Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 4S 351 гласа

1. 1. Доволни ли сте от преставянето на новия модел iPhone 4S?

• Да и с нетърпение очаквам да си го взема.
      36%
    • Не и няма да си го взимам, ще изчакам iPhone 5.
      61%
    • Писна ми от Apple - този път много се изложиха и сменям марката.
      2%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Публикувано

От 1:30 натам... :tooth:

• Отговори 397
  • Прегледа 52.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Когато някой човек изкарва добри пари и не му пречи да си го закупи, защо трябва да го наричаш балама? Този вид бизнес не е само България. Когато има търсене на даден продукт и недостатъчно бройки за

• Миналата година не парадираха с това че iPhone 4 е с 512Mb, въпреки че iPhone 3GS е с 256Mb т.е. два пъти са увеличи паметта. Ако обърнем внимание и на iPhone 3G с 128Mb може да се предположи, че при

• Да припомня: такива глупости слушах и четях преди две години, когато излезе 3GS. Всички ревяха колко са разочаровани, а, когато се докопаха до устройството - "Еха, еб@ти разликата! Да, ще си купя!".

Добавени снимки

Публикувано

Добре е 4s с видеото..

Публикувано

Слаб контраст, мъгла, фликъринг...:thinking:...верно ли бре?

Публикувано

На 25 този месец идва iphone 4s на мъжа ми. Със сигурност ще си поиграя с него и имам желание да направя няколко сравнителни теста с 4-ката. Проблема е ,че не знам какви тестове и как да ги направя. Дайте идеи

Публикувано

Слагаш ги един до друг и почваш еднакви действия.

Публикувано

Да де ама освен да тествам браузера друго не се сещам.А и моята 4-ка е с 4.3.3 ще трябва да и сложа Ios 5 а после да връщам 4.3.3 заради ънтетъред джейла.За мен ще е най добре да дам на някой 4 s-ката за няколко часа да направи и покаже тестовете във форума.

Публикувано

http://www.apple.com/iphone/specs.html

БРЯ! 4S поддържал и ГЛОНАСС.

Публикувано

Любопитно ми е дали ще могат да се ползват и двете системи едновременно от едно приложение?

Публикувано

Нали Стив подари айфон на Медведев, затова най вероятно са включили ГЛОНАСС.

Публикувано

Абе подмазват се NASA. Нали ползват техни носители сега. А и задължават техните астронавти да учат руски език :tooth:

Публикувано

4S ми пристигна в началото на тази седмица и искам да ви споделя впечатленията си от него.

По-бърз е от 4, но разликата не е така драстична като м-ду 3G и 3GS. Усеща се доста при прескачане от приложение на приложение. В сравняване с 4 с iOS5 един до друг с 4S в сафари разликата е почти недоловима.

Няма го досадния проблем с антената. Най-накрая!

Камерата е доста по-добра особено в видео. Стабилизацията на образа при видео наистина работи добре.

Siri е просто уникално удобство което трудно може да се опише. Обаче Siri e за тези които говорят английски като роден. Аз не го владея толкова гладко говоримо и не се разбираме с Siri особено добре:)

Всичко друго ново го имате и с качване на iOS5 на 4-ката.

Съжалявам да го кажа, но като цяло за мен 4S не си струва средствата ако имате 4-ка.

Аз си оставам с 4-ката за сега.

Публикувано

А нещо за AirPlay?Някакви наблюдения?

Публикувано

Радвам се да прочета най-накрая и обективно мнение от БГ потребител на 4S.

Щом проблема с антената е решен, това е моя телефон (който ще пристигне тук края на другата седмица).

Всичко останало за мен е второстепенно, защото няма как да ме устройва бизнес апарат, който ми губи обхват непрекъснато и трябва да го рестартирам по 1-2 пъти на ден, за да съм на линия.

Всъщност това е и причината да скоча с двата крака за покупката му. Ако нямаше реално подобрение, директно минавах на вариант смяна на марката, колкото и да не ми се иска.

Относно нещата със Siri - да, съвсем очаквано е и мнението ми отпреди време беше точно това.

Примерно мнението ми (а и на по-добрата половинка в нашето семейство) е, че Сири надали ще могат да ползват болшинството от хората по света. От презентацията и клиповете се вижда и чува, че участниците в презентацията говорят ясен, отчетлив и книжовен английски, когато комуникират с Айфона си.

Да видим как ще реагира техниката на диалектите и селските изговаряния на думите - доста забавни клипове ще има качени в мрежата. :tooth:

:cool:

Публикувано

На 25 този месец идва iphone 4s на мъжа ми. Със сигурност ще си поиграя с него и имам желание да направя няколко сравнителни теста с 4-ката. Проблема е ,че не знам какви тестове и как да ги направя. Дайте идеи

Направи тест на Сири на английски с български акцент. Всичко друго е вече тествано и не представлява интерес. Има стотици клипчета в тубата.

Публикувано

А нещо за AirPlay?Някакви наблюдения?

Нямам с какво да пробвам AirPlay.

algor прав си за проблема с антената това е много важно. Обаче аз ползвам 4-ката в бъмпер и съм ОК.

За смяната на марката :) Пробвах и другите. Мерси не съм удовлетворен за сега оставам на Apple.

Един ден ако някой изкара нещо ала Siri на български. Без значение марка и ОС минавам на него.

Редактирано от turbocharged

Публикувано

Забелязах, че версията на ББ на отключената ми 4S-ка е 1.0.11... Очаквах нещо от рода на 4.х.хх. Някой има ли обяснение?

