Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple Magic Mouse

Featured Replies

Публикувано

Мишката е уникааална!!!

Благодарности на arm11 :yahoo:

• Отговори 119
  • Прегледа 26.2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Шаманчо... този ник ми е от 7-8 години и просто като навик продължавам, но и не значи, че съм го писал относно Мишката А и надали има по-добра мишка от Magic-а... това ми е първата толкова добра безж

• @Razer Напълно съм съгласен с теб

• Не ми трябва, ама не я и давам . Мисълта ми беше, ако си поръчал Макбук, дай първо шанс на тракпада.

Добавени снимки

Публикувано

undefined

Яде батериите за 1 месец!

undefined

Публикувано

Ами нормално.

Публикувано

Това решава проблема http://mobeetechnology.com/products.html, но е малко скъпо! Аз си го купих и съм много доволен.

Публикувано

Добре де, месец малко ли ти се вижда за батерия на безжична блутуут мишка, поддържаща такива жестове?!

Аз имам един проблем, който е по-скоро свързан със самия мак. Като тегля нещо (торент, голям файл от скайп, тайм машината се бекъпва и т.н.) се получава ужасен лаг - както на меджик мауса, така и на тракпада, като е по-ужасяващо при втория. Явно това е масов проблем и за мен е доста голяма недомислица от страна на Епъл. Къде точно - не знам. Но е по хардуера. С безжична мишка на Лоджитек няма лаг, но тя си ползва собствен усб ресийвър.

Публикувано

Не е хардуер - блутуут драйвърите се сриват.

Публикувано

Егати, 30 дни с едни батерии си е супер. Аз съм с Logitech Performance MX, 1 ден гейминг или 4-5 дни разцъкване. Е да с една батерия работи, но все пак... Добре че се презарежда.

Публикувано

Хм, значи изцяло софтуерен проблем е тогава.. Вече мина доста време, а Епъл още не са си свършили работата както трябва! Може ли да създадат такива страхотни мишки и тракпадове с такъв проблем.. Трябва да добавят към ръководството за употреба: "не ползвайте мишката ви, докато теглите големи файлове" или "не теглете големи файлове"/ "не пускате бекъп през тайм машин.." Направо нямам думи.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте, два часа се мъча да намеря драйвери за Win 7/ 64, ако някой ги има да ги сподели с мен тук или на лични.

Публикувано

Имаш лично.

Win7 x64bit drivers

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Някой да има новата версия на MouseWizard?

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте.

А бе има ли как да изключа тази инерция на Magic Mouse, че нещо немога да свикна :(

Публикувано
post-226-0-76437200-1360352159_thumb.pngSystem preferences/mouse/scrolling with inertia махаш тикчето.
Публикувано

Не, не инерцията при скролване. Тя ми е перфектна. Имам предвид, че като движа ръката бавно и курсура на мишката се движи бавно, а когато направя рязко движение, курсура на мишката също отива в края на екрана.

Публикувано

Това не се настройва, под боза е същото. Сигурно има някаква врътка през терминал, но не я знам. Намали тракинга, и може и да свикнеш ;)

Публикувано

Благодаря.

Ще се човъркъм из форумите за Мак дали някъде няма решение на проблема, а пък може да свикна докато намеря отговор :)

Публикувано

Да, това е идеята, но просто не съм свикнал и затова ми е кофти все още.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Колеги, какви батерии и зарядни използвате?

Четох за eneloop на sanyo, но мнението беше старичко, може пък да има нещо ново?

Публикувано

Аз съм с enelop и съм много доволен, на практика забравям кога съм ги зареждал. Изкарват доста време.

Публикувано

Обикновенни алкални Дурасел ( с моето ползване 2 месеца ме изкарват). Ползва се всяка вечер + събота и неделя и мишока не се гаси от копчето. Така, че за мен не виждам смисъл да си купувам акумулаторни.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.