Публикувано Декември 23, 201312 гд Замислих се комбинацията Мерло, Малбек, Каберне фран и Сира как ще звучи вкусово и кой от изброените видове ще доминира и ще се наложи...
Публикувано Декември 23, 201312 гд Китка от 5 сорта,в който има и Врачански Мискет,made by Тато... Весели празници ! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 23, 201312 гд Ето това се пази за някакъв повод, купувано от много, много далеч. Вкуса наистина е уникален. Като се има предвид, че не пия алкохол, май ще отлежи
Публикувано Декември 24, 201312 гд За новогодишната нощ ) Вчера си го взех за домашна употреба ) 10 годишно малцово ) П.с: Сега ако ме светнете и за добра пура на сносна цена ))
Публикувано Декември 25, 201312 гд Аз като традиционалист, ще се спра на някоя разновидносt на Jack в комплект с Macanudo Vintage 2000. Наздраве на всички и Весело посрещане на Новата Година.
Публикувано Февруари 25, 201412 гд СТРАЛДЖАНСКА МУСКАТОВА ЛИМИТИРАНА СЕЛЕКЦИЯ 0.5л. Стралджанска Мускатова Отлежала Специална Селекция се отличава с богат ароматен комплекс и хармония, съчетаваща сортовия мускатов аромат и дискретни нотки на ванилия с мек и дълъг вкус, оформящ персоналния характер на специална ракия. Магията за създаване на златистата напитка започва с избора на най-зрялото и ароматно грозде от сортовете "Мускат Отонел" и "Тамянка". Най-добрите дестилатни партиди отлежават минимум 3 години в селектиран български дъб от Странджа Сакар и поречието на р. Камчия. Стралджанска Мускатова ракия е първата мускатова ракия, създадена в България. Специалната селекция е лимитирана серия от само 10 000 бутилки, всяка означена с уникален номер на гърлото на бутилката.
Публикувано Февруари 25, 201412 гд Това много ми харесва,не казвам любимо,ама доста продължителни тестове премина: Sent from my iPhone
Публикувано Юни 16, 201411 гд При цена от около 20,000€ този коняк ми се струва доста приемлив. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 16, 201411 гд Освен ако бутилката не е сапфирена, не ми е ясно какво може да струва толкова в шише алкохол, баси
Публикувано Декември 24, 201411 гд Водка със злато ,братото ми я прати за Коледа - е трееше да сменим power button на 5-ца
Публикувано Декември 24, 201411 гд Пил съм една украинска, незнайна марка със златен варак. Беше уникална!
Публикувано Декември 24, 201411 гд Бяга фокуса, от градуса ще да е ... И класика ... Редактирано Декември 24, 201411 гд от nikitobet
Публикувано Декември 24, 201411 гд Не съм голям любител на алкохола, но получих много готин подарък от фирмата, в която работя. Такова уиски не сте виждали
Публикувано Декември 26, 201411 гд Аз си поръчах за вторник един Gold Edition на Dimple. Щом дойде, ще му направя селфи.
Публикувано Декември 26, 201411 гд Имаш предвид Dimple, може би? За тези пари можеше да вземеш доста по-качествени марки, ама не е зле човек да опитва. Пък и вкусове всякакви. А вместо да споделяш тук, ела и го сподели в оригинал. Няма да те върнем. Яхай байка и идвай
Публикувано Декември 26, 201411 гд U и I са ми едно до друго и с тези дебели кебапчета не знам к'во натискам. Ако не го даваха да вали, можеше и да го пална, ей къде е София. П. С. Пък и искам по някакъв начин да усещам земетресенията.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.