Публикувано Октомври 24, 201114 гд ЗДравейте! Имам следния проблем паднал 3Г счупен тъч и останал сам в рековери мод. Смених Тъч-а и дисплея и видях че е в рековари мод, викам сега го флашвам и 6 ДА ама НЕ при флаша ми изписва "error 28"! Четох като гламав да видя каква е тази грешка 28, но почти нищо никаде не пише. На едно място позагатнаха че е "NAND flash" и аз естествено го смених! Сега се флашва постояно, след флаш си се рестартира нормално със секундите в "iTunes" но отново влиза в рековари мод Флашвах го сигорно 100 пъти и нищо нито с "custom " нито с оригинален флаш. "tinyumbrella" не го изкарва от рековари. Слагам "baseband 6.15" флашвасе супер но остава в рековари после. като се опитам да го "Jailbreak" стига до "activation bundles" върти се едно кръкче с един АНАНАС с краченца и седи доста така след което се рестартира и остава в РЕКОВАРИ Ако някой има идея ще съм благодарен че направо.... Благодаря ви !
Публикувано Октомври 24, 201114 гд Кабел, юсб, док порт, лентов кабел за него, чиповете по док порта...там някъде.
Публикувано Октомври 24, 201114 гд Автор ххмм не се сетих да сменя платката на друг телефон да е сложа, чакай да пробвам
Публикувано Октомври 24, 201114 гд Флашваш му един 4.1 или 4.2.1, влиза в рековъри от там през дфу правиш джейлбрейк и ти забива джела на insalling activation bundles. Рестартираш и пускаш от старите ъмбрели и даваш екзит рековъри , както си е в рековъри и ще изгрее.
Публикувано Октомври 24, 201114 гд Грешка 28 е на място, къде слънце не грее. Без хардуерна намеса няма да се оправи.
Публикувано Октомври 24, 201114 гд Автор Грешка 28 е на място, къде слънце не грее. Без хардуерна намеса няма да се оправи. Смених му "NAND Flasha" от 8 на 16GB такав имах Флашваш му един 4.1 или 4.2.1, влиза в рековъри от там през дфу правиш джейлбрейк и ти забива джела на insalling activation bundles. Рестартираш и пускаш от старите ъмбрели и даваш екзит рековъри , както си е в рековъри и ще изгрее. Не става с никоя пробвах 4.01 ; 4.21.05 ; 4.33; 5.0.12 Ще пробвам утре да сменя дока както каза колегата че тоз в нас дето го имах се скаса като го вадех, че беше от мокрен телефон и бяха ръзджасали болчета. благодаря ви Между другото сега се кикна с "just boot tethered right now" ще тествам утре има спасение но направо не си заслужава да се прави но пък е забавно ако тръгне
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате