Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 4S 351 гласа

1. 1. Доволни ли сте от преставянето на новия модел iPhone 4S?

• Да и с нетърпение очаквам да си го взема.
      36%
    • Не и няма да си го взимам, ще изчакам iPhone 5.
      61%
    • Писна ми от Apple - този път много се изложиха и сменям марката.
      2%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Публикувано

Естествено, че ще вземеш по-новото.

• Отговори 397
  • Прегледа 52.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Когато някой човек изкарва добри пари и не му пречи да си го закупи, защо трябва да го наричаш балама? Този вид бизнес не е само България. Когато има търсене на даден продукт и недостатъчно бройки за

• Миналата година не парадираха с това че iPhone 4 е с 512Mb, въпреки че iPhone 3GS е с 256Mb т.е. два пъти са увеличи паметта. Ако обърнем внимание и на iPhone 3G с 128Mb може да се предположи, че при

• Да припомня: такива глупости слушах и четях преди две години, когато излезе 3GS. Всички ревяха колко са разочаровани, а, когато се докопаха до устройството - "Еха, еб@ти разликата! Да, ще си купя!".

Добавени снимки

Публикувано
Да с един приятел точно това обсъждахме, като му звъня от 4 на 4S и обратното, времето започва да тече, никъв сигнал не се чува до момента когато някой не вдигне и каже "Ало". Даже мислихме, че е нещо от оператора. И двамата сме на М-тел.

То хубаво ако не се чува сигналът, но при мен и "ало"- то не се чува понякога..

При мен е доста по- рядко- от 20-30 разговора- един е греда..

Grievous, аз като чета- това повече от половината бройки го правят..дано случиш на читава.

Редактирано от SpAwN

Публикувано

Ако си разбирач ще си вземеш 4s, а ако не правиш разлика си вземи 4 ;)

Публикувано

Е ти пък сега... Разбирач, неразбирач :D

Публикувано

Не е до разбирач или както казва Shaman-a :smile:, но от 3гс съм многооооо доволен и не искам да се разочаровам все пак пари се дават :smile:

Ок смело напред взимам 4S 32 бял, като дойде и каквото ще да става :smile:

Редактирано от mishocs

Публикувано

Аз вече се убедих, че проблемът със звука при позвъняване има нещо общо със Сири. В момента в който използвам Сири за малко и оставя телефона в покой- следващото изподящо повикване е греда..

Публикувано

Здравейте. Видях, че някои от вас имат 4S и имам един въпрос. Батерията ми пада сравнително бързо, от както го ползвам го зареждам всеки ден (не всеки ден го използвам кой знае колко). Следя няколко влога в YouTube и знам, че и други хора имат този проблем. Въпросът ми е дали някои от вас има същия проблем и дали някои знае как мога да удължа "живота" на батерията ? Мерси предварително :)

Публикувано

И преди писах в тази тема, че при мен средната продължителност на живот на батерията е 3 дена. Със същия начин на ползване 4-ката караше между 4 и 5 дена. От тази гледна точка не съм доволен. Основният проблем е невъзможността за забрана на 3G от сетингите и лошото покритие на М-Тел. Забелязах друго обаче - преди празниците направих чист рестор и го сетнах като нов. Този път не инсталирах трите офисни приложения, iMovie и 2Do. Сега карам с ден повече. Не знам откъде идва, може би от 2Do, защото офисните и без това по принцип не ги ползвам, неизползваеми са на 3,5 инчов дисплей и са напразна загуба на пари. Някой ако ползва това приложение, нека пробва без него и напише отзиви.

Публикувано

Без да обиждам никой,но за мен IPhone 4S не е нищо друго освен един маркетингов трик от страна на Apple! В много от случайте вместо по-добър се оказва по-лош от чистото 4 ! Аз с желание бих си взел една бройка,но само ако си заслужаваще ъпгрейда като сума! Ползвам IPad 2 Wi-Fi+ 3G,който също е с А5 процесор! Разликата с А4 на IPhone4 е направо недоловима при тези връзки на интернета!

Публикувано

Аз още като му видях характеристиките си казах, че няма смисъл да се сменя 4-ката.

Лично аз съм влюбен в дизайна на iPhone 4. :)

Публикувано

Има разлика сега :) пък вие.

Едно време така се говореше и за 3G vs 3GS айде сега :),но като спряха подръжката на 3G тогава всеки тръгна да реве :)

Публикувано

Все пак разликата от 3G и 3GS беше много по-голяма! Мултитаскингът променя коренно едно устройство....Да се смята,че една програма(Siri) и леки козметични промени вътре в устройството си заслужават 1200/1400 лева:) Е...да ... ако примерно си продадеш 4-ката и се закачиш с ДДС-то към фирма ще намалиш доста цената и ще дадеш едни 400 лева,което наистина дава смисъл!:) Но пък след няколко месеца ще излезе 5 и тогава....пак по същата процедура...ще вземе да стане подозрително за данъчните,а и все пак е криза...не се знае дали ще ти предложат добра цена за настоящата версия...въобще всеки сам си решава!:)

Публикувано

Запознай се с устройството, преди да го сравняваш с друго!

