Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple записа точка срещу Samsung

Featured Replies

Публикувано

0000131157-article2.jpg

Apple записа една победа в глобалната си патентна война срещу Samsung, след като австралийски съд забрани временно продажбата на таблета на южнокорейската компания на територията на Австралия, съобщи ВВС.

Apple обвинява Samsung, че е изкопирала тяхната технология за сензорния екран на своя Galaxy Tab 10.1.

Samsung е един от основните конкуренти на Apple на пазара на смартфони и таблети. Решението на австралийския съд ще навреди на позицията на корейската компания на австралийския пазар, защото най-вероятно ще пропусне предколедното пазаруване.

Двете компании водят съдебни битки в девет държави от април като всяка обвинява другата в нарушаване на патенти.

Apple вече постигна победа в Германия, където бяха забранени продажбите на Galaxy Tab 10.1 до произнасянето на втора инстанция.

Миналата седмица Samsung обяви, че ще се опита да спре продажбите на iPhone 4S във Франция и Италия с обвинението, че Apple е нарушил патента им за пренос на данни по 3G мрежата.

Source: Dnes.bg

Публикувано

Аз пък се чудя защото в такъв мащаб я следите тази война.

Публикувано

На мен пък, ми смърди на добре режисиран сеир.

Публикувано

Аз от доста време не чета новините за войни, съдилища, патенти и тем подобни глупости между Епъл и други....

Публикувано
  • Автор

Съгласен съм с вас но вижте и другата страна... има хора които се интересуват и затова тази новина съм е постнал... ако някой от модераторите прецени че не му харесва да е изтрие....

Публикувано

Добре ..... нали точно това е целта на скритата реклама или "..добре режисирания сеир" - да "..има хора които се интересуват.." :tooth:

Ще изпадна в много големи подробности, но:

преди време една лекарка ми заяви

Рекламата ви е отвратителна! -

отговорих

Идеално! Щом ти е направило впечатление и ти се е набило в кратуната, значи си е свършила работа ! А дали е отвратителна ....много важно :tooth:

Та така и в случая - хората си вършат работата - ние зяпаме и забравяме за всичко друго освен Apple и Samsung.

Публикувано

Както обикновенно става въпрос за много, много пари нищо повече.... А и да не забравяме , че в следствие на глобалните кризисни проблеми пазарите вече не са с толкова голям потенциал както преди две , три години че и повече години..... тези които могат да плащат стават все по-малко.....

Редактирано от moloko

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.