Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 4S 351 гласа

1. 1. Доволни ли сте от преставянето на новия модел iPhone 4S?

• Да и с нетърпение очаквам да си го взема.
      36%
    • Не и няма да си го взимам, ще изчакам iPhone 5.
      61%
    • Писна ми от Apple - този път много се изложиха и сменям марката.
      2%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Публикувано

Чак пък осезаема, аз дори нямам усещането за нов телефон, абсолютно същия си е. Ако 4-ката не се беше дефектирала, въобще нямаше да я сменям. А и на всичкото отгоре се вкарах в нов филм с това пращене в ухото.

• Отговори 397
  • Прегледа 52.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Когато някой човек изкарва добри пари и не му пречи да си го закупи, защо трябва да го наричаш балама? Този вид бизнес не е само България. Когато има търсене на даден продукт и недостатъчно бройки за

• Миналата година не парадираха с това че iPhone 4 е с 512Mb, въпреки че iPhone 3GS е с 256Mb т.е. два пъти са увеличи паметта. Ако обърнем внимание и на iPhone 3G с 128Mb може да се предположи, че при

• Да припомня: такива глупости слушах и четях преди две години, когато излезе 3GS. Всички ревяха колко са разочаровани, а, когато се докопаха до устройството - "Еха, еб@ти разликата! Да, ще си купя!".

Добавени снимки

Публикувано

Имам ги и двата под ръка:)Нещо до четворката не ми се докосва вече:)Това е лично мнение и не ангажирам никой!На мен ми се струва безмислено да чакам телефон фантом(iphone 5) без даже и да знам как изглежда:)Даже съжалявам,че се забавих с придобиването на 4С!

Публикувано

Е и какво толкова осезаемо виждаш, че сайтовете и програмките се зареждат с 1-2 секунди по-бързо ли. Да разлика има, но тя не е осезаема и както казах на мен дори не ми прави впечатление.

Публикувано

Може би аз ползвам различни приложения:)Бих казал-2 пъти по-бърз!В началото не ми се стори фрапираща разликата!Обаче след няколко седмична експлоатация съм сигурен в това което казвам!Нямам търпение да излезе и джейл за Apple TV 3 и да се ъпгрейдна и там:))))

Публикувано

Да, в интерес на истината, веднъж като се попадне на читава бройка- човек започва да оценява плюсовете на 4С-а, а те не са малко. В 3D е най- малко два пъти по- бърз, скролването в менюта и браузър нямат нищо общо с това, което беше с 4-ката, както отбелязахте- зареждането на по- тежките апликации, както и видео и звукообработката са в пъти по- бързи при 4С- ката. Камерата- светлинни години напред, звукът от спийкърчето- с в пъти по- плътен бас и цялостен звук. Батерията специално при мен след като минах на 5.1 е по- добра от тази на 4- ката ми с 4.3.3. Единственото излишно за мен, което съм изключил даже и от рестрикциите- Сири.

Като цяло 4С-ката компенсира всичко това, което малко не ми достигаше в 4-ката за да и се насладя напълно.

Но този качествен контрол ... там друга история...

Редактирано от SpAwN

Публикувано

Така и не нога да я усетя тази бързина в пъти и пъти. Сравнявам iPad 2 с iPhone 4. Може би не правя нещо както трябва.

Публикувано

Е пускаш ли му 3D както съветва колегата?

Публикувано

За сега само разликата в пъти в менютата рисърчвам, но греда. Вероятно не ми е наред ипада.

Публикувано

Пусни си някоя игра с дълъг load time и ще видиш, че на айпада зарежда много по-бързо отколкото на телефона. Поне моят опит е такъв.

Публикувано

Все ще намеря начин да се убедя. Разбрах, благодаря.

Публикувано

Всъщност, дреме ли ти наистина? :)

Публикувано

Има ли някой, който си е взел 4S с фабричен 5.1? Питам, защото при мен батерията пада адски бързо, а дори не го ползвам толкова. Чудя се дали бекъп-а от 4-ката не е в основата на проблема. Мисля да направя един рестор да видя дали ще се оправи.

Публикувано

Да, направи рестор на чисто, не може с 5.1 да ти е зле батерията. Най- вероятно нещо се омазва от бекъпа.

Иначе как ти е новата бройка?

Публикувано

Още не съм я сменил, чакам да минат празниците, за да не ми седи и втория телефон безсмислено в сервиза. Сега правя рестор, ако и след тва не се оправи, значи бройката е тотално дефектирала.

Edit: Еми и след рестор батерията ми пада много по-бързо от колкото на 4-ката, а дори не го ползвам толкова много тея дни.

Редактирано от Lyudmil

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Чета я тая тема повече от час.. Първо се посмях доста, после се замислих за пореден път- ами нормално е като продаваш много бройки да ти падне качеството. Нарича се с грозната дума "ширпотреб".

Според мен политиката на епъл се е променила доста. Вместо няколко милиона супер качествени бройки, сега желаят всеки втори да има айфон, пък дори и с някои дефекти или с по- ниско качество.

С всички стоки е така- не само на епъл. И мазерати да бълват бройки колкото фолксваген, и те ще станат трошливи ;)

Редактирано от newabv

Публикувано

А, те щото не са? :tooth:

Публикувано

...сега желаят всеки втори да има айфон...

По-скоро всеки втори желае да има iphone ;)

Публикувано

Ей, никой не пожела да вникне в това, което исках да кажа...

• 1 месец по-късно...
Публикувано

За да не пускам нова тема, освен от Глобул и Ментел от къде мога да си взема 4S? Гледам в Новмак има на някакви ужасяващи цени.... :yikes:

Публикувано

Ако говориш за ФО, мога да ти предложа DECOM. От доста време пазарувам от там и съм доволен, и от цените и от качеството. И много хубави отстъпки правят. :)

Публикувано

Може и да е към глобул но като гледам и в Деком не е розово аз мислех че за 16ГБ ще са паднали цените до хиляда ама не 1300 :yikes: не че съм се интересувал скоро от цените

Публикувано

Всичко е до пазарлък. Не ги гледай тези цени! Преди 2 години купувах Sony Ericsson Xperia X10i и цената на апарата беше 850 лв. в сайта на DECOM-а. Обадих се да проверя дали го имат в наличност и момчето каза, че го няма. Трябва да го докарат от другия магазин. Попитах за цената и ми отговори 700 лв. Учудих се, обче си замълчах и отидох на място. Направихме пазарлъка и се оказа, че наистина е на цена от 850 лв., обаче ако е влязъл в регистрите на магазина, т.е. ако го приемат като стока. Обясни ми, че имат практика да не го правят ако става въпрос за 1~2 бройки и си ми го продадоха на 700 лв. с касова бележка и 2 години гаранция. :)

Публикувано

Потърпи няколко месеца за 5-цата. Ще си заслужава :) Така и така ще е на (почти) същите цени..

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Подобни теми

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.