Публикувано Октомври 6, 201114 гд "Още от най-ранните години на Google, когато аз и Лари се нуждаехме от вдъхновение за визия и лидерство, не трябваше да търсим по-далеч от Купертино. Стив, Всеки, който се е докосвал до твой продукт (включително MacBook-а от който пиша в момента), е усетила страстта ти към съвършенството! И няколкото срещи които сме имали свидетелстват за това. Ще липсваш много на всички нас работещи в Google, както и на целия технологичен свят. Моите съболезнования към семейството, приятелите и колегите в Apple." Сергей Брин
Публикувано Октомври 6, 201114 гд R.I.P. Steve! "Съоснователят на Facebook Марк Закърбърг написа на страницата си: Стив, благодаря ти, че беше ментор и приятел. Благодаря ти, че изобретеното от теб може да промени света. Липсваш ми. Американският инвеститор и филантроп Уорън Бъфет от своя страна сподели: Той бе един от най-забележителните бизнес мениджъри и иноватори в американската бизнес история".
Публикувано Октомври 6, 201114 гд Вашето време е ограничено, така че не го губете за да живеете нечий друг живот. Стив Джобс. Сбогом Стив. :-(((((
Публикувано Октомври 6, 201114 гд Лека му пръст, знаеше какво го чака, въпреки това организира Епъл, че и нов телефон изкара, много е жалко, че си отиде толкова млад, поклон!
Публикувано Октомври 6, 201114 гд Ти промени живота ми и начина ми на мислене! Почивай в мир! Редактирано Октомври 6, 201114 гд от muu2
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.