Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 4S 351 гласа

1. 1. Доволни ли сте от преставянето на новия модел iPhone 4S?

• Да и с нетърпение очаквам да си го взема.
      36%
    • Не и няма да си го взимам, ще изчакам iPhone 5.
      61%
    • Писна ми от Apple - този път много се изложиха и сменям марката.
      2%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Публикувано

И аз го купих, другия петък ще трябва да е тук.

• Отговори 397
  • Прегледа 52.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Когато някой човек изкарва добри пари и не му пречи да си го закупи, защо трябва да го наричаш балама? Този вид бизнес не е само България. Когато има търсене на даден продукт и недостатъчно бройки за

• Миналата година не парадираха с това че iPhone 4 е с 512Mb, въпреки че iPhone 3GS е с 256Mb т.е. два пъти са увеличи паметта. Ако обърнем внимание и на iPhone 3G с 128Mb може да се предположи, че при

• Да припомня: такива глупости слушах и четях преди две години, когато излезе 3GS. Всички ревяха колко са разочаровани, а, когато се докопаха до устройството - "Еха, еб@ти разликата! Да, ще си купя!".

Добавени снимки

Публикувано

Аз пък се чудя, защо всички все още смятат, че следващият модел ще е iPhone 5, при положение, че ще е шестият подред...

Публикувано

Ми защото това е петия, а се казва iPhone 4S. :biggrin:

Публикувано

Немного :offtopic:

Ако гледаме хардуера, 4S всъщност е истинската четвърта генерация. 2G: iPhone_1,1 ; 3G: iPhone_1,2(ъпгрейд на първия) ; 3GS: iPhone_2,1 ; 4-ката: iPhone_3,1... 4S вероятно ще е iPhone_4,1 и т.н.

Публикувано

Вие се разберете кой е номера подред, а аз през това време го поръчах.

В седмицата 24-31.10 ще е доставен на адреса ми в Лондон и ще видим кое как е...

iPhone 4S 32GB White

499.17

1

499.17

Dispatched: 1 - 2 Weeks

Delivers 24 Oct, 2011 - 31 Oct, 2011 Standard Service

:smiley-face:

Публикувано

Добре бе ! :tooth: Не издържа сърце юнашко ..... :smiley-face:

Публикувано

Ей ще ме изпревариш с 3 дена. ;)

Публикувано

А бе почудих се 2-3 дена и си викам "Хайде да видим сътвореното и подобренията стават ли...", а на мен толкова ми трябва.

Има и нещо друго - сърбят ме ръцете да попиша малко из темите за 4S из нета, но пък такъв човек съм, че не давам мнение без да имам лично впечатление. Затова и повечето постове (навсякъде, не само тук) се базират на нещо прочетено и чуто отнякъде.

Примерно мнението ми (а и на по-добрата половинка в нашето семейство) е, че Сири надали ще могат да ползват болшинството от хората по света. От презентацията и клиповете се вижда и чува, че участниците в презентацията говорят ясен, отчетлив и книжовен английски, когато комуникират с Айфона си.

Да видим как ще реагира техниката на диалектите и селските изговаряния на думите - доста забавни клипове ще има качени в мрежата. :tooth:

Едит: Grievous, не е ясно дали няма да се забавя с 14 дни (примерно). В тази ситуация аз не приемам дадените срокове на 100%, но пък винаги английския стор ми е доставял по-рано, та да видим сега.

А и имаме човек, който работи там и като чуя мнението му тия дни ще споделя тук. :cool:

Публикувано

Точно, ако има нещо негативно да имам време да го откажа. :smile:

Публикувано

На 23-ти ще ходя в Германия и на връщане може да се върна с едно ново телефонче....Разбира се - без договор и отключен. Стига да намеря, НЯМА да се въздържа.

Публикувано
  • Автор

Ей ще ме изпревариш с 3 дена. ;)

20111008-qjth1dx92s5gunht47f6ax2r4d.png

Ако всички гласуват така в анкетата голяма статистика ще дойде.

Вие се разберете кой е номера подред, а аз през това време го поръчах.

В седмицата 24-31.10 ще е доставен на адреса ми в Лондон и ще видим кое как е...

А теб те няма в нито една от трите опции за гласуване.

Публикувано

:offtopic:

Относно анкетата:

Такива разминавания са нормални според мен. До преди няколко дни и аз нямах намерение да го взимам. Обясних по-горе защо си промених решението, а и допълвам още едно, че с тези 3 4-ки, които съм ползвал последната година имам страшни проблеми с обхвата и го рестартирам по 2 пъти на ден. Взимам новия, пробвам го и ако е решен проблема - супер. Ако не ми допадне или има други кусури - ще го видите в раздел обяви във форума и го продавам тутакси с негативите парични за моя сметка. :smile:

Публикувано
  • Автор

След като има статистика за iPhone новия модел и то във форум посветен на същия е разумно да се гласува правилно. Това, че ще има разминавания е ясно, но не би трябвало да е от компетентни лица, които добре са запознати с продукта. Ти си направил правилното, не си гласувал, защото не си бил сигурен, което е правилно.

Публикувано

Добавете опцията "Вече си го купих", за да съм максимално точен в гласуването си. :smile:

Публикувано
  • Автор

Начина на запитване плюс опциите в него мисля, че е разумно да стоят до деня в който iPhone 4S се продава в магазините официално. След това гласуването ще е излишно. На 80% от гласувалите, че няма да си го вземат, ще си го вземат. Точно това и целя с анкетата.

Публикувано

И аз го взимам по-дяволите, все пак съм фен на ябълката:)

Публикувано

unledjxc.png

И аз го купих, другия петък ще трябва да е тук.

:guitarred:
Публикувано
:offtopic: Пак ли си пил imodium+? :tooth:
Публикувано

Каквото и да си говорим, статистиката не е точна наука. Не е нормално човек да си сменя мнението и предпочитанията през един час, например, но е напълно нормално и възможно да го прави всеки ден, седмица или месец. Фактори и условия за това има много :)

Публикувано

Фурнаджийски лопати има! :tooth:

Публикувано

Като има евтино брашно, така е.

Вотвам и на същия ден ми обаждат една цена..., к'во да се прави. ;)

Публикувано
screenshot20111008at551.png
Публикувано

Ако бях още с 3GS, бих си взел 4S (ъпдейта е солиден откъдето и да се погледне). Но преминаването от 4 към 4S не мисля, че е чак толкова наложително ;)

Публикувано
  • Автор

Приликата между iPhone 4 и iPhone 4S ще е формата и дисплея. Така, че не говорете глупости. За гЪзарите 4S не е нов модел, но за потребителите които найстина го ползват си е доста нов. И не на последно място всички аксесоари които сте ползвали с iPhone 4, ще ги ползвате и с iPhone 4S. Смятайте колко спестявате от закупуването на нови аксесоари.

Публикувано

Не мисля, че формата и дисплея са за пренебрегване. Та нали това прави телефона толкова уникален, гук ни става въпрос за газари и пр... Да, по-барзо процесор е супер, но аз и сега не съм срещал никакъв лаг със стария. Що се отнася да камерата, не мисля че която и да е камера на мобилен телефон би заменила фотапарата. За Point-shoot да, но това става и с 5mpх. За Siri, нямам мнение, но това е малък аргумент - поне за мен.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Подобни теми

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.