Публикувано Декември 25, 201510 гд Ymazaki и Nika са елексир, силно препоръчвам 10 годишният Glen Grant.
Публикувано Март 7, 201610 гд Този ром (и не само той) го има в повечето (да не кажа във всички) специализирани магазини за алкохол. Не говоря за магазинчета тип "надупи се и купи", а за сериозните. Но съм сигурен, че този в Жоро вкуса му ще е доста по-плътен и ароматен от боклуците, които се продават масово у нас.
Публикувано Март 14, 201610 гд Автор Havana 7, любимият ми ром, както се казва студен е най-добре! Хаха и един къш (не знам какво ви е мнението) но аз съм в ЮК и тук всеки пуши, така че и аз си паля - веднъж дваж в месеца, важното е да е с мярка и да се слуша качествена музика, по възможност Марли... безценно
Публикувано Декември 24, 20169 гд @mirror недей така с този скоч, че мога да затичам до у вас [emoji3][emoji3][emoji3]Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 24, 20169 гд преди 21 часа, The Shaman написа: Реколта 89-та. От завода, неотваряни Мале, Жореееее, къде ме върна... Това беше ракията, която пиех с много кеф през ония години (когато пиех ракия като хората - тоест в добри количества ). Престояла във фризера няколко часа се точи като олио и с добра компания и огромна купа салата си е направо еликсир...
Публикувано Януари 24, 20179 гд Едни партньори от Литва го донесоха днес. Не съм го пробвал, но по тяхните думи е нещо като старобългарската медовина. Градусите са 50. Интересното е, че този производител/марка датира от преди десетилетия. Нещо като националната им напитка е. Тези дни ще го пробвам.
Публикувано Януари 24, 20179 гд Първия път като бяха в България, не пиеха нищо освен уиски. Сега любимото им питие е Бургас 63, и някои домашни варианти
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.