Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 4S 351 гласа

1. 1. Доволни ли сте от преставянето на новия модел iPhone 4S?

• Да и с нетърпение очаквам да си го взема.
      36%
    • Не и няма да си го взимам, ще изчакам iPhone 5.
      61%
    • Писна ми от Apple - този път много се изложиха и сменям марката.
      2%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Публикувано

Само че отключен без договор е 1700лв 16gb. В магазина на афицентър.

Редактирано от liomojo

• Отговори 397
  • Прегледа 52.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Когато някой човек изкарва добри пари и не му пречи да си го закупи, защо трябва да го наричаш балама? Този вид бизнес не е само България. Когато има търсене на даден продукт и недостатъчно бройки за

• Миналата година не парадираха с това че iPhone 4 е с 512Mb, въпреки че iPhone 3GS е с 256Mb т.е. два пъти са увеличи паметта. Ако обърнем внимание и на iPhone 3G с 128Mb може да се предположи, че при

• Да припомня: такива глупости слушах и четях преди две години, когато излезе 3GS. Всички ревяха колко са разочаровани, а, когато се докопаха до устройството - "Еха, еб@ти разликата! Да, ще си купя!".

Добавени снимки

Публикувано

Неол то и в Италия е 0 евро с договор 32 GB, но договорите им са страшни :(

http://www.tre.it/pr...-iphone-4s-32GB

Публикувано

Отивате в Глобул и си вземате ФО за 1200 лева. Аз ли да ви уча как да си хванете козовете под ръка и да отидете. Щом го има писано в сайта им, са длъжни да го спазват. Друг е въпроса, че интернета гъмжи от предложения с тази цифра и хабенето не си струва.

Публикувано

Мен ми се налага скоро да подписвам нов договор и се колебая дали да сменя 4 с 4S, търся обективно мнение, тъй като от написаното дотук не мога да се убедя, че този ъпгрейд е целесъобразен. Държа на живота на батерията в стендбай и това, което виждам и чета тук и по другите форуми 4S е по-скоро доста по-зле от 4. Със старата четворка батерията ми кара по 3 дни - включен iCloud, 3 мейл акаунт-а през ексчейндж, notification за всичко и постояно 3G. С тези настройки ми се струва, че с 4S трябва да го зареждам всяка вечер, а за мен това е неприемливо и по-скоро бих си останал с четворката.

Публикувано

Остани си на 4-ката , защото това, което най-много ме впечатли и мен миналата година откакто имам айфон (колко много кара батерията) в 4S липсва. Да, при твоя режим ще зареждаш всяка вечер. А надежди, че ще се оправи батерията поне засега няма. На 4-ката за цяла нощ в стендбай батерията ми падаше с 1-2 %, сега с 4-5-6 %. Това само е показател, че откъм батерия този телефон издиша. От друга страна всичко останало му е супер - бързодействие (много по-добре от 4-ката), камерата (отлична и при снимки вътре с минимално осветление), май има и допълнително покритие на стъклото, защото почти не се цапа от пръсти. Но при всички тези плюсове, ако аз сега трябваше да взема това решение, щях да си стоя на 4-ката.

Публикувано

Този проблем с батерията, няма ли да се реши до някаква степен като излезе 5.1 - нали се е появила опция за спиране на 3G, което ще се отрази доста добре на някои потребители (друг е въпроса колко хора ще се възползват от 5.1 като се има предвид драмата с джейлбрейк-а напоследък).

Публикувано

Зависи дали ще има джейлбрейк за 4S. ;)

Публикувано

Епъл са запушили дупката, която използва Corona http://twitter.com/#!/Nadeem97/status/157836095961313280 Така че ако още някой не е разбрал, да качва на 5.0.1 възможно най-скоро ;)

Grievous:

Тези със заключени да внимават!

Може, но само с къстъм!

