Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Помощ за състезание

Featured Replies

Публикувано

.

Редактирано от realniki

Публикувано

Жалко, че нямам ФБ иначе щях да те подкрепя с две ръце!

И на телефона и на скйап и навсякъде всъщност пиша само на кирилица. Даже вчера се карах на брат ми след смс с текст - "6te idva6 li".

А пък най-смешното е, когато пишат уж на кирлица и пак вместо буквата "ч" пишата числото 4...

Публикувано

Глас от мен а скоро и от Фейсбук приятелите ми ;)

Публикувано

Готово :)

Публикувано

+1 Успех :)

Публикувано

Ве4е има6 глас и от мен! :yikes:

Напълно подкрепям написаното в статията! До безкрайност се дразня, когато видя 4 и 6 вместо "ч" и "ш"...

Публикувано

+1 :bravo:

Публикувано

Глас и от мен. Стискам палци и пожелавам успех!:)

Публикувано

Браво !!!!

+1

Публикувано

И от мен подкрепа! Браво

Публикувано

И аз гласувах. Обаче и прочетох есето. :unsure: Не знам на колко години е авторът, но явно не е писал много есета, което не е лошо. Важното е, че има желание, а с повечко усилия, четене и писане - ще се научи.

Критиката ми е абсолютно приятелски настроена. Не ми харесва началото. Дори и за есе е твърде констативно и сухо. Кои сме "ние" дето пишем...не можеш да започваш с "Пишем"...измисли нещо по-раздвижено.."днешните подрастващи...връстниците ми...новото поколение...Преобладаващата част от българската младеж.....и т. н ..и т.н...Много като спуснато от никъде е тва начало. После пак има едно "преминахме през много различни периоди"...ама пак не става ясно, кои сме тези НИЕ, които сме преминали..а в същото изречение има и липса на буква, което не бива да допускаш.

Преминахме през много различни периоди, през които започнахме да пишеМ все по-неграмотно.

После пак виждам грешка.

Поредната заблуда, през която често получавах неразбираеми съобщения,а българската младеж пишеше по-неграмОтно от всякога.
През цЕлият
, а не цялият.

Хубаво е да си редактираш поне грешките в червено. Надявам се, че не се сърдиш на критиката ми, малко професионално изкривяване е при мен, а и имам доста награди на есета и обичам да чета такива.. А младите хора днес почти не пишат. Адмирации, :anime3: дано много хора се замислят как пишат, прочитайки есето ти.

Успех и стискам палци!

Публикувано

+1 и от мен, сигурен съм че и моите приятели ще подкрепят.

Публикувано

Абсолютно съм съгласен:)

+1

Публикувано

подкрепа и от мене :10x:

Публикувано
  • Автор

lelopexa, мерси за критиката. Проблемът е, че имах много малко време да го напиша (40мин.).

В момента има 3ма, които са с една точка повече от мен и ме делят от топ 10. Помагайте!

В момента има 3ма, които са с една точка повече от мен и ме делят от топ 10. Помагайте!

Публикувано

+1, Аре градски, да почерпиш после, като спечелиш :guitarred:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.