Ноември 9, 200916 гд Ами, Гоце, аз си казах, сега и ще повторя. На 20-ти като кацна, стига да си на работа, идвам с празния стомах и гладен за хубава храна, че нещо немската кухня не ми пасва
Публикувано Ноември 9, 200916 гд Е как ще ти пасва, аз като се сетя за маринована зелка със захарен сироп и ми се повдига. :roulette:
Публикувано Ноември 9, 200916 гд Автор Ами, Гоце, аз си казах, сега и ще повторя. На 20-ти като кацна, стига да си на работа, идвам с празния стомах и гладен за хубава храна, че нещо немската кухня не ми пасва Тебе, брат ако трябва ще те чакам и на летището,заслужаваш го...! бъди здрав.
Публикувано Ноември 9, 200916 гд Чак на летището няма нужда да идваш, но аз наистина ще дойда да те видя Всички да сме здрави, пък виждането и яденето ще го измислим
Публикувано Ноември 9, 200916 гд Нямах възможност да гледам по БНТ, но си го изтеглих. Трябва да кажа, Гоце, страшни кюфтаци, ще ги пробвам скоро по твоята рецепта.
Публикувано Ноември 10, 200916 гд Малеее... Освирепях, докато гледах магиите на Гоце! :sarcasm: Ще трябва да се дегустират тези произведения на изкуството!
Публикувано Ноември 13, 200916 гд Каймичката ми отлежава вече. Довечера ще правя и от 2-та вида кюфтенца. П.П. Ще пиша за резултата в домашни условия. :razz:
Публикувано Ноември 13, 200916 гд Браво Гоце! Наистина са станали доста добри! Нямам търпение да видя кебапчетата Баща ми прави страхотни кебапчета, но и малко нестандартни! ЕТО: Вкуса на тези кебапчета само ние знаем ахперас.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.