Публикувано Ноември 14, 200916 гд Играта наистина е много зарибяваща.Тука качвам пълната версия–пробвана и работеща: mediafire Редактирано Май 27, 201015 гд от Grievous
Публикувано Ноември 21, 200916 гд Играта наистина е много зарибяваща.Тука качвам пълната версия–пробвана и работеща: mediafire Редактирано Февруари 6, 201016 гд от pe6o666
Публикувано Декември 15, 200916 гд Много е дълга играта ... някой превъртал ли я е ? Вече една седмица я мъча. :mrgreen:
Публикувано Декември 21, 200916 гд Автор Update: iCe Age - Dawn Of The Dinosaurs v1.1 What's new - Automatic save and resume when the app is quit during gameplay - Russian language added - Menu for direct access to the game's special scenes - Tweaked levels based on player feedback Редактирано Май 27, 201015 гд от Grievous
Публикувано Декември 28, 200916 гд Някой знае ли как да мина ниво cold cave 8 ниво http://195.149.248.189:8080/2009-12-28/ ... 80x320.jpg ? Нищо енмога да измисля.
Публикувано Декември 28, 200916 гд Не мога сега да се ориентирам, но от това което си показал следва да скочиш върху леда да се пропука и след това да бутнеш павето.
Публикувано Декември 29, 200916 гд Ice Age: Dawn Of The Dinosaurs 1.2 DOX.bg Редактирано Февруари 6, 201016 гд от pe6o666
Публикувано Януари 6, 201016 гд Неставаше точно така има друга врътка. Минах го вече Я подскажи че и аз зациклих точно тука.Не можеш да пропукаш леда и после да бутнеш камъка щото падаш върху бодлите.Не е показано на снимката. Mиро,евала човече.Мислим,мислим ама това не ми дойде на акъла. :banghead: Благодаря ти.
Публикувано Януари 6, 201016 гд Мислете бре, най-лесно е да питаш някого как става нещо, но да не си размърдаш мозъка. Редактирано Февруари 6, 201016 гд от pe6o666
Публикувано Март 1, 201016 гд Ice Age: Dawn Of The Dinosaurs Version: 1.3 (iPhone OS 3.0 Tested) Category: Games Seller: Chillingo Ltd Publish Date:2010-02-26 Price: $0.99 Size: 32.6 MB Редактирано Март 1, 201016 гд от john_digweed
Публикувано Юни 15, 201015 гд Ice Age: Dawn Of The Dinosaurs 1.5 НовоКоригирани грешки Редактирано Юни 15, 201015 гд от Grievous
Публикувано Юни 15, 201015 гд Версията от линка на john_degweed изглежда не е добре излекувана и ме препраща към Аппстора за да я закупя цялата. Версия 1.4 от линка на neol23 работи перфектно, ползвайте нея.
Публикувано Юни 15, 201015 гд На мен на Джон версията, която е постнал си ми работи... даже минах 5 нива вече... нямам никакви проблеми!
Публикувано Юни 30, 201015 гд Най-после и аз да задам въпрос по играта. Превъртях я цялата без особени проблеми и реших, че трябва да събера всички жълъди, събрах ги, но без 1. Намира са на ниво 2-5, точно над едни ледени бодли, отляво, на които има катранено басейнче и отдясно на самия жълъд има от каменните висулки, които като тропнеш - падат. Това ми е най проблемното жълъдче. Ако някой има идеи как да го взема ще съм безкрайно благодарен... Прекалено много време отделих специално за него да мисля, но явно не цялата игра мога да я превъртя сам :/ Наистина ме човърка отвътре да видя какво ще стане, когато се съберат всички жълъди. Иначе играта е невероятна, много обичам такива по-мисловни игри, за което благодаря, че сте я сложили да си я теглим И... последното ниво е много елементарно, не се стряскайте от това, че е последно! edit: Знаех, че ще стане така.. Написах си въпроса и 15 минути след това си взех жълъдчето и ми се отвори някакво експертно ниво, което сега ще доминирам xD Ако някой иска помощ, макар и да не ви съветвам да искате, питайте ако мога ще отговоря edit 2: Мисля, че между половин час и час успях да мина и експертното ниво.Toва е, играта свърши :< Ако трябва да я оценявам от 0 до 10 ще дам 9 просто защото нивата не ми стигнаха! Страшно съм засегнат от този, който ме е маркирал за неграмотно писане... Предложих помощ, а ме наказват. Следователно помощ няма да дам. И не, това не е заплаха, това не е оплакване, това е една проста констатация на фактите... благодаря, че го прочетохте. А дори и да има други грешки, водещи до "неграмотно писане" моля за извинение и простете, че съм толкова "невеж"! Редактирано Юли 1, 201015 гд от sempronski
Публикувано Януари 20, 201115 гд Ice Age: Dawn Of The Dinosaurs v1.6 - PATCHED What's New in Version 1.6Added support for retina devices
Публикувано Януари 20, 201115 гд Не разбраха ли, че още преди да има iPad и iPhone 4 превъртяхме играта. Какво я гласят за iPad, iPhone 4, FW 3, FW 4, ала бала ... Да вземат да направят още нива няма да се сетят, но да си играят да я портват за ретина дисплея се сещат.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.