Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Кулинарна тема (за чревоугодници)

Featured Replies

Публикувано

Кордон-чето домашно или от фирмата?

• Отговори 1.6k
  • Прегледа 174.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Започвам с обезкостяването, като оставям бутчетата за друго ястие. От костите и бутчетата правя бульон, а месото от бутчетата с ориз. В един тиган слагам малко зехтин и чесън, към които добавям о

• Вече съм си в София и започнаха вечерите с приятели За студено предястие бях направил "бонбони" от прошуто, пълнени с микс от синьо сирене, крема сирене и фурми. Отделят се костилките на фурмит

• Аз си ги взех от amazon.de, защото там бяха най-изгодни към момента: 1. Steba SV 1 Precise "Sous-Vide Garer" Profi-Garmethode mit Vakuumierbeutel im Wasserbad - € 129.56 2. Foodsaver FSFSSL3840-050

Добавени снимки

Публикувано

За автомобили се дава по 1 точка на 25лв. А за камиони по 1 точка на 100лв.

П.П. За повече инфо на лични. ;)

Публикувано

Веге дюнер(например):)

Запържва се нарязан лук. Към него се прибавят гъби, сол, джоджен и булгур с две чаши вода. Вари се докато булгура поеме водата.

Соса е от кисело мляко, четири сварени картофа, чесън и лимон. Всичко се пасира.

Сглобява се в препечени тортили с айсберг и нарязана краставица, овкусена с лимон.

post-63-1433613859,4121_thumb.jpgpost-63-1433613865,0628_thumb.jpgpost-63-1433613870,0664_thumb.jpgpost-63-1433613875,3053_thumb.jpg

Етo и дъската. Дoбра е.

post-63-1433669689,4661_thumb.jpg

Публикувано

Споделете как се казва соса, който го слагат върху салата капрезе или белени домати с моцарела, в доста ресторанти го сервират, един зеленикав с много специфичен вкус. Дали се продава готов такъв или си го правиш сам.

Публикувано

Песто дженовезе?

Публикувано

Прoдава се гoтoв а мoже да ди гo спретнеш и сам. В негo(дженoвезе) преoбладава бoсилека. Има oще ядки(най-честo кедрoви), пармеджанo и зехтин.

Публикувано

Ние вече сме с "камина" в кухнята :)

45fdbe033430a24e8828244a989201ba.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

447cc4369f959e24f78d3be9a181c2fb.jpg

Благодаря ви сега ще го пробвам

Публикувано

Този е хубав, пробвал съм го. Но, домашният е безценен, особенно като си го тунинговаш със сол по твой вкус. Маслинова паста(от ситна каламата) и дженовезе ми е любима смес.

Публикувано
[i

Благодаря ви сега ще го пробвам

Опитай и този:

da796183141dd5981f84a27697b0d1ba.jpg

Публикувано

Alxx много сложно ми се стори като прочетох рецептата, а добавките, които си написал направо ме отказаха

Публикувано

Е, аз съм екстремист със шантав вкус :tooth: Иначе меракът за различна и интересна храна прави чудеса ;) Между другото Барила-та е доста добра. Оня, който си снимал беше лидълски ако не бъркам и е меко казано компромис.

Публикувано

Не знам какъв е, взех го от Лекси и ни допадна, но утре задължително ще взема и този, който е снимал Пепо

Публикувано

За какво се ползва "камината"?

Публикувано
Оня, който си снимал беше лидълски ако не бъркам и е меко казано компромис.

Не е лидълски,техните ги пробвах-не стават.Cirio(което е снимал turganaj) също ми харесва,но Barilla ми е любимата марка за всичко свързано с паста.

Публикувано

Аз пък смея да твърдя, че лидълския е мнoгo качествен, кoгатo гo има.

Публикувано

Аз говоря за този лидълски,ако има друг не съм го пробвал922f0177609b597c14da73ac34d4e052.jpg

Публикувано

Една доста тежичка майонезена салата, която много обичам:

Основните съставки са печени червени чушки (аз ползвам кисели от буркан), макарони, кисели краставички, пушено филе и майонеза. Могат да се добавят и други съставки, примерно правила съм я с варени пъдпъдъчи яйца и става уникално, аз лично я обичам и с царевица. Понеже не ям чесън, не слагам, но спокойно може да се добави за тези, което го обичат.

Всичко се нарязва на дребно и се смесва, макароните се сваряват, охлаждат със студена вода и добавят към сместта, майонезата се обърква добре, а за да не е толкова тежка салатката, може да се сложи и кисело мляко. Резултатът е много вкусен!

За една нормална купа са достатъчни един буркан чушки, 200грама пушено филе, един пакет макарони, една две кисели краставички и две майонези, останалото е въпрос на вкус и въображение.

1297917c8950190fc58c394f0f23b12b.jpg

31acaf0ca291e646fad2ecf1e1317a0c.jpg

Крайния резултат след малко - в момента правя двойна доза, затова пакетите макарони са два, иначе изчезва за броени минути :-)

d4e000164119c97a3601a8014f8a0663.jpg

След като се обърка добре е желателно да се остави поне за половин час в хладилника за попие. Да ви е сладко!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Етo каквo спечелих oт Фиеста ТВ

post-63-1434785443,0583_thumb.jpg

Публикувано

Шамане и аз съм много доволен от дъската и ножа, струват си парите. Един съвет кой от другите ножове си заслужава ?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Публикувано

Биволско сърце?

Публикувано
Биволско сърце?

Да:)

Шамане и аз съм много доволен от дъската и ножа, струват си парите. Един съвет кой от другите ножове си заслужава ?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Честнo казанo, нoжoвете мнoгo ми "дънчат", нo ще купя малкия и тoзи за хляба, че нямам такъв:)

Публикувано

За какво се ползва "камината"?

Това е като Хоспер (josper oven), но е на друга испанска фирма - PIRA 50 LUX. Храната става невероятно бързо и супер вкусна. Готвачът ни я поддържа на около 200 градуса. Преди два дена сложихме един лаврак 1.5 кг. Беше предварително обезкостен и стана за 15 мин. като през това време си беше хванал чудесна коричка. Предимството на тези фурни пред барбекюто е, че готвят храната и отгоре, димят много по-малко и са доста по-безопасни заради хайтек комина, който улавя всякакви искри и сажди.

Ето го и въпросният лаврак:

11168870_450028378507770_3124652212976291631_n_zps7iiett7c.jpg

11329861_450028308507777_3828363974880808571_n_zpskwzo0lkm.jpg

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.