Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 4S 351 гласа

1. 1. Доволни ли сте от преставянето на новия модел iPhone 4S?

• Да и с нетърпение очаквам да си го взема.
      36%
    • Не и няма да си го взимам, ще изчакам iPhone 5.
      61%
    • Писна ми от Apple - този път много се изложиха и сменям марката.
      2%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Публикувано

Mirroring през AirPlay не е за пренебрегване.

• Отговори 397
  • Прегледа 52.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Когато някой човек изкарва добри пари и не му пречи да си го закупи, защо трябва да го наричаш балама? Този вид бизнес не е само България. Когато има търсене на даден продукт и недостатъчно бройки за

• Миналата година не парадираха с това че iPhone 4 е с 512Mb, въпреки че iPhone 3GS е с 256Mb т.е. два пъти са увеличи паметта. Ако обърнем внимание и на iPhone 3G с 128Mb може да се предположи, че при

• Да припомня: такива глупости слушах и четях преди две години, когато излезе 3GS. Всички ревяха колко са разочаровани, а, когато се докопаха до устройството - "Еха, еб@ти разликата! Да, ще си купя!".

Добавени снимки

Публикувано

Това siri на нас ще ни върши ли работа?Смисъл Български ще разбира ли?

Публикувано

Не. И по всяка вероятност и след 100 години няма да разбира. Езикът ни е прекрасен, но за съжаление се говори само от 4-5 млн души.

Публикувано

Те на iOS-a един български превод не му направиха,камо ли пък Siri да разбира.

Редактирано от N1k0lA

Публикувано
  • Автор

Аз не съм казвал, че им има нещо на формата и дисплея, напротив, много си ми харесват. Казах, че това ще е единствената прилика. За гЪзарията говерех, че тези които го ползват за визия(гЪзария) няма да си го вземат, защото ще е с формата на 4-ката.

Публикувано

:offtopic: Няма какво ново да размахвате в Мол-а? :tooth:

П.П. Който е наясно със себе си за какво го купува - няма да съжали нито за момент. Помня усещането когато от арм6(2G, което е почти без разлика с 3G), "пипнах" арм7, т.е. 3GS - разликата беше оттук до небето. От 4 към 4S ще е подобно, ако не и повече.

Останалите да му мислят.

Публикувано

Е чак пък по-голяма разлика.... ти да видиш...... iPhone 4 си има достатчно бързина и всичко, което е нужно за сърфиране из нета или за някакви си игри, които имат изисквания най-много като за 3GS. По-скоро бих казал, че да си го купиш си е гЪзария, за да казваш: "Аз не съм с iPhone 4, аз съм с iPhone 4S". Ти да видиш........... бих си го взел като стане 500-600 лева. На тоя етап е безмислено, поне за мен.

Публикувано

Колкото повече дни минават от ивента, мисля че 4S ще е наистина телефона на 2012, просто 4-ката вече видимо се задъхва на ios5, най вероятно сте забелязали, че има диагностика заложена в новата ОС, където се трупат грешките, които да се пращат на Епъл. Та там доста често излиза съобщение за липса на памет и някой крашове. така че новата четворка най вероятно ще е едно истинско тунинговано фейслифт бижу. Процесора и камерата ще паснат страшно на вече уникалния дисплей и дизайн.

Публикувано

@tonygti, тоя недъгав сериал ти е изпил мозъка... Ти да видиш :tooth:

Публикувано
Процесора и камерата ще паснат страшно на вече уникалния дисплей и дизайн.

Тук е въпроса колко ще им пасне батерията.

Публикувано
Колкото повече дни минават от ивента, мисля че 4S ще е наистина телефона на 2012, просто 4-ката вече видимо се задъхва на ios5, най вероятно сте забелязали, че има диагностика заложена в новата ОС, където се трупат грешките, които да се пращат на Епъл. Та там доста често излиза съобщение за липса на памет и някой крашове. така че новата четворка най вероятно ще е едно истинско тунинговано фейслифт бижу. Процесора и камерата ще паснат страшно на вече уникалния дисплей и дизайн.

4s наистина е едно страхотно устройство. Но определено не съм съгласен, че 4-ката се задъхва под iOS 5. Имаше доста крашове на приложения, но най-вероятно проблемът беше в несъвместимост на приложенията с новата ОС. Сега на 5 GM все още не ми е крашнало нищо и си работи доста бързо. Относно паметта, не виждам да е по-малко отколкото при 4.3.Х. Когато няма пуснати апп е около 260 MB free. А и до колкото се говори 4s ще бъде с същото количество рам.

Редактирано от ddeynov

Публикувано

Дори и да няма причина 4ката да се задъхва на 5.0, със следващите версии това 100% съвсем "случайно" ще се случи - все пак трябва да имаш причина да смениш телефона, дори и да не искаш. И в Епъл са хора - и те трябва да ядат.

Публикувано

От 3G към 3GS имаше удвояване на паметта. Знае ли се със сигурност с колко RAM ще е 4S?

Аз и от процесора не изпадам в еуфория. Ползвам ipad2.

Публикувано

В този ред на мисли, единствената по-съществена разлика в бързина, която съм забелязал м/у 2та процесора (на iPhone 4 и iPad2) е в работата със Сидия ;)

Публикувано

Това далече не е фактор. При зареждането на страници и уеб базирани приложения може да има много фактори за бързодействието :)

Публикувано

За момента 4 ме устройва, причина да го сменя би бил iOS5.х ако не върви добре

Публикувано

И не на последно място всички аксесоари които сте ползвали с iPhone 4, ще ги ползвате и с iPhone 4S. Смятайте колко спестявате от закупуването на нови аксесоари.

Мм.. http://pulse.me/s/26z4T

Публикувано

Не ходя по молове, нито на обществени места, годините не ми позволяват и да се гъзаря. купувам 4s само заради бързината и че това ще е последният телефон на Стиф.

по интересното е че няма да го продавам никога.

Публикувано

Това, че е последния телефон на Стиви е наистина голям фактор и точно с този телефон ще бъде запомнен...

Публикувано

4S(teve)

Публикувано

Едното на снимката е или CDMA, или е тояга. Виж разликата в рамката. Гледах снимки на 4S - рамката е 1/1 с 4-ката, а на снимката не.

Публикувано

Имам един малко поразпънал се и сега точно ще пасне. :biggrin:

Публикувано

А някой с айфон 4 може ли да пусне един бенч на browsermark да видим как е при вас обаче да е с 4.3.3 и после някой с 5гм . Аз с моя 3гс с 5гм правя 39877 , а гледам , че 3гс прави по принцип 26900. Добра разлика за софтуерен ъпдейт.

Публикувано

Не бих си купил телефона, поради това, че и сега iPhone 4 ми върши чудесна работа. Но идва голямото НО, мисля, че тука големия плюс е Сири. Лично за мен в това има огромен потенциал и нищо чудно, това да е следващата революция в мобилните телефони а и не само.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Подобни теми

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.