Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 4S 351 гласа

1. 1. Доволни ли сте от преставянето на новия модел iPhone 4S?

• Да и с нетърпение очаквам да си го взема.
      36%
    • Не и няма да си го взимам, ще изчакам iPhone 5.
      61%
    • Писна ми от Apple - този път много се изложиха и сменям марката.
      2%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Публикувано

Едното на снимката е или CDMA, или е тояга. Виж разликата в рамката. Гледах снимки на 4S - рамката е 1/1 с 4-ката, а на снимката не.

Не знам какво си гледал, но рамката на 4S не е 1:1 с рамката на 4-ката. ;)

Може да видиш тук например:

http://www.appleinsider.com/articles/11/10/11/iphone_4s_delivered_early_in_germany_packagingsiri_shown_off.html

• Отговори 397
  • Прегледа 52.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Когато някой човек изкарва добри пари и не му пречи да си го закупи, защо трябва да го наричаш балама? Този вид бизнес не е само България. Когато има търсене на даден продукт и недостатъчно бройки за

• Миналата година не парадираха с това че iPhone 4 е с 512Mb, въпреки че iPhone 3GS е с 256Mb т.е. два пъти са увеличи паметта. Ако обърнем внимание и на iPhone 3G с 128Mb може да се предположи, че при

• Да припомня: такива глупости слушах и четях преди две години, когато излезе 3GS. Всички ревяха колко са разочаровани, а, когато се докопаха до устройството - "Еха, еб@ти разликата! Да, ще си купя!".

Добавени снимки

Публикувано

1:1 e със CDMA 4-ката (като изключим дупката за сим-а, разбира се).

Публикувано

Mоят пристига в края на месеца.

Публикувано

И аз не съм решил, ама най вероятно ще го завзема. И без това жената точи лиги по 4ката :).

Публикувано

Сега остана и само да измислим как да се и домъкне до тук...

iPhone4S.jpg

Публикувано

Внушително ;)

Публикувано

Сега остана и само да измислим как да се и домъкне до тук...

От коя точка на света трябва да се довлачи?

Публикувано

Внушително ;)

Тук обаче 4-ката не е с iOS5, ако и двете устройства са с новата ОС, разликата няма да е толкова фрапантна. Поне при мен с iOS5 браузването е доста по-бързо.

Публикувано

За тези, които са много нетърпеливи за 4S-ката, вижте на какво попаднах днес: http://www.novmak.com/apple-iphone4s

Цените са горе-долу като за ФО от Глобул, което не е толкова зле. Като гледам са почнали да се появяват юнаци, които предлагат за по 1700-800лв.

Редактирано от mi4openev

Публикувано

Тая година няма да е като миналата. Не мисля, че ще има толкова балами да дават по 2 бона за телефони. Бах тая надценка от 500 лева. Тия хора гия нямат за нищо тия пари. Че то за толкова горе долу може да си направиш една екскурзия до някоя близка държава и да се обзаведеш. Да не говорим и че почти всеки има по някой познат в чужбина и не е никакъв проблем да се купи и изпрати. По Еконт доставката от UK ще е 44 лева.

Публикувано

Дам яко се появяват разни типове който искат да изкарат някои лесен лев, винаги ще е така докато има балами които не ценят парите си и ги дават еи така само и само да го имат 2 дена по рано :)

Редактирано от eek

Публикувано
  • Автор

Когато някой човек изкарва добри пари и не му пречи да си го закупи, защо трябва да го наричаш балама? Този вид бизнес не е само България. Когато има търсене на даден продукт и недостатъчно бройки за да запълни пазара е нормално да се продава на по висока цена от нормалната. Хората които го имат и продават са минали през доста трудности за да се сдобият с него. Така, че сами имат право да определят цената на закупения от тях продукт, която се определя от много критерии.

• Време
  • Нерви
  • Риск
  • Разходи

На теб след като ти е висока цената, ще изчакаш да се насити пазара, да се регулира цената и няма да мрънкаш.

Публикувано
Това ме направи нещастен, но няма да промени мнението ми за новия телефон и определено ще намеря начин да се сдобия с 4S.
Публикувано

И аз се уредих, сега само чакам да дойде 27.10. ;)

818402771520f2e4.JPG

Публикувано

Видеа направени с новия iPhone 4S:

нощно:

дневно:

ПП: Радвам се да видя клипчета от Vimeo да се зареждат във форума :)

Редактирано от iHustle

Публикувано

Вчера след 5 часово чакане пред Apple Store на опашка с 400 човека от 05:30ч. сутринта, най- накрая се сдобих с новата джаджа и мога да кажа, че бързодействието ме уби..зареждане на страници в интернет, менюта, отваряне на приложения, плавност на анимацийте- определено много напред в материала спрямо 4-ката. При разговор доста по- ясно се чува в сравнение с нея.. В следващите дни ще споделя още впечатления.

Най- важното е, че екранът ми няма вече този досаден жълт отенък и изежда по- ярък от на 4-ката ми.

Редактирано от SpAwN

Публикувано

Сравнение между камерата на iPhone 4S - 8Mpx, 1080p и фотоапарат Canon EOS 500D/T1i, 15Mpx, 1080p. Гледайте го в 1080p на цял екран и се вгледайте в надписите зад хората ;)

Редактирано от Lyudmil

Публикувано

Как е Сири-то с бългаски акцент на английски?

Публикувано

Същото, както да си поръчаш шопска салата с американски акцент на български... :tooth:

Публикувано

Само за 2099лв бе, ко му плащаш.... :tooth::censored2:

Публикувано

Аман от малоумници :censored2:

Публикувано

Хаха един от коментарите под клипчето кърти здраво:

"HEY MY GIRLFRIEND SIRI IS LIVING THERE U BASTARD!"

:tooth:

Публикувано

Е тая мъка ни чака и нас :D

Публикувано
:tooth: Кажи вълк бре, може и да закове. Хаха...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Подобни теми

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.