vasil67 Публикувано Декември 28, 2009 Публикувано Декември 28, 2009 :surprised: Изгубих си оригиналните файлове, някой ако може да ми прати неговите за 3Gs !!! Иначе от месец го ползвам и си много добро. Цитирай
BANNN Публикувано Януари 28, 2010 Автор Публикувано Януари 28, 2010 Това е друго приложение , което кара вашият iPhone да вибрира когато натискате бутоните . Това е може би най доброто приложение от този тип, което намерих. Наслаждавайте се ! Vibrus3G1.0.1.zip Теглите си горният файл, след което копирайте файла с име HapticKeyboard.dylib в директорията root/library/mobileSubstrate/DynamicLibraries/ и задайте права 777 Сега копирайте Vibrus3G.app папката в директорията root/applications/ и задайте права 777 Направете respring и иконата трябва да се появи! А сега се наслаждавайте на приложението с приятни чуства като докосвате бутоните Забележка - Ако имате проблеми с приложението , не забравяйте да зададете права на папката vibrus3g.app 777 и вътре в нея на всички файлове да са с права 777 1 Цитирай
Toni- Публикувано Февруари 3, 2010 Публикувано Февруари 3, 2010 (редактирано) SpringVibe, още една алтернатива за добавяне на вибрация. Предлага около 30 метода за вибрация, в следващи ъпдейти се очаква да се добавят и повече. Лошото е, че не може да се променя дължината на вибриране и като цяло е доста неприятно, но предполагам, че в следващи версии ще доизкусурят и това.. iTouch не се поддържа. Можете да си я свалите и от сорса на BeYouriPhone. Редактирано Февруари 3, 2010 от Toni- Цитирай
changer Публикувано Февруари 4, 2010 Публикувано Февруари 4, 2010 Понеже за момента haptic old работи само при включени звуци при писане и отключване, ако ги махна ще си остане ли вибрацията?Някой пробвал ли е? Защото, лично мен ме дразнят тези звуци и ги изключвам по принцип. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 4, 2010 Публикувано Февруари 4, 2010 Мини в сайлънт с бутона, толкова ли е трудно да се сетиш? Цитирай
changer Публикувано Февруари 4, 2010 Публикувано Февруари 4, 2010 (редактирано) Е тогава и звъненето ми минава в сайлънд...въпроса ми беше дали може да си остане вибрацията като ги няма звуците при кликането и заключването,а всички други звуци да са си на лице. Ето разрешение на въпроса, който зададох по-горе. Ако ви дразнят звуците при отключване, заключване и натискане на буквите при писане на смс и др., просто трябва да замените системните звуци с тези от линка по-долу.В архива съм сложил "тихите" файлове както и оригиналните. http://www.multiupload.com/BMW62OSBMK Редактирано Февруари 4, 2010 от changer Цитирай
papalin4o Публикувано Август 9, 2010 Публикувано Август 9, 2010 До преди два дена всичко ми работеше на шест, но си сложих ето тази тема Nuray.theme и нещо се прецака. Замених отново оригиналните файлове със тези вибриращите от първият пост, но без резултат.Някой да се е сблъсквал с подобно нещо? Благодаря предварително! Цитирай
gatankata Публикувано Август 10, 2010 Публикувано Август 10, 2010 Може ли нов линк за деб фаила, че не работи никои от 2 -та Цитирай
Sladichuk® Публикувано Август 11, 2010 Публикувано Август 11, 2010 И кой от 2–та от общо 8 не работи? Аман от кьорави... Цитирай
gatankata Публикувано Август 11, 2010 Публикувано Август 11, 2010 Извинявъм се, искам деб фиаил за "Haptic vibration OLD". Мерси Цитирай
Grievous Публикувано Август 31, 2010 Публикувано Август 31, 2010 Haptic Keypad Feedback OS4 Само за 3G/3GS. Рестартирате телефона след инсталация. Цитирай
imanev Публикувано Октомври 17, 2010 Публикувано Октомври 17, 2010 Привет, При мен вибрация има на икони, но когато пиша на клавиатурата няма вибрации. Как да активирам вибрации и на клавиатурата? Благодаря предварително Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 9, 2010 Публикувано Ноември 9, 2010 Това са файловете от HapticVibrationOld.deb от xsellize, само че в iOS4 са с променено разположение - затова ако инсталирате от сидиа - няма да тръгнат. Нямах си друга работа днес сутринта и се разрових защо haptic...old не работи под iOS4 - след кратко ровене из control_ в deb файла(после съответно в OS на телефона), открих топлата вода Тъй като не успях да препакетирам deb файла за да инсталира на новото място - ето ви файлчетата, поставете си ги ръчно: Vibration property lists Пътят за поставяне е същият, като в поста на @neol23 по - горе, разликата е че вибрира както при натискане на бутони, така и при лок/ънлок, скролване при настройки и пр. Също така е и доста по-силна вибрацията. Не забравяйте да бекъпнете оригиналните файлове, или преди заместването да добавите разширение .bak. Проверете правата на новите файлове преди рестарта!!! Обикновенно се получава разминавка в owner и group - след пействането, пише 1006 на двете, а трябва да са така: Ownership:Owner: rootGroup: wheelAccess Permissions:User: Read,WriteGroup: ReadWorld: Read P.S. Вибрацията е дзверска с тези двата. Цитирай
