Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iOS 5 налична!

Featured Replies

Публикувано

Това с въпросите е ясно.За новата ios5- освен новостите работи доста мазно ,батерията се държи добре и е голям кеф photo streem чрез icloud.Снимам си нещо с тела и в рамките на половин минути ми се зарежда на iPad-а.Сега остава читав джейл и щастието ще е пълно,но не е болка за умиране.

• Отговори 515
  • Прегледа 153k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Баце, скивай ти ка'ем нещо? 'Земи го шитни тоя ифон и набутай парата за един правописен речник. Не знам на каква възраст си, ама след като се напъваш английски термини да цитираш, щеше да е редно пон

• 8 тайни възможности на iOS 5 автор: Мартин Дешев Запознахте ли се в детайли с iOS 5? Ако вече новите функции са ви добре известни, значи е време да откриете и някои от тайните функционалности на пла

• Apple има включени четири нови тапета в iOS 5.1 бета схемата на разработчиците.

Добавени снимки

Публикувано

а за iPhone 4 s GEVEY SIM как става работата защото се заключи и въобще не стига до меню :(

Публикувано

някой ще даде ли кратко разяснение как се настройва Assistive Touch

Аз два дни го разучавам пущината, но за сега само си заключвам приложения, чистя си мултитаск бара и заключвам телефона :) Жестовете не мога да ги схвана. Сега ще търся видео :D

Публикувано

Тогава да попитам: за iphone 4 ФО свързвам го с компа и дАвам рестор,след това ъпдейт и чакам така ли ? И като излезе новата версия на ултрасноу да го джейлбрейкна с нея? трябва ли преди да сложа айос5 да изтрия програмите които съм сложил от сидия?

Публикувано

Ако на някой му писне тетърд джейла при iOS 5 и реши да се връща на 4.3.3, начина е много прост.

1. Променяте си хост файла по тази тема.

2. Вкарвате телефона в DFU с iREB.

3. Отваряте iTunes и натискате SHIFT+Restore.

4. След като преключи рестора ще ви даде грешка (1) (поне при мен беше така).

5. Затваряте iTunes, теглите този архив и разархивирате.

6. Стартирате fixrecovery43 и вкарвате телефона в DFU.

7. Изчаквате да завърши процеса, след което ще имате функциониращ телефон. Остава само да го активирате.

Това е само за тези, които имат запазени SHSH.

Публикувано

Тогава да попитам: за iphone 4 ФО свързвам го с компа и дАвам рестор,след това ъпдейт и чакам така ли ? И като излезе новата версия на ултрасноу да го джейлбрейкна с нея? трябва ли преди да сложа айос5 да изтрия програмите които съм сложил от сидия?

Свали си фирмуера на компютъра, натисни Shift+Restore и го ресторваш. Ултрасноу е за отключване, не за джейл. За второто Редсноу, но чети внимателно.

Публикувано

boian_rumenov направи си рестор да почнеш "на чисто" с новата iOS. Гледам си с ФО и не би трябвало да имаш проблеми. При самия рестор всички програми включително и Cydia ще се изтрият от тела. Джейла на iOS5 за сега е само tethered и не се препоръчва. Лично мнение за джейла почакай (и на "чиста" петица има на какво да се порадваш за начало). И прочети на ново темите за рестор, ъпдейт, джейл и т. н., защото си се пообъркал при първия прочит, а няма как да ти се обясни цял форум в един пост ;) .

ПП Вече са ме изпреварили :).

Редактирано от sniperdage

Публикувано

Благодаря ви! Ще опитам като се прибера. Лека вечер

Публикувано

Значи първо давам от iTunes "Restore its original settings", след това ъпдейтвам до 5-та версия. Така ли трябва да стане?

И бекъп преди рестора?

Сори за гупавите въпроси, ама докато се свикне...

Публикувано

Имам няколко въпроса?

С iPhone4 съм заключен към Мтел версия 4.3.5 със treated jailbreak и BB 04.10.01 (ползвам си го към мтел) ако има значение...

Та въпроса ми е, ако ъпдетна до iOS 5 ще мога ли след това ако реша да се върна на 4.3.5. Трябва ли да имам запазени SHSH за тази версия и ако е да, как да ги запазя. Също искам да питам описания на 1-ва страница начин за джейл на iOS5 работи ли, и като цяло как е най-добре да се джейлне? Мерси предварително!

Публикувано
  • Автор

Download iOS5 for iPhone 4s

Линк в първия пост.

Редактирано от GPower

Публикувано

Знае ли се дали скоро ще пуснат и Siri за iOS 5 или то е за iPhone 4S

Моя телефон може да се каже че е джейлнат untetered :) направих си custom със snowbreese обаче Cydia не ще да тръгва.Ако някой може да каже как да я подкарам ще му бъда много благодарен. Или пък ако друг пробва със snowbreese нека сподели дали и при него Cydia бъгясва

Редактирано от Zepar

Публикувано

Задавате едни и същи въпроси!

пп: Абе открих какво става при двойно натискане на Home бутона при локскрийн... Освен бързите бутони на iPod.app де :)

ппп:Зепар, то пък един джейл без Сидиа :D

Публикувано

Siri за iPhone 4 ще има!

Публикувано

Спокойно бе хора, въпрос на време е да портнат Siri в iPhone 4. Не безизвестните хакери iH8sn0w и John Heaton (@Gojohnnyboi) са се заели. Това все пак е софтуер, който работи под iOS 5, а и след като се потвърди, че Siri не е обвързан хардуерно по никакъв начин с чипа A5 (съществената разлика между двата телефона), значи съвсем скоро ще бъде портнат ;)

Siri-Install-iPhone-4.png

Публикувано

post-217-0-12686500-1318603239_thumb.png

Тоест Има ?

Публикувано

Искам да попитам ще има ли Българска фонетика за IOS5 на Vladi?

Публикувано

Като я има - ще се чуе, споко.

Публикувано

Публикувано

Това даже май не е iOS5, не видях прекия път към камерката на лок скрийна :smile:

Ако наистина вече може да се сложи Сири на 4ката ще е супер. :p

Редактирано от hugo126

Публикувано

.Аз съм с бета 7, но постоянно ми влиза в safe mode . Някой може ли да потвърди, че със официалната iOS5 този проблем е решен ? Вчера ъпдейтнах през Cydia Mobile Substrate, но и това не ми решава проблема. Всеки път примерно като цъкна на прогнозата за времето през нотификейшън центъра и ме хвърля в safe mode.

А относно горното видео - никъде не показва,че е iPhone 4 а не 4s. Май не е много истинско.

Публикувано

Ами разкарай Mobile Substrate де!

Хюго, шорткъта към камерата се появява след двойно натискане ;)

Публикувано

Това даже май не е iOS5, не видях прекия път към камерката на лок скрийна :smile:

Ако наистина вече може да се сложи Сири на 4ката ще е супер. :p

Прекият път към камерата се показва като натиснеш два пъти home бутона, а и до колкото виждам има Remainders и новата икона на Music.

Публикувано
А относно горното видео - никъде не показва,че е iPhone 4 а не 4s. Май не е много истинско.

Разцъкай Twitter и ще се убедиш колко е истинско. ;)

e0864a85b77ecb68.png

Публикувано

Това за двойното натискане не го знаех :D Мерси за инфото :p

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.