Публикувано Февруари 8, 201610 гд Веднъж направих такъв чийзкейк и понеже знам, че е доста калоричен и не трябва да ям по много на веднъж, посещавах хладилника на всеки 20 минути за по едно малко парченце. След около 2-3 часа го нямаше...
Публикувано Февруари 8, 201610 гд Хаха, точно така е, аз също наминавам честичко покрай хладилника, след като великодушно отпуснах по едно парченце на останалите ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 10, 201610 гд Първа порция тунинг за миксера Калъф, машинка за кайма и няколко рендета: Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 24, 20169 гд Някой знае ли читав VPN със БГ сървър за гледане на БТВ от чужбина? И за да не е офтопик интересува ме за да гледам Мастър Шеф Междувпрочем защо темата за БГ телевизията е заключена?!
Публикувано Май 25, 20169 гд Мерси за отговора, Алекс, но не зная за коя услуга става дума? Не питам за конкретен ап, а като цяло.
Публикувано Май 26, 20169 гд Конкретната тема беше за Russian TV и врътката за гледане на българска Тв. Екстрата умря и затова ключ. Има нови "врътки" за друг ап, но са за вип юзъри и зависят от адаша.
Публикувано Юли 17, 20169 гд Готвачът ни реши да тунингова пастите по доста атрактивен начин. В тази история аз съм само оператор и консуматор
Публикувано Юли 17, 20169 гд Гледам напоследък доста клипове на готвене по този начин. Това е сирене нали?
Публикувано Юли 17, 20169 гд Има някакви ножове в Билла, тествали ли сте ги? Тези от ЕКО-то се оказаха много добри, ад ме е че купих само два тогава..
Публикувано Юли 17, 20169 гд Целите са метални и дрънчат на кухо. Не са японски естествено. Дават ти цял лист с печати за гаранцията. Все пак мисля да взема сатърчето.
Публикувано Юли 17, 20169 гд И ако после реши да прави Карбонара , не остава ли вкус на Фрутите на Мара? в тигана от сирене
Публикувано Юли 17, 20169 гд Нищо не остава, сиренето е с висока плътност и не поема нищо, дори ако пастата е с домати. Сега ще ти направя снимка как е питата след доста пасти
Публикувано Юли 17, 20169 гд С цялото ми уважение към теб и нещата който съм видял тук постнати от теб, това видео не съм много съгласен че ще донесе на ястието някакви положителни вкусове. Даже и мисля че не е много хигенично понеже ако това е пармезан пита то тогава това е външната обвивка на питата която не се яде. Те в складовете ги съхраняват така без нищо друго отгоре да са завити. Гледал съм като се отваря такава оргинална италианска пита и ясно си личи че това е обвивка която не се консумира. Ако не е parmigiano сирене и е друг вид сирене то тогава аз съм в грешка.
Публикувано Юли 17, 20169 гд Явно не си погледнал внимателно. Горният слой (капакът) на питата е премахнат, като е оставен един ринг с дебелина около сантиметър. Страните и дъното си остават непокътнати и така с времето се образува нещо като тенджера. Питата седи покрита в хладилник и се вади само при поръчка на няколко по-специални пасти. Ако това упражнение се направи върху външната обвивка, ефекта ще е като да изпечеш картофи заедно с найлоновата торбичка Тази техника се прилага в много италиански ресторанти. Ако бръкнеш в YouTube ще намериш доста демонстрации.https://youtu.be/1OkBTmkwIqI Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Юли 18, 20169 гд 11 hours ago, johnnybravo said: Да, пита пармезан 40 кг. Какъв е алкохола, който се запалва отначало?
Публикувано Юли 18, 20169 гд преди 12 часа, Monro написа: Има някакви ножове в Билла, тествали ли сте ги? Тези от ЕКО-то се оказаха много добри, ад ме е че купих само два тогава.. Аз си купих вече един и смея да кажа, че изглежда добре и реже добре. Разбира се мнението ми е на аматьор ползвател в домашни условия. Учуди ме много, като ми дадоха документ с 10 години гаранция, който при нараняване, надраскване и други ще ти върнат парите. Ще го снимам довечера и ще го постна тук. Също имам от ножовете от ЕКО и те също се оказаха добри. За сега нямам оплаквания от тях.
Публикувано Юли 18, 20169 гд Какъв е алкохола, който се запалва отначало? Обикновено е водка, но ние сложихме коняк. Хубаво е алкохола да се загрее предварително, да започне да отделя повече алкохолни пари. Тогава лесно се пали още в каничката и е много ефектно, когато го изливаш върху ястието.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 18, 20169 гд @johnnybravoДа наистина като съм гледал видеото съм бил изморен и нищо не съм видял. Сега като го гледах видях "тенджерата" и другите видеа от тубата обесняват принципа. В тази връзка отдавна не сме виждали творения на master chefs Johnny
Публикувано Юли 18, 20169 гд През лятото съм само консуматор В тази връзка един говежди рибай от вагу, който е поднесен върху загрята плоча на 300 градуса.Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.