Публикувано Ноември 19, 201114 гд Хич, даже. Заглавието на темата прочете ли? Къде видя "Сутрешно кафе"?
Публикувано Ноември 24, 201114 гд Я покажете барчетата. Това е моето и един Jagermeister в хладилника
Публикувано Ноември 27, 201114 гд Аз винаги си пиивам 100 Джак с 1 бучка лед, на срещата също си пиивах обичайното
Публикувано Ноември 27, 201114 гд Аз не пия уиски, чувствам се пренебрегната. Да се направи тема за бялото вино - иначе ще ви обвиня в алкохолна дискриминация.
Публикувано Май 5, 201213 гд Clontarf,но рядко се намира.Jameson определено го пипнаха и не е това,което беше
Публикувано Юни 24, 201213 гд Почти всичко пия, но предпочитам JB Виждам че поста е от миналата година, но е класика. То и аз пия "Бяла Мечка' ама предпочитам jailbreak(JB).
Публикувано Юни 24, 201213 гд Аз пък пия най - гадния алкохол. Vodka FLIRT само Green iApple Също и узо ми допада, но основно на Vodka си карам.
Публикувано Декември 23, 201312 гд Малко да вдигнем темата и то с питие, което явно във форума няма последователи - червеното вино. Преди малко отворих и опитах нещо, което много, много си струва и препоръчвам с двете ръце. Мавруд и Каберне Совиньон Приват 2008 г. 0.75 л. Най-доброто вино на имението за съответната реколта. Лимитирана серия от 6000 до 8000 бутилки на година. Актуална реколта 2006. Тракия Мавруд & Каберне Совиньон, отлежало 10 месеца в нови френски бъчви, 13,5% алкохол. Виното е уникално!!! Наздраве!
Публикувано Декември 23, 201312 гд А няма... Утре смятам да отворя това, Cannubi на Marchesi di Barolo, както се вижда на снимката... Уникално е! Това е правено от приятел специално за семинара ни, в строго лимитирана серия, от която само две бутилки са усвоени, другото ще стои А това е за Новогодишната нощ Наздраве!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.