Публикувано

53e41762-daf3-ebad.jpg

53e41762-dafd-a227.jpg

Това е на iPhone 4S 64 GB FW 5.0.1 (9A405) Никога не е правен JailBreak. ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

На мен ми се е случвало и на четворката :)

Публикувано

Що ли ми намирисва, че в 5-цата се разхожда код за въртене на спрингборда, както на айпад и е въпрос на ъпдейт(ако епъл го пуснат) или туийк-че от сидиа, за да заработи? :)

Публикувано

На мен това го правеше на 3GS -a като беше с 4.1 , и се оправаше или с респринг, или рестарт ,даже ресторвах заради това , без нищо от Cydia го правеше :scratch:

Публикувано

Възможно е и някой апликейшън да работи бекграунд и да прецаква спрингборда. Преди време като си взех 4-ката имах подобен проблем, но не се сещам кой апп правеше проблема, след като го махнах спря да прави тоя бъг.

Публикувано

5.1 beta 3 - Има светлина в тунела и тя не е от идващия влак:

Usage: 4 hours, 52 min

Standby: 6 days, 4 hours

Current Period: 1 hour, 6 minutes

Sent: 539 KB

Received: 1,3 MB

Cellular Data: Постоянно включено

3G: Изключено

Notifications: Всичките включени

Mail: Push - изключен

IM+Pro - Push - постоянно включен

Резултатът е по-добър от който и да е, постиган на 4-ката. Ако запазят бутона за изключване на 3G-то, подобренията при живота на батерията и при публичната версия, не ми трябва джейл, ще си карам с тази версия до излизането на 5-цата.

Публикувано

Ако това са данни от пълна до напълно празна батерия, не мога да разбера къде е светлината.

Публикувано

6 дена stand by не са никак малко...

Публикувано

f49e70c0f668036c.PNG

Всичко е много относително, зависи колко говориш и как си използваш телефона. Скрийншота ми е от уикенда, в който не съм провеждал кой знае колко разговори

wi-fi е нон-стоп включен

3G-то никога не го изключвам

Cellular Data - on

location services всичко е на ON с изключение на Setting time zone,

iCloud - всичко on, без photo stream и iCloud Backup e off,

brightness на около 75%,

а да и навън слушам музика.

Публикувано

Кое не ти е ясно? По-нагоре да видя подобни резултати:

Недогледал съм, че става въпрос за дни standby :smile:

Редактирано от killer4o

Публикувано

Резултатът е отличен според мен. В тези 4 часа и нещо използване няма слушане на музика, което хаби малко батерията, но има между 30 и 40 минути навигация на CoPilot. Повечето време е четенето на имейли и ползване на приложението за чат IM+Pro. Важното е, че стендбая е много - преди да мога да изключвам 3G-то не можех да изкарам 3 дена между презарежданията, а аз не съм от хората, които постоянно чоплят нещо на телефона или играят игри. Да си призная преди няколко дена така се изкуших да се върна на 5.0.1 и да пробвам джейла, но за щастие се въздържах. Ако изкарат за 5.1, която изглежда ще бъде супер версия за батерията, ще джейлна и аз, ако не...

Публикувано

Ох, аз върнах заради джейла и така си мечтая за 5.1 с джейл...

При все, че и 5.1 ми оправя проблемите с "глухите" идходящи повиквания, а сега от време на време ги имам и много ме дразни това, ама пуст джейл..

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Вчера взех една 4S-ка и в 90% от разговорите ми пращи леко слушалката в ухото. Преди време си спомням, че някои хора се оплакваха от този проблем. Интересува ме как се справиха с него и дали е хардуерен проблема, за да го връщам за смяна?

Публикувано

Хардуерен е, при мен първите две бройки пращяха та се късаха, третата беше много поносима, а сегашният ми е тих като мушица, пикаеща в/у памук.:)

Връщай го за смяна, аман от този качествен контрол с тези 4С-ки...то да случиш на бройка ти трябва късмет като за 6/49..

Публикувано

Направо съм бесен, на 4-ката ми се появи кафяво петно на дисплея и го пратих вчера в сервиз и си взех 4S, за да не остана без телефон. Сега и него трябва да пращам в сервиза за смяна и от два стола на земята :swear:

След толкова време се надявах всичките тея дефекти да са отстранени, все пак тва е нова бройка ебаси, Apple се излагат жестоко.

Публикувано

Много хора повтарят "Ако имаш четворка,не взимай 4С!"Аз обаче не съм на това мнение!!!От 2-3 седмици ползвам 4С и мога вече да кажа,че разликата е осезаема!Дори и проблем с батерията нямам!Е,когато е с пуснато 3G пада бързо,но зависи къде съм!!!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Подобни теми

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.