Публикувано Април 4, 200917 гд Нека тук споделяме идей как и с какво подържаме нашия любим iPhone в добър външем вид, и какви материали изпозлваме за това
Публикувано Април 4, 200917 гд Автор Понякога използвам и само мокри кърпички за едно бързо почистване!!!
Публикувано Април 4, 200917 гд В анцуга, фланелката където заваря. Ако има турнир за най омазан телефон, пръв съм. Иначе ако попадне микрофибър и без химия както каза mupo.
Публикувано Април 7, 200917 гд С микрофибър по няколко пъти на ден. Сложил съм си скин за да не се драска!
Публикувано Април 7, 200917 гд С микрофибърна кърпичка, клечки за уши и спрей за почистване на монитори Блести та се къса
Публикувано Април 8, 200917 гд Така,така.Копирал си ми начина на почистване,а тъкмо мислех да го патентовам
Публикувано Април 15, 200916 гд Аз не ползвам пръскала и препарати ... ползвам си микрофибърна кърпичка, която чисти само iPhone-а и нищо друго. Духна ведъж-два пъти по дисплея преди да почистя и така ... Но ще чета темата, защото май не чистя много правилно Ще гледам за най-добрия вариант
Публикувано Април 15, 200916 гд ThUnDeR, много го хвалят този iKlear. С какво е по-различен е от другите подобни препарати за почистване, та цената му е по-висока?
Публикувано Април 23, 200916 гд ThUnDeR, много го хвалят този iKlear. С какво е по-различен е от другите подобни препарати за почистване, та цената му е по-висока? Няма алкохол, амоняк, анти-статичен, по-малко пръсти остават. Само къде нe може да чисти Unibody MacBooks
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.