Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple Airpot Extreme Base Station vs. Apple Time Capsule

Featured Replies

Публикувано

Здравейте.

От доста време съм намислил да сменя Линксис-а в къщи с това животно, Apple Airpot Extreme Base Station.

Предполагам че някои от вас ползват такъв.

Сигурно няма да сбъркам като го взема, ама все пак да питам :smile:

post-217-0-99168000-1319801770_thumb.jpg

• Отговори 52
  • Прегледа 7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз този още не съм напълнил Как да разбера че е стартиран? Седи си, тихичко и си излъчва красота! Не забелязвам аномалии напоследък. Мисля и карбонов скин да и подаря за коледа

• Момента е подходящ, защото излезна нов модел на ТС 3ТБ, и цената падна, пак ти казвам, ще се родиш Ама стига сме спамили, че JB, ще ни порицае и после пак трябва да ходя за сомове да го снизходя

Добавени снимки

Публикувано

Извинявам се, но не мога да дам мнение, но ето една оферта, на която попаднах вчера : http://www.megamacs.com/index.php?action=frameview&id=404854435&D=1 . Става дума за refurbished продукт!

Публикувано

Предполагам си наясно,но все пак да кажа:внимавай с модела - МС е последният(все още не съм го ползвал,чакам го вече месец)!

Публикувано

И аз съм намислил някаква смяна на рутера и то именно с такъв (или TimeCapsule).

В момента съм с wrt320N на Linksys. В мезонет съм и има обхват навсякъде, но нещо apple tv-то не се справя много добре с HD материалите. Дали този ябълков рутер ще оправи нещата?

Публикувано

Ползвам такъв от 2 години и нямам абсолютно никакви забележки. Добре се справя с HD-съдържание. единствено при стрийминг на 1080p от PC-то към PS3 имаше зацикляне, но се оказа , че е от друго и сега е ok.

Публикувано

Сериозно!И мене ме нави.Аз 720р не мога да пусна през въздуха към пс3-то,макар че ми е вързано с кабел към рутера.То иначе няма начин,защото варлеза на пс3 е G.

LUBECA предполагам,ползваш ps3media server?Ако е така коя версия,че аз нещо имам ядове с последната.

Редактирано от matsan

Публикувано

По-добрият вариянт и вече не толкова по-скъп е 1ТВ Тайм Капсула. Стрийвам си без проблеми 720п през стаите, даже и някои 1080п, но много зависи от битрейт-а на видеото. Да не казваме и автоматичния бекъп които ти прави на мака :)

Цената 490лв за 1ТВ.

Публикувано

По принцип ще си взимам еъра с 128гб памет другата седмица и точно си мислех допълнително да си купя time capsule 1TB.Ако си инсталирам пс3 медия сървър и си шерна папките с филмите ,които са ми в бъдещата тайм капсула дали ще стане?Защото пс3 не чете мкв файлове и конвертира в реално време.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано
  • Автор

Новата муха, да взема Time Capsule, поне 1TB

Гледам че и за рутер става.

С PC дали ще работи нормално?

Публикувано

Аз я ползвам и с РС и с мак, няма грижи за нищо. Има си софт на епъл за РС да си я сетъпнеш. Взимай не се чуди. После ще си викаш - Лелее как съм бил до сега без капсулата...

Ако имаш някакви грижи насреща сме !

Публикувано
  • Автор

TV-то е поръчано, до седмица ще го доставят...надявам се.

Сега се озъртам за другото ;)

Публикувано

Пешо и аз съм на тоя хал :smile: Даже го намерих на оферта/ за капсулата става дума :) /

Публикувано

Момента е подходящ, защото излезна нов модел на ТС 3ТБ, и цената падна, пак ти казвам, ще се родиш :smile: Ама стига сме спамили, че JB, ще ни порицае и после пак трябва да ходя за сомове да го снизходя :smile:

Публикувано
  • Автор

Ами сподели де :tooth:

пп. как е малкия четирикрак мушмурок :)

Публикувано

За мен тайм капсулата малко е глезотия след като можеш да си направиш едно фтп на компа вкъщи и да си стриймваш от него. Отделно, че всеки си има някакъв рутер.

Публикувано

Подай и насам. Че и аз се ослушвам. Мислех да занимавам приятел в USA за 2ТБ.

Публикувано

Пеца, Тео продава с промоции бре - чукни му.

Публикувано
  • Автор

Видях.

Още не съм се палнал дотолкова, че да дам 900 кентавъра :tooth:

Като гледам, натам отиват нещата :)

На полусъединител съм/на автоматика :nosepick: /

Публикувано

За мен капсулата е чудесна :) така не ми се налага да имам включен компютър 24/7. Имам 3 Apple TV за спалните и забравих какво е кабел от компютър към телевизор :)

Публикувано

С 2 ръце подкрепям! В офиса ползваме капсула с 1ТБ смесено, закачени са Macs, PCs, iDevices и едно Ubuntu + 2 принтера никаква грижа, всеки си има дял на диска, има и shared dir, допълнително можеш да си разделиш мрежата на 2 (например Guest WiFi) за посетители, които дори и не виждат HDD-то. Пуснах Капсулата през май (или април беше) и от тогава не е гасена ... Преди това имахме един Линксис, който се налагаше чат пат да рестартваме през седмица...

Публикувано

Глезотия не глезотия 3 TB са си 3 TB само дето цената идва малко соленичка $499.00 или в БГ

Time Capsule 3TB Hard Drive

Производител: Apple

Код на продукта: MD033LL/A

Наличност: В наличност

Цена: 888,00 лв

Публикувано

Разликата между 3ТБ и 2ТБ е значителна в полза на втората - $300 = приблизително 450лв. Само чакам удобен момент да поръчам.

Публикувано

За 350 лева си взех втора ръка.Имах ядове с харда,но се оправи иаз не знам как.Обаче :censored2: и рутера -4.5-5МБ/с през въздух.В офиса направо ми блокира компа,хем е нов и не успях да разбера къде е проблема та си го взех в нас.Я кажете как да разделя харда на дялове.В момента през windows 7 го виждам като ФАТ32.

Редактирано от Alxx®

Публикувано

Харда на Mac OSX или можеш да видиш със MacDrive, има опция за формат, но малко ме съмнява да е читава.

Публикувано

Защо всички скачате на Time Capsule, след като може да се вземе по-евтино Аirport Extreme и към него при нужда да се закачи външен хард? А и не съм сигурен за следното: виждат ми се еднакви кутиите (поне отвън), не може ли да се отвори и да му се сложи диск?

Новото поколение наистина ли е доста по-добро от старото, както Епъл го изкарват?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.