Публикувано Октомври 6, 201114 гд "И най-важното - имайте куража да следвате сърцето и интуицията си. Някакси те вече знаят какви наистина искате да бъдете. Всичко останало е второстепенно." Поклон!
Публикувано Октомври 6, 201114 гд "А единственият начин делата ви да са значими е да сте влюбени в това, което правите. Ако още не сте го намерили – продължете да търсите! Не се отказвайте! Сърцето ще ви подскаже когато сте го открили. И като всяка страхотна връзка, тази също ще стане още по-добра с времето. Така че, търсете докато го откриете. Не се отказвайте!" Бог да го прости!!!
Публикувано Октомври 6, 201114 гд Поклон пред паметта на ГЕНИЯ! Почивай в мир, Стив! п.п. Законът на Живота...и Смъртта! Ето че Здравето не се купува с пари...дори с много пари! Вчера бях в София по болници, при "специалисти", със сина ми. Не могат да установят какво му е, а положението е сериозно! Желая на всички вас приятели, ЗДРАВЕ!!! Това е най-важното!!!
Публикувано Октомври 6, 201114 гд Не знам защо се натъжих толкова за човек, който дори не съм познавал лично. Това само показва какво голямо въздействие може да има върху нас нещо, дори индиректно. Чрез няколко устройства той успя да вдъхнови десетки милиони хора, да покаже на света на какво са способни човешките мечти, въображение и амбиция. Седем години той се бори за живота си, нещо което не много хора имат сили да направят. Нека колкото се може повече хора да го помнят!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.