Публикувано Ноември 18, 200916 гд edit: Бях скептик, но наистина бачка Редактирано Март 25, 201016 гд от Grievous
Публикувано Ноември 18, 200916 гд Супер е работи, макар че не успя да изгаси запалка, поне почна да духа пламъка.Ако пламъка е по малък като този на клиповете, няма да има проблеми да го изгаси..... Работило просто снощи не съм направил добре експеримента, гаси и запалки и кибрит, духа малки листчета (миниатюрни), извинявам се за предишното ми мнение
Публикувано Ноември 19, 200916 гд Ти си с 3G на който е по слаб говорителя но 3GS по добре се справя с тази програма. Гаси запалки от раз.
Публикувано Ноември 19, 200916 гд И при мен работи програмката макар че съм с 2G, с кибрит не съм пробвал но запалките ги гаси.
Публикувано Ноември 19, 200916 гд Ай стига бе! Не, не е нужно да смуче, достатъчно е да "обдухва" по-силно!
Публикувано Ноември 19, 200916 гд Този пък колко бил лесен... навит само на обдухване, без засмукване... :rolling:
Публикувано Ноември 19, 200916 гд Аве не си ли прецакваре говорителчетата така, на моя почти нов 3GS вече като че ли има някакъв проблем - като се усили над 80 процента и доста песни със силни баси кривят, а гласовете изтъняват. При вас така ли е ?
Публикувано Ноември 19, 200916 гд Аз като го пробвах на моя не можа и една кибритена клечка да угаси. А относно говорителя на моя започна леко да заглушава звука, но след 2-3 минути се оправи.
Публикувано Ноември 19, 200916 гд Наистина това не го очаквах от телефона На клиповете мислех че е някой майтап ама го пробвах и аз и останах потресен subzer0 направи като мен ... махни под задното черно капаче всичко което пречи на говорителчето и ще видиш ефекта
Публикувано Ноември 20, 200916 гд Аз като го пробвах на моя не можа и една кибритена клечка да угаси. А относно говорителя на моя започна леко да заглушава звука, но след 2-3 минути се оправи. Увеличи си звука до край иначе ефекта е слаб, но когато всичко е до дупка направо отвява запалката , ефекта е поразителен.
Публикувано Ноември 20, 200916 гд Честно да си призная все съм виждал безмислени приложения, но това ми поведе класацията...
Публикувано Ноември 20, 200916 гд Работи приложението, голям бъзик е , дори на бас може човек да се хване.
Публикувано Ноември 20, 200916 гд Не само че е безсмислено, а и може лесно да ти прецака телефона според мен - да му пре*бете говорителчето, да го поопушите а дори и да му поразтопите корпуса ;-)
Публикувано Ноември 20, 200916 гд Стига сте дрънкали глупости. Аман от експерти. Смятате ли, че от Епъл са такива идиоти, та да го пуснат за продажба в AppStore, ако има и минамален шанс да ви увреди телефона? Знаете в щатите за какви простотии се съдят, за такова нещо направо ще ги изядат.
Публикувано Ноември 20, 200916 гд Anthony го каза много вярно,apple не блеят по спечелените милиярди а си гледат работата и затова ще са първи сред първите.Поздрави на всички...
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.