Публикувано

Не е ли малко преувеличен проблемът с антената? А и по два рестарта на ден?

Публикувано

Аз нямам антенни проблеми, но да не подхващаме тоя спор отново. Той касае 4 а не 4S ;)

Публикувано

Като чета в нета, най-преекспонираната тема е тази за живота на батерията на 4S, но все си мисля, че проблема е при хора, които не са ресторнали, не са изключили ненужните енергоемки глезотии и не са си калибрирали батериите. Аз мисля да си го купя все пак и да запазя 4-ката, докато видя дали става или не новата джаджа. Нека всички, които имат вече телефона дадат обратна връзка все пак. Тука никъде не прочетох отзиви за работата му, а съм сигурен, че има доста хора, живеещи на запад, които го имат от 10 дена вече - достатъчно дълъг период за сумиране на впечатленията, а не за първоначални такива.

Публикувано

Като чета в нета, най-преекспонираната тема е тази за живота на батерията на 4S, но все си мисля, че проблема е при хора, които не са ресторнали, не са изключили ненужните енергоемки глезотии и не са си калибрирали батериите. Аз мисля да си го купя все пак и да запазя 4-ката, докато видя дали става или не новата джаджа. Нека всички, които имат вече телефона дадат обратна връзка все пак. Тука никъде не прочетох отзиви за работата му, а съм сигурен, че има доста хора, живеещи на запад, които го имат от 10 дена вече - достатъчно дълъг период за сумиране на впечатленията, а не за първоначални такива.

Аз го ползвам вече 10 дена, бързодействието му опредено е по- напред от iphone 4, Siri учудващо добре разпознава в 85% от случаите какво казвам и е доста полезна и новатарска екстра според мен. А5 чипът вече наистина отвява в игрите ( 3D ) по- стария използван в 4-та А4- бързодействието е три пъти по- бързо в тежките графически игри като Асфалт 6 и "Бързи и Яростни". Батерията наистина изкарва малко по- малко от 4-та, но това не ми е направило основно впечатление. Все пак говорим за двуядрен процесор и видеоускорител, обработващ 2 пъти и половина повече триъгълници в секунда от предишния SGX535, използван в 4-та. Сега само остана да дойде читавият джейл и всичко ще е 6!

Публикувано

Ох до събота остана още малко. и после ще видим как ще се оправям с това сири.

Публикувано

Е как как? Печеш му едно агънце и ще пропее на български :wink2:

А иначе, един приятел, който пътува често си е взел от Германия 4S и вчера успях да го поразгледам по-обстойно. Личното ми мнение изцяло се покрива с това на @turbocharged. Лично аз забелязвам много минимални разлики между 4 и 4s, за които не си струва допълнителните средства и вече съм твърдо решил да чакам 5

Публикувано

Ползвате го от десетина дена, а един от вас не е показал снимки с прословутата 8Mpx камера. ;)

Цък

Публикувано

Почудих се дали да пиша в тази тема или в темата за iOS 5, но тъй като двете са свързани неразделно, избирам тук.

Вече 26-7 часа експлоатирам прословутия 4S. Наистина е осезаемо по-бърз, мейлите ми (дори с прикачени немалки файлове) летят скоростно, до тук проблем с обхвата не съм имал (което си е огромен плюс за мен), батерията в момента ми е на 16% само от имейли и говорене, без днес да го бъзикам и да си играя с него.

За момента огромния проблем при мен е с блутут-а. Изкарвам принципно доста голяма част от деня в колата и с 4-ката при връзване чрез блутут-а със системата в колата нямаше никакъв проблем. 4S обаче не може да се похвали със същото, защото:

- конектва се коректно и системата показва телефонен указател, обхват и всичко. Обаче като набера някого не ми дава сигнал никакъв - ни дума, ни вопъл, ни стон. Разбирам кога ми вдигат отсреща по това, че времето започва да се отброява след начало на връзката. Но продължавам да не чувам отсрещния.

- след петия опит изключвам блутута на апарата и набирам човека през телефона. Когато ми вдигне, автоматично ми се включва спикъра и започвам да чувам отсрещния, но той мен не ме чува. Изключвам спикъра от дисплея, но продължавам да чувам отсрещния на високоговорител.

- след като сме си викали 20-ина секунди "Ало, ало чуваш ли ме, земя вика луна..." и подобни, опитвам да изключа връзката, но дисплея на телефона ми е неактивен. Когато отсрещния затвори, връзката и при мен прекъсва, но дисплея продължава да е неактивен докато не го изключа с power бутона.

Некви такива изнервящи, които пак да кажа ги отдавам на софтуера, а не на апарата. Но тъй като няма възможност за друг софт, направо апарата ми е наполовина неизползваем.

Това е на първо четене.

Иначе по-добрата половинка пробва снощи Siri и определено не хваща добре изговарянето, без значение колко отчетливо се опитваш да го направиш. Виж текста на смс-а го ндяна от раз, но той беше свързан с любов и може би затова така стана. :cool:

Но и да отбележа за протокола, че тя говори перфектен английски.

Да видим нататък какво ще покаже 4S...

iPhone 4

imageqjsz.jpg

iPhone 4S

imagewoj.jpg

iPhone 4

imagenuw.jpg

iPhone 4S

imagexzxs.jpg

Утре по светло, ако имам време, ще щракна и малко пеизаж да видим там разликите.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Подобни теми

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.