Публикувано Юни 3, 201510 гд За автомобили се дава по 1 точка на 25лв. А за камиони по 1 точка на 100лв. П.П. За повече инфо на лични.
Публикувано Юни 7, 201510 гд Веге дюнер(например) Запържва се нарязан лук. Към него се прибавят гъби, сол, джоджен и булгур с две чаши вода. Вари се докато булгура поеме водата. Соса е от кисело мляко, четири сварени картофа, чесън и лимон. Всичко се пасира. Сглобява се в препечени тортили с айсберг и нарязана краставица, овкусена с лимон. Етo и дъската. Дoбра е.
Публикувано Юни 11, 201510 гд Споделете как се казва соса, който го слагат върху салата капрезе или белени домати с моцарела, в доста ресторанти го сервират, един зеленикав с много специфичен вкус. Дали се продава готов такъв или си го правиш сам.
Публикувано Юни 11, 201510 гд Прoдава се гoтoв а мoже да ди гo спретнеш и сам. В негo(дженoвезе) преoбладава бoсилека. Има oще ядки(най-честo кедрoви), пармеджанo и зехтин.
Публикувано Юни 11, 201510 гд Този е хубав, пробвал съм го. Но, домашният е безценен, особенно като си го тунинговаш със сол по твой вкус. Маслинова паста(от ситна каламата) и дженовезе ми е любима смес.
Публикувано Юни 11, 201510 гд Alxx много сложно ми се стори като прочетох рецептата, а добавките, които си написал направо ме отказаха
Публикувано Юни 11, 201510 гд Е, аз съм екстремист със шантав вкус Иначе меракът за различна и интересна храна прави чудеса Между другото Барила-та е доста добра. Оня, който си снимал беше лидълски ако не бъркам и е меко казано компромис.
Публикувано Юни 11, 201510 гд Не знам какъв е, взех го от Лекси и ни допадна, но утре задължително ще взема и този, който е снимал Пепо
Публикувано Юни 11, 201510 гд Оня, който си снимал беше лидълски ако не бъркам и е меко казано компромис. Не е лидълски,техните ги пробвах-не стават.Cirio(което е снимал turganaj) също ми харесва,но Barilla ми е любимата марка за всичко свързано с паста.
Публикувано Юни 19, 201510 гд Една доста тежичка майонезена салата, която много обичам: Основните съставки са печени червени чушки (аз ползвам кисели от буркан), макарони, кисели краставички, пушено филе и майонеза. Могат да се добавят и други съставки, примерно правила съм я с варени пъдпъдъчи яйца и става уникално, аз лично я обичам и с царевица. Понеже не ям чесън, не слагам, но спокойно може да се добави за тези, което го обичат. Всичко се нарязва на дребно и се смесва, макароните се сваряват, охлаждат със студена вода и добавят към сместта, майонезата се обърква добре, а за да не е толкова тежка салатката, може да се сложи и кисело мляко. Резултатът е много вкусен! За една нормална купа са достатъчни един буркан чушки, 200грама пушено филе, един пакет макарони, една две кисели краставички и две майонези, останалото е въпрос на вкус и въображение. Крайния резултат след малко - в момента правя двойна доза, затова пакетите макарони са два, иначе изчезва за броени минути :-) След като се обърка добре е желателно да се остави поне за половин час в хладилника за попие. Да ви е сладко! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 22, 201510 гд Шамане и аз съм много доволен от дъската и ножа, струват си парите. Един съвет кой от другите ножове си заслужава ? Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Публикувано Юни 23, 201510 гд Биволско сърце? Да Шамане и аз съм много доволен от дъската и ножа, струват си парите. Един съвет кой от другите ножове си заслужава ?Sent from my SM-G920F using Tapatalk Честнo казанo, нoжoвете мнoгo ми "дънчат", нo ще купя малкия и тoзи за хляба, че нямам такъв
Публикувано Юни 24, 201510 гд За какво се ползва "камината"? Това е като Хоспер (josper oven), но е на друга испанска фирма - PIRA 50 LUX. Храната става невероятно бързо и супер вкусна. Готвачът ни я поддържа на около 200 градуса. Преди два дена сложихме един лаврак 1.5 кг. Беше предварително обезкостен и стана за 15 мин. като през това време си беше хванал чудесна коричка. Предимството на тези фурни пред барбекюто е, че готвят храната и отгоре, димят много по-малко и са доста по-безопасни заради хайтек комина, който улавя всякакви искри и сажди. Ето го и въпросният лаврак:
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.