Публикувано Октомври 30, 201114 гд Здравейте , искам да ви попитам един въпрос.Ипада несе синхонизира с itunes , свързвам го с пц-то и нищо не показва.. От какво може дае този проблем ? Пробвах с друг кабел,с друго PC но пак не става.Преинсталирах итунес но пак не става,само зарежда.Вкарах го в DFU mode и ми исписа USB Device Not Recognized ??
Публикувано Октомври 30, 201114 гд iPad-а не се зарежда през компютъра. За другото не мога да помогна.
Публикувано Октомври 30, 201114 гд Зарежда се, зарежда се - пише Not Charging, но бааааавничко се зарежда . Бях го закачил един ден ( с почти изтощена батерия - около 20-25 %) и останах изненадан когато го погледнах след обяд беше фул - 100% батерия.
Публикувано Октомври 30, 201114 гд Като триеш тюнса, заличи всичко с revo uninstaller или подобна програма, ресни и тогава инсталирай наново, НО ПРАВИ всичко на разкачен айпад!!! Чак когато приключиш - тогава го закачвай пак. Липсват ти драйвърите за устройството - автоматичната функция за намиране в седмицата играе номера и пречи на тюнса. П.П. Нещо забравяш да споменеш: джейл? iOS?
Публикувано Октомври 31, 201114 гд @Alxx® Помниш ли,че и на мен беше станало така (iPad 2 WI_FI 4.3.3) За съжаление се оправи с рестор!Не помогна триенето на файловете и преинсталацията на тунса.
Публикувано Октомври 31, 201114 гд Автор IOS 4.3.3 JB Преди джейла беше същото не се синхонизираше.Скоро си купих Макбуук Айр,и на него инсталирах Итунс'а свързах Ипад'а пак същото ?? Редактирано Октомври 31, 201114 гд от ne_bahon
Публикувано Октомври 31, 201114 гд Влизаш в var/mobile/Media/iTunes и триеш всички медиа и db, .itlp и подобни файлове(е, музиката я хваща липсата), рестарт и опитваш пак. Ако няма резултат - рестор.
Публикувано Юни 15, 201213 гд Здравейте, имам едно малко въпросче как мога да свалям снимки от интернет на iPad 3 3G незнам тука ли трябваше да задам този въпрос в тази тема .
Публикувано Юни 16, 201213 гд Задържаш на снимката,която искаш и "Save Image".Запаметява се в Camera Roll
Публикувано Юни 16, 201213 гд Еха, супер мерси мноооого, ами все още Я гледам като голям камък тая машинка Редактирано Юни 19, 201213 гд от master_23
Публикувано Юни 20, 201213 гд Става,ако е с джейл инсталира ProTubeHD от Cydia Sent from my iPad using Tapatalk HD
Публикувано Юни 20, 201213 гд Аз ти препоръчвам FoxTube HD от AppStore, зарежда много по-бързо от YouTube програмата и си cache-ва всичко, което веднъж си изгледал (после можеш да си го гледаш и без интернет). Работи и в background (можеш да си слушаш музиката от клипа докато си в някоя друга програма). Препоръчвам я на всеки. Единственият "проблем" на програмата е, че иконката е покъртително грозна...
Публикувано Юни 20, 201213 гд Новата версия на goodreader има опция за сваляне на видео от тубата. Sent from my iPad using Tapatalk HD
Публикувано Октомври 7, 201213 гд Здравейте,имам едно проблемче с iPad 3 интересуваме защо когато искам да прикача някакъв file например снимка в даден сайт или например тука в форума искам да си сложа аватар и когата искам да си прикача снимка бутона choose file не е активен.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.