Публикувано Октомври 27, 201114 гд Здравейте, Второто ми приложение (след По кината) вече е в App Store и можете да си го купите от тук. Приложението ви показва областните градове на България с техните гербове, пощенски и телефонни кодове, население, празник на града. Повече информация за него можете да намерите на cities.dchakarov.com. Имам няколко промо кода - който иска, може да ми пише на лично да му пратя. 0,79 € Category: Reference Released: 23 October 2011 Version: 1.0 Size: 2.1 MB Language: English Seller: Dimitar Chakarov © Dimitar Chakarov
Публикувано Октомври 27, 201114 гд Браво !!! Купих си го . Би била добра идея постепенно да го разширяваш - не само областните центрове.
Публикувано Октомври 27, 201114 гд Автор Благодаря! Задължително ще го разширя - освен още градове, мисля да го интегрирам с facebook и да добавя още неща за всеки град - снимка, надморска височина и каквото друго се сетя (или предложат хората).
Публикувано Октомври 27, 201114 гд Автор Точно 27 са, да. Търговище и Разград също присъстват в приложението.
Публикувано Октомври 31, 201114 гд Автор Да си призная, не бях забелязал Ще говоря с дизайнерката да видим дали нещо може да се направи по въпроса
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.