Публикувано

Ползвал съм го две седмици:)Сравнявах го с чистата 4-ка! Аз имам и Ipad2,който е със същият процесор като на S-ката! Не мога да кажа,че е е фрапиращо мощен от чистата 4-ка! :)И с най-мощният процесор на пазара на мобилни устройсва при лош нет....все тази:) Колегата ми е супер геймър,аз да си призная не съм:) Той сподели,че за него игрите вървят добре и на двата модела iPhone-ни...все пак най-важното е да се купува програмата,може и на 3GS да върви!:) След като е на iOS5...Любител фотограф съм:) С ръка на сърцето казвам,че не пикселите са най-важното в една оптика! При тези размери на лещата чудеса не чакайте...Аз и на фотоси от нета не вярвам! Много зависи от какъв ъгъл снимаш,как си настрил апарата...абе въобще в лабораторни условия може да има малко подобрение,но в реалния процес на работа фрапантна разлика не открих! Клипчета снимах и действително там е поработено,но само толкова!:) И по-добре може да бъде!:) А колкото до Siri....там по-добре да не споменавам какъв смях падна:) По скоро това е нещо за "Free Time", отколкото за сериозна работа! Към момента изводът ми на лоялен потребител на Applе е че IPhone 4 е изключително красив и стилен! Изключително работоспособен и качествен продук! Заслужава си парите! Без никакъв спор телефон на 2011!

iPhone 4S е за онези "Apple fans" с абонаментни планове,които изтичат и естествено трябва да бъдат подновени! За онези,които са със по- стари модели и искат да получат нещо свежо на момента,но не искат да вземат "същият" като на колегата или жената:)Това е нормално за маркетинга! Трябва да има движение и шум!:)

Аз чакам нещо с по-различен дизайн и още повече новости:)Тоест...Iphone5:):):)

Пак казвам това е изцяло мое мнение! Никой с нищо не искам да подвеждам и обиждам! Аз съм човек с мнение,но това не означава,че моето е най-правилното...

Редактирано от stoilovlubomir

Публикувано

stoilovlubomirov безсмислено е да даваш оценка дали е правилно или не преминаването от 4 към 4S, зависи каква оферта имаш пред себе си. Аз лично 4-ката бих я продал за 600лв и бих си взел 4S за 699лв кеш или на лизинг с договор от 5лв на месец, но както виждаш не е финансов проблема. Просто не виждам смисъл да го правя и за това си чакам 5-цата след 10-тина месеца ;)

Редактирано от Lyudmil

Публикувано

Мнението е като г@з@ - всеки го крие отзад и на всеки чуждото му понамирисва, а своето не.

Публикувано

Verizon Wireless обявиха днес, че са продали 4.2 милиона броя iPhone за последното тримесечие, което е почти двойно повече от предходните три месеца. Между другото се очаква на 24ти януари и Apple официано да обяви колко телефони са продали за тримесечието.

Публикувано

Здравейте имам чисто нова 4с-ка ФО с фирм 5.0 и имам следния проблем: използвам го само за разговори и мн рядко интернет (УиФи) и батерията кара макс 2 дни? Чудя се ако го ъпдейтна до 5.0.1 дали ще се оправи този проблем ?

Публикувано

А ти колко искаш да кара? 1 месец?

Нормално е.

Публикувано
  • Автор

Не го ъпдейтвай а направи чист рестор без връщане на бекъпа към 5.0.1 и проблема с батерията трябва да се реши.

Публикувано

Въпрос към някой с Глобулска 4ска - някой тествал ли е дали телефона работи с други карти, а именно дали е кодиран? Защото днес търсих в Глобул бройки и като говорих с оператор, ми казаха, че телефоните им не са кодирани (само 4сите), дали това е вярно?

Публикувано

Слабо вероятно, да купиш с договор и на лизинг най-вече телефон от тях, и да не е заключен. Даже направо си е невъзможно.

Публикувано

Правилно си го написал, моят план изтече продадох 4-ката. и взех 4s , като излезне и 5цата и нея ще взема.любов какво да се прави.

Публикувано

Аз съм пробвал, закупен 4с от глобул, при активация с карта на м-тел не стана, искаше карта на оператора.

Публикувано

Мерси, значи пак служителите им се изказаха некомпетентно.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Подобни теми

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.