inutero Публикувано Февруари 8, 2016 Публикувано Февруари 8, 2016 Веднъж направих такъв чийзкейк и понеже знам, че е доста калоричен и не трябва да ям по много на веднъж, посещавах хладилника на всеки 20 минути за по едно малко парченце. След около 2-3 часа го нямаше... 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 8, 2016 Публикувано Февруари 8, 2016 Хаха, точно така е, аз също наминавам честичко покрай хладилника, след като великодушно отпуснах по едно парченце на останалите ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
baronbg Публикувано Февруари 8, 2016 Публикувано Февруари 8, 2016 Ще хванете синузит бе. デシスラブ 10 Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 10, 2016 Публикувано Март 10, 2016 Първа порция тунинг за миксера Калъф, машинка за кайма и няколко рендета: Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Цитирай
inutero Публикувано Май 24, 2016 Публикувано Май 24, 2016 Някой знае ли читав VPN със БГ сървър за гледане на БТВ от чужбина? И за да не е офтопик интересува ме за да гледам Мастър Шеф Междувпрочем защо темата за БГ телевизията е заключена?! Цитирай
Alxx® Публикувано Май 25, 2016 Публикувано Май 25, 2016 Ако не си разбрал, услугата отдавна не работи, затова. Цитирай
inutero Публикувано Май 25, 2016 Публикувано Май 25, 2016 Мерси за отговора, Алекс, но не зная за коя услуга става дума? Не питам за конкретен ап, а като цяло. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 26, 2016 Публикувано Май 26, 2016 Конкретната тема беше за Russian TV и врътката за гледане на българска Тв. Екстрата умря и затова ключ. Има нови "врътки" за друг ап, но са за вип юзъри и зависят от адаша. Цитирай
johnnybravo Публикувано Юли 17, 2016 Публикувано Юли 17, 2016 Готвачът ни реши да тунингова пастите по доста атрактивен начин. В тази история аз съм само оператор и консуматор 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 17, 2016 Публикувано Юли 17, 2016 Гледам напоследък доста клипове на готвене по този начин. Това е сирене нали? Цитирай
johnnybravo Публикувано Юли 17, 2016 Публикувано Юли 17, 2016 Да, пита пармезан 40 кг. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Monro Публикувано Юли 17, 2016 Публикувано Юли 17, 2016 Има някакви ножове в Билла, тествали ли сте ги? Тези от ЕКО-то се оказаха много добри, ад ме е че купих само два тогава.. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 17, 2016 Публикувано Юли 17, 2016 Целите са метални и дрънчат на кухо. Не са японски естествено. Дават ти цял лист с печати за гаранцията. Все пак мисля да взема сатърчето. Цитирай
miro1972 Публикувано Юли 17, 2016 Публикувано Юли 17, 2016 И ако после реши да прави Карбонара , не остава ли вкус на Фрутите на Мара? в тигана от сирене Цитирай
johnnybravo Публикувано Юли 17, 2016 Публикувано Юли 17, 2016 Нищо не остава, сиренето е с висока плътност и не поема нищо, дори ако пастата е с домати. Сега ще ти направя снимка как е питата след доста пасти 2 Цитирай
johnnybravo Публикувано Юли 17, 2016 Публикувано Юли 17, 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
koksibg Публикувано Юли 17, 2016 Публикувано Юли 17, 2016 С цялото ми уважение към теб и нещата който съм видял тук постнати от теб, това видео не съм много съгласен че ще донесе на ястието някакви положителни вкусове. Даже и мисля че не е много хигенично понеже ако това е пармезан пита то тогава това е външната обвивка на питата която не се яде. Те в складовете ги съхраняват така без нищо друго отгоре да са завити. Гледал съм като се отваря такава оргинална италианска пита и ясно си личи че това е обвивка която не се консумира. Ако не е parmigiano сирене и е друг вид сирене то тогава аз съм в грешка. Цитирай
johnnybravo Публикувано Юли 17, 2016 Публикувано Юли 17, 2016 Явно не си погледнал внимателно. Горният слой (капакът) на питата е премахнат, като е оставен един ринг с дебелина около сантиметър. Страните и дъното си остават непокътнати и така с времето се образува нещо като тенджера. Питата седи покрита в хладилник и се вади само при поръчка на няколко по-специални пасти. Ако това упражнение се направи върху външната обвивка, ефекта ще е като да изпечеш картофи заедно с найлоновата торбичка Тази техника се прилага в много италиански ресторанти. Ако бръкнеш в YouTube ще намериш доста демонстрации.https://youtu.be/1OkBTmkwIqI Sent from my iPad using Tapatalk 3 Цитирай
dedra1 Публикувано Юли 18, 2016 Публикувано Юли 18, 2016 11 hours ago, johnnybravo said: Да, пита пармезан 40 кг. Какъв е алкохола, който се запалва отначало? Цитирай
Asen_77 Публикувано Юли 18, 2016 Публикувано Юли 18, 2016 преди 12 часа, Monro написа: Има някакви ножове в Билла, тествали ли сте ги? Тези от ЕКО-то се оказаха много добри, ад ме е че купих само два тогава.. Аз си купих вече един и смея да кажа, че изглежда добре и реже добре. Разбира се мнението ми е на аматьор ползвател в домашни условия. Учуди ме много, като ми дадоха документ с 10 години гаранция, който при нараняване, надраскване и други ще ти върнат парите. Ще го снимам довечера и ще го постна тук. Също имам от ножовете от ЕКО и те също се оказаха добри. За сега нямам оплаквания от тях. Цитирай
johnnybravo Публикувано Юли 18, 2016 Публикувано Юли 18, 2016 Какъв е алкохола, който се запалва отначало? Обикновено е водка, но ние сложихме коняк. Хубаво е алкохола да се загрее предварително, да започне да отделя повече алкохолни пари. Тогава лесно се пали още в каничката и е много ефектно, когато го изливаш върху ястието.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
koksibg Публикувано Юли 18, 2016 Публикувано Юли 18, 2016 @johnnybravoДа наистина като съм гледал видеото съм бил изморен и нищо не съм видял. Сега като го гледах видях "тенджерата" и другите видеа от тубата обесняват принципа. В тази връзка отдавна не сме виждали творения на master chefs Johnny 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Юли 18, 2016 Публикувано Юли 18, 2016 През лятото съм само консуматор В тази връзка един говежди рибай от вагу, който е поднесен върху загрята плоча на 300 градуса.Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.