Публикувано Ноември 13, 200916 гд Няма по-добри от тях, нали ПС: Айде да не спамим повече, че ще ме направят и мен мандаринка ПС2: С нетърпение чакам да видя кебапчетата на Гоце
Публикувано Ноември 17, 200916 гд Аз ще налея още малко спам. Днес в Стара Загора откриват така наречената пародия на заведенията "Шатрата", снимка на което по-долу. Огромна палатка, пльосната насред центъра ще радва майсторите на бутилката в продължение на 55 дни. Различна скара и богат асортимент от бели, червени вина, бира и др. Познайте кой е госта, поканен да открие това пиршество, приготвил 200 кг. сурово месо, което чака да бъде тръшнато на скарата. Точно така - Ути Бъчваров. Предлагам с това да открием фестивала на чашката (шишето), кой колкото може.
Публикувано Ноември 17, 200916 гд Ами тези, които не сме го затваряли фестивала от миналата, че и от по-миналата година?!!
Публикувано Ноември 19, 200916 гд Гоце, да те питам - имаш ли идея от първата Марайа как се готвят яденетата, че има две-три, които ги ям редовно и бих се радвал на рецептите им.
Публикувано Януари 4, 201016 гд Автор Честита нова година на всички. Mного ви моля, някой който разбира от архива, да свали днешното ми предаване с Ути по БНТ, за да мога да го кача на телефона както предишния път.
Публикувано Януари 4, 201016 гд Предния път го рипнах от БНТ. АКо кажеш кога има повторение, ще пробвам пак да го рип-на.
Публикувано Януари 4, 201016 гд След малко ще се пробвам да ти го предоставя. За наденичките нали :mrgreen:
Публикувано Януари 4, 201016 гд .flv: [download:3i1xqczx]http://aveliky.com/iphone/The%20Shaman/5583.flv[/download:3i1xqczx] .mp4: [download:3i1xqczx]http://dox.bg/files/dw?a=40641cba88[/download:3i1xqczx] :mrgreen: Изпревари ме :mrgreen:
Публикувано Февруари 7, 201016 гд Автор Утре пак съм при Ути в 12:30 Моля ви който може да го свали да го гледам и аз че съм на работа....!извинявайте предаването ще е на 22 февруари просто са объркали датите. Редактирано Февруари 8, 201016 гд от goce kostadinov
Публикувано Февруари 21, 201016 гд Автор Здравейте утре вече сигурно в 12.30 съм при Ути по БНТ. който може да го рипне. за да го гледам и аз благодаря предварително
Публикувано Февруари 22, 201016 гд Гоце, сега те гледах! Как ми се дояде шкембе. Само едно не разбрах- каква е разликата между лятното и зимното шкембе? Евала!
Публикувано Февруари 22, 201016 гд Някой да го свали за Гоце, че липсвам: http://bnt.bg/bg/productions/93/edition/6313/byrzo_lesno_vkusno_22_26_fevruari_2010_ochakvajte
Публикувано Февруари 22, 201016 гд Автор По нашият край зимното шкембе го правим с кисело мляко и брашно с желтъци. а лятото с прясно мляко и жълтъци без брашно....!
Публикувано Февруари 22, 201016 гд Още не са качили предаването Гоце... До довечера може би ще го имаш
Публикувано Февруари 23, 201016 гд Гоце, брат, тея така и не ти научиха името... гост – Гоце Киримов, главен готвач в бар „Марая”, София .avi: .mp4:
Публикувано Февруари 24, 201016 гд Шамане, аз това лято правех по 2 начина, едните с черупките, пукаха се да ги ядат клиентите. Ако приемаш и други рецепти ще ти напиша.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.