Публикувано Ноември 21, 200916 гд OverBoard е аналог на Orbit, но с много повече функционалност. Показва преглед на страниците в умален вид на SprinBoard-а. Поддържа WinterBoard теми, разширено персонализиране и множество методи за активиране. Инсталирайте първо sed_4.1.5-7_iphoneos-arm.deb и Fabius Utils 0.0.1-38! Трябва да сте свързани чрез WiFi/3G, за да бъде изтеглен лиценза! OverBoard 1.3.5 xSellize
Публикувано Ноември 21, 200916 гд Автор Със е, на третия шот ясно се вижда. През SBSettings опитай със скриване и показване на иконата.
Публикувано Ноември 21, 200916 гд Перфектно работи, особено превключването през Home бутона, много е полезна при наличие на много страници с приложения (за съм с 10 в момента).
Публикувано Ноември 21, 200916 гд Интересна изглежда, мисля да я пробвам само се чудя как е със съпорта на 5x5 spingboard? EDIT: Инсталирах я, работи перфектно на 5x5. Първи впечатления по бърза е, много повече (и доста готини мога да кажа) опции с две думи супер е, Благодаря
Публикувано Ноември 21, 200916 гд Името на мобилния оператор обаче е страхотно :mrgreen: 2 = Ryan Petrich.
Публикувано Ноември 21, 200916 гд Между-другото става баш както беше на клипчето на ОРБИТ програмката... с двата пръста както е функсията ZOOM OUT на снимките и останалите места И пак си се активира Супер е!!! Евалата им !!! Може сега да се изключи HOME бутона да не се пуска секи път... и да си я активирате само с пръстите!
Публикувано Ноември 22, 200916 гд И как го активираш чрез опцията с двата пръста както е функсията ZOOM OUT? Аз какво ли не опитах, но не се получава.
Публикувано Ноември 22, 200916 гд Автор Става, става. Гледай пръстите ти да допират и разтварят едновременно. Обаче това с Home бутона е малко дразнещо. Аз го изключих и сега мисля е по-добре. Дори си купих приложението $1.99.
Публикувано Февруари 1, 201016 гд И при мен иска лиценз и за това си оставих старата версия. Ако някой е има, нека я сподели новата версия.
Публикувано Февруари 1, 201016 гд Благодаря за програмката - супер е аз лично съм много доволен от нея едит: този линк работи идеално поне при мен сега я инсталирах
Публикувано Февруари 4, 201016 гд При мене не става. Пробвах да премахна други приложения и с тях нямам проблем. Само тая програма нещо се дърпа.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.