Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

i0S4 Real OverClocking BETA

Featured Replies

Публикувано

Здравейте на всички намерих това i0S4 Real OverClocking BETA в това репо http://www.myrepospace.com/profile/fernas/packages/

Някой пробвал ли го е в инфпрмацията пише

" Because everyone was asking for a real Real OverCloaking, i created this package, this package changes defaults 457Mhz to 533 Mhz.

Your battery may decrease

Use by your own risk, NEVER UNISTALL "

Някой знае ли дали е безопасно? Защо пише "NEVER UNISTALL" ?

Редактирано от Legend

Публикувано

Никой не може да ти каже дали е безопастно. Инсталираш го на собстен риск, препоръчвам ти да не експериментираш с подобни недоказни мотоди.

Редактирано от playboyko_

Публикувано

Я, постни деб файла, да му хвърлим едно оче?

Публикувано

Файл ъплоуднат преди 1 година без никакви скрийншотове, никакви видеа...едва ли е препоръчително.

Публикувано
  • Автор

Я, постни деб файла, да му хвърлим едно оче?

Нямам деб файл, а не знам как да го изтегля :(

@emco83

От същото репо си дръпнах i0S4 Camera и работи много добре :smile: Мисля, че същия човек е правил и това с Overclock-a, не съм сигурен де, но щом никъде няма информавия и никой от вас не знае аз няма да експериментирам :smile:

EDIT: видях, че отдоло пише и ето това

" If you unistall this package, Cydia will delete your "powerManager.bundle" and your iPhone will be a brick, WAIT FOR A FIX to UNINSTALL OR REMOVE"

Редактирано от Legend

Публикувано

Копнах го. Пакетът променя два бинарни плист-а - вероятно има начин да се запазят оригиналните на компа и след деинсталирането на пакета, да се върнат оригиналите, НО ПРЕДИ да сте рестартирали. Понеже са bplist, във фънбокса е нужно да махнете отметката на bplist conversion при запазването/връщането на оригиналните файлове.

Пътят на заместваните е:

\System\Library\SystemConfiguration\PowerManagement.bundle\

English.lproj/Localizable.strings

Info.plist

PowerManagement

com.apple.SystemPowerProfileDefaults.plist

Не забравяйте, да проверите и запишете някъде правата на файловете, за да можете да ги възстановите при връщането!!!

Change Default PowerManagement.bundle value to 533mhz

П.П. Ще ви трябва ядрен реактор за захранване :smile:

Публикувано
  • Автор

Ако исках 3гс щях да си купя, но 3G-то ми върши работа и всичко си му работи не виждам смисъл да го сменям.

Понеже 4.2.1 ми се вижда малко по-бавна от 3.1.3, но пък ми харесва повече и търся начин да я забързам малко ако може :)

@Alxx®, мерси за информацията ще го пробвам тези дни когато ми остане време и все пак мисля,че ще го върна защото батерията ще заминава много бързо :)

Публикувано
  • Автор

Не ми се занимава сега иначе направих някой от нещата тук http://www.ifans.com/forums/showthread.php?t=335233 и има разлика :)

Публикувано

...и има разлика :smile:

С триене на две - три картинки и няколко лаунч диймъна(които са kb обем), че и качен сбсетингс = 51MB+ свободна РАМ при 3G??? Пиши в блога на тоя, да ходи да ги разправя тия на някой, който още ползва Nokia 450i и не е чувал за GSM, камо ли за смартфон...

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте. Инсталирах си iOS4 Real Overclocking BETA и разлика не намирам, освен в това, че батерията ми пада за няколко часа. Та въпроса ми е как да го изтрия това нещо, за да си държи батерията ми пак както преди. (Пробвах да го унинсталирам от Cydia, но нищо...)

Публикувано

Ти въобще направи ли си труда да прочетеш в по-горните постове какво са написали колегите? Ако не си запазил оригиналните файлове така както е описал Alxx, забрави за ънинстал. Ще трябва да правиш рестор, за да махнеш въпросния пач.

Публикувано

Защо се занимавате с простотии? Освен рестор, друг начин няма...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.