Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nokia 3310 за 200 лв. :)

Featured Replies

Публикувано

Днес се шмaткахме с приятели из един от моловете и в един магазин за техника щях да падна като видях, че се продава чисто нова Nokia 3310 (имаше я изложена) за 200 лв.

Интересно откъде са я докопали. :smile:

Публикувано

Преди около месец подарихме на един приятел за рождения му ден чисто нова 3210-ка купена през 1999г. за $1700 по документи. Телефона дори не беше разопакован, а рожденника беше страшно възхитен. :)

Публикувано

Железен телефон беше :) Имам един в къщи:)

Публикувано

Така си беше. И аз си пазя един.

Публикувано

Ихаааааа...

Къде е този магазин?

Адвоката ми до преди 2 месеца беше с 3310 и не го смени над 8 години, но му се разпадаше вече в ръцете.

Ще му го подаря с удоволствие...

:cool:

Публикувано

2000 година имах 3310, за 106 лева го взех с договор към Ментел за една година при 18 лева месечна такса. След като изтече годината го продадох за 145лв :tooth: (тогава Нокия държаха най-дълго цените) и си взех 8250. 8210 и 8250, просто бяха уникални телефони за времето си. Адски красиви, малки, леки... сега ако мога да си намеря един такъв бих си го ползвал за втори трети телефон с голям кеф. Също и 8310 не е за изхвърляне ама тя излезе 1-2 години по-късно. :smile:

Публикувано

Е той и моя се разпадаше към края. Сменял съм му два пъти панела, клавиатурата и вибраторчето :) Сега дъщеря ми си играе чат-пат с него и още бачка :D

Публикувано
  • Автор

@algor, Public е магазинът.

А иначе и аз скоро открих в нас една Нокиа 5210, която работи... :D

Публикувано

Абе аз имам една Нокия 5210 в нас, ама не тръгва. Пускам я да се зарежда часове и пак не зацепва....

Публикувано

Ха и на мене това ми беше първият телефон. божееее не помня какво стана с него подарък от дядо владика.

Публикувано

Абе аз имам една Нокия 5210 в нас, ама не тръгва. Пускам я да се зарежда часове и пак не зацепва....

Батерията ще да е. И аз имах една такава антика не тръгва и не тръгва. Смених батерията и работи без отказно.

Публикувано

Преди около месец подарихме на един приятел за рождения му ден чисто нова 3210-ка купена през 1999г. за $1700 по документи. Телефона дори не беше разопакован, а рожденника беше страшно възхитен. :smile:

Колко??? Не се излагай - купих си я за коледа точно '99-та. Цената и беше кръгло 200$. След три месеца я шитнах и се снабдих с 6150 за 260$. Нещо си омешал годините, моделите и цените.

Публикувано

Да се впиша и аз с искане. Купавам 8250 за лично ползване.

Публикувано

Ба иска ми се да си взема такъв, ама как да дадеш 50-80 лева при условие, че гаранция ще е за батерия, а може и друг проблем да има...

Ето това също е същинско бижу. И гледам от него има на добри цени.

http://www.mobilebul...p?mobile_id=176

Публикувано

Имам такова: 004828.jpg

...и такова:99741824.jpg, още работещи :tooth:

Делтата е чисто нова, барнах я в заложна къща в Германия преди години, а 620 - ката ми беше служебен телефон през 90-те, който началника ми подари, когато напусках. Страшна машина за времето си(7W мощност) - монтирана в кола, няма шанс за "no service".

Публикувано

3310...уникален телефон. Спомням си как веднага след като си го купиха съкласнниците ме караха да им композирам всякакви мелодии на техните gsm-и. :smile:

Публикувано

Angry Birds на Nokia 3310 :biggrin:

368937_700b_v2.jpg

П.П. Мен винаги повече ми е харесвал 3210 пред 3310

Nokia-3210-01.jpg

Публикувано

И 3210 имам една бройка на склад, но не работи :)

Публикувано

Аз търся 8910 :biggrin:

Публикувано

Аз търся Haier Penphone , до преди няколко месеца имах такъв и имаше страхотна екста, осъществяваше разговор без да съм вдигнал , т.е. чувах всичко което говори онзи който ме набира, докато моя телефон звъни , само му изключвах звука да не ме смущава :smile:)

Публикувано

EEEEE Гога, айде сега и ти ! Все едно незнаеш прословутата нокия 1100 , че ги правеше същите работи ! Ако не знаеш поинтересувай се и ще разбереш . Всичко това става само в мрежата на Вивател .

Публикувано

Ааахххх 3210 ... много любим телефон ... много спомени .... Спомням си, че през 99/та един от новите тогава оператори tele.ring в Австрия се опитваше да пробие на пазара и беше пуснал предложение Nokia 3210 безплатно и първите 6 месеца без месечна такса, а телефоните не бяха и заключени. Взех 8 (4 на мое име и 4 на името на жената)

2 си оставих, а другите продадох за по 250 DM още на същия ден и си купих кола :tooth: Едната 3210 стои и днес в едно чекемдже

Публикувано

Ба австрийците преди 12 години какви промоции са правили, а тука нашите :censored2:оператори и до днес не правят такива оферти............ :censored2: :censored2:

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

:cool: и двата заработиха . Енергото е сила :tooth:

photovey.th.jpg

Оферти на лично , моля :tooth:

Редактирано от kawabiker

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.