Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с приложенията/не може да ги зареди/ на iPhone 4

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

нов съм и съм бос ,но за сметка на това доста почетох в този форум и не успях да открия единтичен проблем на моя.

Проблема е следния- след като ми падна батерията и съответно я заредих ,опитах да влезна в скаип , но уви телефона тръгва да зарежда приложението и моментално спира след това .Опитах и с другите приложения ,но ситуацията е същата.Установих ,че само оргиналните приложения на телефона функционират както трябва .Опитах с рестарт Home + power ,но нямаше никаква разлика .

Ще бъда благодарен на Всеки отделил време над моя проблем !

Благодаря Ви предварително!

С уважение : Г. Станков

Публикувано

След като имаш и неоригинални приложения, значи си джейлбрекнал телефона и е tethered щом си с 4.3.5. Трябва да го закачиш за РС (най-вероятно редсноу) и да буутнеш пак.

Публикувано

А, имаш ли инсталиран апсинк, колега?

П.П. Май дрънкам наизуст - имаш, щом си ги качил. Като падна батерията, как буутна - нормално или с компютър+редсноу? Ако не си, няма как да сработят модификациите във фърма, в частност апсинк-ът. Послушай колегата от горния пост.

Публикувано

На него и Скайп не му тръгва.

Публикувано

Има някаква особенност с новия скайп. Когато тръгне - на телефона тръгва и sandbox като процес. Не му разбирам много - много, но по принцип това тръгва заедно с инсталираните от сидиа или ipa чрез фънбокс приложения, при работа на апсторските липсва. :thinking:

Колега, бутвай с редсноу, не чакай да узрее :smile:

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Как се оправи проблема ти, защото и аз имам такъв в момента.

-----

За повече от 12 часа не можа да се намери някой който да ме посъветва какво да направя ли?

Преди да се прецака си ъпдейтнах спринга

Редактирано от АндрейМаджов

Публикувано

Здравей,имах абсолютно същия проблем,веднъж телефона ми 3g отказа да отваря което и да е приложение качено на него,проблема се оправи като ги ъбдеитнах от AppStori-то на телефона.Ако имаш червено кръгче на на иконката AppStori с някаква цифра,просто влез и кликни на Update All.

Публикувано

Преди да се прецака си ъпдейтнах спринга

Как си го ъпдейтна?

Публикувано

Installous имаше два ъпдейта и ги инсталирах, след това забелязах проблемите. Цъквам програма и не се стартира.

• 1 година по-късно...
Публикувано

Здравейте, имам същият проблем. iPhone не може да ми отвори Stanza. Включвам я и след няколко секунди ме изхвърля. Рестартирах го, качвах я наново, но без успех. Телефона ми не е Jailbreak-нат. И във връзка със това, искам да попитам ако си го джейлна да ли ще има проблем след това. Имам Redsn0w, сложех си и ipsw, но ме естрах да не го съсипя.

Благодаря предварително

Публикувано

Джейлът е въпрос на лично решение. Последната версия на станца е дефектна и не работи - нетът и апстор са бръмнали от оплаквания. Ако искаш да четеш книги си свали BlueFire reader, също е безплатен. Имам го на едно 2г и бачка нормално.

Поразгледай раздела "Нов съм, а сега накъде?", да опознаеш терминологията и какво трябва/не трябва да правиш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.