Публикувано Октомври 15, 201114 гд След синхронизация на контактите с iCloud, всичките станаха с малка снимка горе в дясно. Преди излизаха с голяма на цял екран. Дали ситуацията и занапред ще е такава?
Публикувано Октомври 15, 201114 гд Това се случваше и при синхронизация с Funambol и други. Просто промени снимките ръчно и ще се оправи.
Публикувано Октомври 15, 201114 гд Влез в настройките и най-отдолу има Nike+iPod и му дай цъкалката да е на ON и вече ще имаш и на спрингборда иконата на Nike+iPod Моля отново някой с официалната iOS5 (не бета) да каже дали mobile substrate (новата версия,която има и mobile safe mode) му крашва и да го вкарва в safe mode - шамана ме съветва да го деинсталирам, но така ще си деинсталирам и някой подобрения, като Multifl0w примерно, което много харесвам и държа да си го ползвам.
Публикувано Октомври 15, 201114 гд Влез в настройките и най-отдолу има Nike+iPod и му дай цъкалката да е на ON и вече ще имаш и на спрингборда иконата на Nike+iPod Моля отново някой с официалната iOS5 (не бета) да каже дали mobile substrate (новата версия,която има и mobile safe mode) му крашва и да го вкарва в safe mode - шамана ме съветва да го деинсталирам, но така ще си деинсталирам и някой подобрения, като Multifl0w примерно, което много харесвам и държа да си го ползвам. Божее... благодаря много
Публикувано Октомври 15, 201114 гд В iOS 5 може ли да иконките music и videos да се саберат и да станат на iPod?
Публикувано Октомври 15, 201114 гд В iOS 5 може ли да иконките music и videos да се саберат и да станат на iPod? Не може. Доколкото разбрах са вече две отделни приложения, а не както в предходните версии едно приложение. При iPod Touch беше с две икони (както в е в iOS 5.0), а при iPhone с една (iPod). Варианта е да се сложат двете приложения в папка с име iPod (например).
Публикувано Октомври 15, 201114 гд Здравейте! Имам ФЗ iPhone 3GS BB 06.15.00 IOS 4.1 джейлнат с jailbreakme и искам да попитам, ако ъпдейтна на 5.0 с КЪСТЪМ ФИРМУЕР дали ще мога да го отключа. Извинявам се за тъпият ми въпрос и благодаря предварително! Редактирано Октомври 15, 201114 гд от asen4o0
Публикувано Октомври 15, 201114 гд Ще може. Нали затова излезе ъпдейт на ultrasn0w 1.2.4. http://bgiphone.com/topic/4772-unlock-%d0%bd%d0%b0-iphone-3g3gs4-%d1%87%d1%80%d0%b5%d0%b7-ultrasn0w/page__view__findpost__p__124249
Публикувано Октомври 15, 201114 гд Здравейте! Имам ФЗ iPhone 3GS BB 06.15.00 IOS 4.1 джейлнат с jailbreakme и искам да попитам, ако ъпдейтна на 5.0 с КЪСТЪМ ФИРМУЕР дали ще мога да го отключа. Извинявам се за тъпият ми въпрос и благодаря предварително! И при мен е същото, само че съм с 4.3.3 и много се чудя дали ще има как да го ънлокна?
Публикувано Октомври 15, 201114 гд Още един да пита същото, моля..... Ако може – персонално да ме пита....
Публикувано Октомври 15, 201114 гд Да ще можеш ,виж горния пост ,там са дали отговор !! Писали са почти в една и съща минута
Публикувано Октомври 15, 201114 гд А как да го джейлна, за да инсталирам Ultrasn0w, защото Redsn0w не го разпознава
Публикувано Октомври 15, 201114 гд Къстъма е с включена Cydia в него от където се инсталира ultrasn0w, не ти трябва redsn0w. Това ти е последната изцепка!
Публикувано Октомври 16, 201114 гд Някой би ли ме насочил към тема, която да ми помогне да ъпдейтна, джейлна и отключа iPhone 3GS 4.0 BB 05.13.04 до IOS5 ?
Публикувано Октомври 16, 201114 гд http://bgiphone.com/...B4%D0%BE-beta5/ ModEdit: Що цвъкаш, без да мислиш???
Публикувано Октомври 16, 201114 гд @Hcattaneo, а като ъпдейтне бейзбанда, ти ли ще му го отключиш? Ще ви помоля, като не сте компетентни по даден въпрос, да не давате насоки! @Mi60, ако си със стария буут, сложи си един къстъм със, или без активация от тук и направи рестор с него. След това ще можеш да го отключиш с ultrasn0w, който вече е портнат за iOS5 и по този начих ще си запазиш бейзбанда. Ако си с новия буут имай в предвид, че там джейла е тетърд. Ето ти темата с къстъми, където вчера съм добавил два нови за 3GS стар буут, и iPhone 4: http://bgiphone.com/...dpost__p__68520
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.