Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iOS 5 налична!

Featured Replies

Публикувано

След синхронизация на контактите с iCloud, всичките станаха с малка снимка горе в дясно. Преди излизаха с голяма на цял екран. Дали ситуацията и занапред ще е такава?

• Отговори 515
  • Прегледа 153k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Баце, скивай ти ка'ем нещо? 'Земи го шитни тоя ифон и набутай парата за един правописен речник. Не знам на каква възраст си, ама след като се напъваш английски термини да цитираш, щеше да е редно пон

• 8 тайни възможности на iOS 5 автор: Мартин Дешев Запознахте ли се в детайли с iOS 5? Ако вече новите функции са ви добре известни, значи е време да откриете и някои от тайните функционалности на пла

• Apple има включени четири нови тапета в iOS 5.1 бета схемата на разработчиците.

Добавени снимки

Публикувано

Това се случваше и при синхронизация с Funambol и други. Просто промени снимките ръчно и ще се оправи.

Публикувано

Някой знае ли защо, в новата ос, няма Nike+.app?

Публикувано

Как така няма,при мен има:)

Публикувано

Хм... е как така, при мен няма? :(

Публикувано

Еми незнам,много интетрстно да каже някой дето разбира:)

Публикувано

Влез в настройките и най-отдолу има Nike+iPod и му дай цъкалката да е на ON и вече ще имаш и на спрингборда иконата на Nike+iPod ;)

Моля отново някой с официалната iOS5 (не бета) да каже дали mobile substrate (новата версия,която има и mobile safe mode) му крашва и да го вкарва в safe mode - шамана ме съветва да го деинсталирам, но така ще си деинсталирам и някой подобрения, като Multifl0w примерно, което много харесвам и държа да си го ползвам.

Публикувано

Влез в настройките и най-отдолу има Nike+iPod и му дай цъкалката да е на ON и вече ще имаш и на спрингборда иконата на Nike+iPod ;)

Моля отново някой с официалната iOS5 (не бета) да каже дали mobile substrate (новата версия,която има и mobile safe mode) му крашва и да го вкарва в safe mode - шамана ме съветва да го деинсталирам, но така ще си деинсталирам и някой подобрения, като Multifl0w примерно, което много харесвам и държа да си го ползвам.

Божее... благодаря много :)

Публикувано

В iOS 5 може ли да иконките music и videos да се саберат и да станат на iPod?

Публикувано

Не.

Публикувано

Що просто не ги сложиш в една папка?

Публикувано

В iOS 5 може ли да иконките music и videos да се саберат и да станат на iPod?

Не може. Доколкото разбрах са вече две отделни приложения, а не както в предходните версии едно приложение. При iPod Touch беше с две икони (както в е в iOS 5.0), а при iPhone с една (iPod).

Варианта е да се сложат двете приложения в папка с име iPod (например).

Публикувано

Здравейте! Имам ФЗ iPhone 3GS BB 06.15.00 IOS 4.1 джейлнат с jailbreakme и искам да попитам, ако ъпдейтна на 5.0 с КЪСТЪМ ФИРМУЕР дали ще мога да го отключа. Извинявам се за тъпият ми въпрос и благодаря предварително!

Редактирано от asen4o0

Публикувано
Публикувано

Здравейте! Имам ФЗ iPhone 3GS BB 06.15.00 IOS 4.1 джейлнат с jailbreakme и искам да попитам, ако ъпдейтна на 5.0 с КЪСТЪМ ФИРМУЕР дали ще мога да го отключа. Извинявам се за тъпият ми въпрос и благодаря предварително!

И при мен е същото, само че съм с 4.3.3 и много се чудя дали ще има как да го ънлокна? :unsure:

Публикувано

Да ще можеш ,виж горния пост ,там са дали отговор !!

Публикувано

Още един да пита същото, моля..... Ако може – персонално да ме пита.... :pain::Pants:

Публикувано

Да ще можеш ,виж горния пост ,там са дали отговор !!

Писали са почти в една и съща минута;)

Публикувано

А как да го джейлна, за да инсталирам Ultrasn0w, защото Redsn0w не го разпознава

Публикувано

Къстъма е с включена Cydia в него от където се инсталира ultrasn0w, не ти трябва redsn0w.

Това ти е последната изцепка!

Публикувано

Добре. Благодаря мнооогооо! И пак се извинявам за глупостите ми!

Публикувано

Някой би ли ме насочил към тема, която да ми помогне да ъпдейтна, джейлна и отключа iPhone 3GS 4.0 BB 05.13.04 до IOS5 ?

Публикувано

http://bgiphone.com/...B4%D0%BE-beta5/

ModEdit: Що цвъкаш, без да мислиш???

Публикувано

@Hcattaneo, а като ъпдейтне бейзбанда, ти ли ще му го отключиш?

Ще ви помоля, като не сте компетентни по даден въпрос, да не давате насоки!

@Mi60, ако си със стария буут, сложи си един къстъм със, или без активация от тук и направи рестор с него. След това ще можеш да го отключиш с ultrasn0w, който вече е портнат за iOS5 и по този начих ще си запазиш бейзбанда. Ако си с новия буут имай в предвид, че там джейла е тетърд.

Ето ти темата с къстъми, където вчера съм добавил два нови за 3GS стар буут, и iPhone 4:

http://bgiphone.com/...dpost__p__68520

Публикувано

Къстъмите от темата работят безотказно ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.