Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 4S 351 гласа

1. 1. Доволни ли сте от преставянето на новия модел iPhone 4S?

• Да и с нетърпение очаквам да си го взема.
      36%
    • Не и няма да си го взимам, ще изчакам iPhone 5.
      61%
    • Писна ми от Apple - този път много се изложиха и сменям марката.
      2%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Публикувано

С вградения блутут на колата не съм имал проблеми макар че опита ми е от 2-3 разговора. Аз имах проблем с изходящите разговори. От 5 изходящи разговора в един нищо не чувам. Отсреща ме чуват. Установих че като натискам високоговорител се оправя. Може да минеш после и на слушалката и работи. Проблема е споделен от потребители и в support форумите на Apple. https://discussions.apple.com/thread/3404857?start=0&tstart=0

Точно един ден го ползвах 4S и минах пак на 4-ката. Според мен дефекта е хардуерен. Пробвах с чист рестор. Няма ефект. Хората пишат че подменените им 4S нямат такъв дефект. Изнервих се а и подобренията са малки спрямо 4 и стартирах връщане и възстановяване на парите.

• Отговори 397
  • Прегледа 52.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Когато някой човек изкарва добри пари и не му пречи да си го закупи, защо трябва да го наричаш балама? Този вид бизнес не е само България. Когато има търсене на даден продукт и недостатъчно бройки за

• Миналата година не парадираха с това че iPhone 4 е с 512Mb, въпреки че iPhone 3GS е с 256Mb т.е. два пъти са увеличи паметта. Ако обърнем внимание и на iPhone 3G с 128Mb може да се предположи, че при

• Да припомня: такива глупости слушах и четях преди две години, когато излезе 3GS. Всички ревяха колко са разочаровани, а, когато се докопаха до устройството - "Еха, еб@ти разликата! Да, ще си купя!".

Добавени снимки

Публикувано

И аз имах проблем с блутута но след рестартиране нещата се оправиха и за сега е добре затова мисля че проблема е софтуерен

Публикувано

С вградения блутут на колата не съм имал проблеми макар че опита ми е от 2-3 разговора. Аз имах проблем с изходящите разговори. От 5 изходящи разговора в един нищо не чувам. Отсреща ме чуват. Установих че като натискам високоговорител се оправя. Може да минеш после и на слушалката и работи. Проблема е споделен от потребители и в support форумите на Apple. https://discussions....tart=0&tstart=0

Точно един ден го ползвах 4S и минах пак на 4-ката. Според мен дефекта е хардуерен. Пробвах с чист рестор. Няма ефект. Хората пишат че подменените им 4S нямат такъв дефект. Изнервих се а и подобренията са малки спрямо 4 и стартирах връщане и възстановяване на парите.

Мдам, прав си.

Проблема няма нищо общо с колата и блутута.

За разлика от теб обаче, от 50-ина разговора изходящи при мен днес имаше 4 нормални със свързване от първия път.

При всички останали не се получи изобщо и разбирах, че са ми вдигнали по брояча на секундите, баси.

Направо щях да го фрасна в стената по едно време.

Сега се прибирам и го качвам на трупчета.

Тоест няма да пробвам рестора, но се замислям за твоя вариант с връщането на парите...

Адски ме изнерви днес тоягата.

Върнах си картата в 4-ката и предпочитам за момента да ми губи обхват, отколкото да не мога да правя изходящи разговори нормални.

Пфууууууу...

Публикувано

Това е много неприятно...

Публикувано

Мисля да позадържа с 4S, и да видя как ще се развият нещата :thinking:

Публикувано

Този проблем може и да е по повод използването на Bluetooth 4.0 и все още да не са го "калибрирали" както трябва.

Публикувано
06ac5c9d82e2b96c.png
Публикувано

Аз му изкомандвах да свири и хвана от раз. :tooth:

d938ec0ddd5d3e24.PNG

Вкарах 150 гр. преди това и е много вероятно Jack-а да даде правилен тон. :biggrin:

Публикувано

И аз ще се кълча от събота с тая придобивка....... :guitarred:

Публикувано

И аз така, но не знам откога. Поръчах в НовМак... :tooth:

Публикувано

Този проблем може и да е по повод използването на Bluetooth 4.0 и все още да не са го "калибрирали" както трябва.

Да ти кажа аз съм с 3гс и откакто съм с 5.0 и аз имам проблеми с блутута на колата, Не винаги се вързва веднага, а като набирам не се включи на няколко пъти. Навремето това беше причината за да си купя айфон , защото всички телефони които пробвах се разкачаха , а айфона нямаше грижи. Явно нещо в петицата не е както трябва.

Публикувано

Близо два дни го ползвам и не усещам гореспоменатите проблеми със звука. Бих казал дори, че чувам повече от ясно гласа отсреща (плътен), а звъненето е в пъти по-силно. Bluetooth не ползвам.

Публикувано

Вече ми е в ръцете, откаде да си намеря преходник от английското зарядно.

Публикувано

В някой магазин за 1 лев :)

Публикувано

Или железария..

Публикувано

Grievous на кой оператор си? Да не би проблема да е свързан с М-Тел който аз ползвам. В настройките на 4S липсваше изключването на 3G. Почти съм сигурен че ако можех да спра 3G щеше да изчезне и проблема. Дори с 4-ката при преминаване от 3G на GSM където губи 3G обхвата често ми прави номера.

Публикувано

И какво, 4S бачка постоянно с включено 3G :blink:

Верно ли?!?

Като iPad-а...

Публикувано

Няма я опцията Enable 3G. Поне на М-Тел е така

Публикувано

Да няма опция да се спре. Някои да има проблеми с батерията? Моята пада яко...и четох, че проблема идвал от MS Exchange + Calendar widget Notification-а.

Публикувано

Не разбрах този проблем с говора само хората с блутуут слушалки ли го имат или съществува и когато си говориш нормално направо от телефона? Ебаси телефоните ако трябва да разчитаме на това дали се е уцелил или не, а добрите са по-малкото в купчината! И аз чакам и добре, че имам алтернатива с 4-ката. Май ще трябва да задържа стария за всеки случай неопределено дълго време.

Публикувано

При мене всичко е супер,само неще да се активира войса за проверка на сметката към виваком.

Не разбирам какво са направили, но 4s e самолет спрямо всички останали дето съм имал.мноооого съм доволен.уникален е.

Публикувано

Някой да е забелязал дали има случайно попаднали прашинки под стъклото на дисплея?

Аз забелязах една много миниатюрна на един сантиметър над Home- бутона, както и две мноого тънки драскотини от вътрешната част на стъклото, които се забелязват само при директна слънчева светлина и под определен ъгъл. Не знам дали си заслужава само за това да ходя до Apple Store, при все, че всичко друго си му работи перфектно.

Редактирано от SpAwN

Публикувано

Ми върви, какво го мислиш...

Публикувано

Като знам какъв брак в производствения процес има специално 4S, шансът да попадна на изгорели пиксели, жълт дисплей или неравномерно осветяване е 80%, а това определено са по- сериозни проблеми.

Публикувано
жълт дисплей или неравномерно осветяване е 80%, а това определено са по- сериозни проблеми.

90% +, два iPhone 4S купени от един магазин :tooth:

5f1699c6-6d9d-0c1e.jpg

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Подобни теми

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.