headshott Публикувано Ноември 20, 2010 Публикувано Ноември 20, 2010 (редактирано) а аз защо нямам SystemSoundVibrationPatterns.plist в n90 ? с 4.1 съм Iphone4 Редактирано Ноември 20, 2010 от headshott Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 21, 2010 Публикувано Ноември 21, 2010 Еххх...iFile нямаш ли? Пишеш в търсачката му пълното име на файла който търсиш, като настройваш да търси под hierarchy, а НЕ ПОД directory. Цитирай
headshott Публикувано Ноември 21, 2010 Публикувано Ноември 21, 2010 Проблема е решен, Мерси alxx Цитирай
danco1 Публикувано Ноември 22, 2010 Публикувано Ноември 22, 2010 (редактирано) SystemSoundVibrationPatterns.plist SystemSoundBehaviour.plist Някой има ли оригиналните файлове за 3gs, да ги качи че моите ги..... Редактирано Ноември 22, 2010 от pe6o666 Цензура Цитирай
akoae Публикувано Декември 8, 2010 Публикувано Декември 8, 2010 (редактирано) Коя версия на Haptic е най-удачна за 3.1.3 ? Тази версия иска лиценз ... Ето ти начин да махнеш лиценза и 1.2.3 да си работи. Инсталираш версия 1.1 (в темата има линк, но е много стар и неактивен съответно),копираш haptic dylib и plist от Lybrary/Mobilesubstrate/Dynamic/ на pc-тo, махаш 1.1, инсталираш 1.2.3 и копираш файловете от pc-то в същата папка, рестарт и се радваш на HapticPro без досадни съобщения за лиценз . Инфото е от xsellize, направих го на моя phone, работи . П.П. Сега видях, че си с 3.1.3, но предполагам че ще работи и за теб (там е обяснено за iOS4) Редактирано Декември 8, 2010 от akoae Цитирай
gesho83 Публикувано Октомври 15, 2011 Публикувано Октомври 15, 2011 (редактирано) И на мен ми работи седмица-две ... После сложих от xSellize OLD версията и сега всичко си е ток и жица ! Даже първо бях сложил пак от Сидия някаква друга версия на xSellize (Realistic Haptic), с нея стана пак така, работи и незнайно защо престана... Ама като че ли беше и по-нежна вибрацията и се усещаше по-слабо! Абе старото и изпитаното си е ... НАЙ-ДОБРО - HAPTIC VIBRATION OLD от xSellize ! Готина екстра, мен лично много ми харесва! НЕ ХАБИ БАТЕРИЯ - освен разбира се ако не пишеш по 200-300 смс-а или мейла на ден, тогава може и да има ефект върху батерията! Аз пиша по 10-15 смс-а и 5-10 майла дневно и батерията си ми държи от 2 до 5 дена, зависи колко говоря - гледам да съм с изключено 3G винаги (SBSettings 3G Off), освен при пращане на мейли или ползване на нет през телефона! Инсталирах я от cydia ама не вибрира нищо! От какво може да е? Редактирано Октомври 15, 2011 от Pe6o666 инсталирах я от cydia ама не вебрира нищп,от какво може да е Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 16, 2011 Публикувано Октомври 16, 2011 Защо инсталираш пакет, без да четеш за коя ОС става? Поразгледай цялата страница над поста ти... Цитирай
V304JOR Публикувано Януари 22, 2012 Публикувано Януари 22, 2012 За iOS 5.0.1 има ли вибрация? Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 22, 2012 Публикувано Януари 22, 2012 Vibration plists.zip Ето, тези са с дълга вибрация на клавиатурните бутони. Просто се разрови за файлчетата къде се слагат(има нови места), че не помня. 1 Цитирай
V304JOR Публикувано Януари 22, 2012 Публикувано Януари 22, 2012 Благодаря, ще се поровя като имам малко повече свободно време. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 22, 2012 Публикувано Януари 22, 2012 System/Library/PrivateFrameworks/MediaToolboxFramework/тук едното, другото в подпапка N90. Малко съм попресилил дължината при натискане на бутоните по клавиатурата, но ще си поиграя да ги направя оптимални тия дни. П.П. Свали си архива от линка в предния пост, гледам не си ги пипал? 1 Цитирай
V304JOR Публикувано Януари 23, 2012 Публикувано Януари 23, 2012 (редактирано) Мерси за улеснението!Утре ще ги сваля, че компа не ми е подръка. Edit:Свалих ги на iPhone, т.е. без да искам.Не знаех, че става без safari downloader! Edit 2:Оправих се и без комп!Мерси боку! Редактирано Януари 23, 2012 от V304JOR Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.