Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Въпрос за UIPageIndicator

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

Имам проблем - сложих си различни wallpaper-и (още не мога да повярвам, че успях без чужда помощ!), но се появи друг проблем - лупата и индикаторите за страница остават под изображенията (при все, че на wallpaper-а е изрязан специално около тях, за да се виждат). Моля за помощ, като уточнявам, че направих всичко възможно да се справя сам - четох, ръчках, цял уикенд... Благодаря предварително!!!

Публикувано

Тапета трябва да ти е 320x480, нищо не трябва да режеш и трябва да се виждат.

Публикувано
  • Автор

Миро, много се надявах ти да ми отговориш - тапетът е от друга тема и е точно с тези размери, аз просто му добавих различна картинка. Направи ми впечатление, че когато слайдна наляво към search-а, а после обратно към иконите, сякаш page0.png ги припокрива. Възможно ли е да е от слагането на различни wallpaper-и за всяка страница? (малко по-късно ще кажа и коя е темата, че не съм си вкъщи)?

Публикувано

Нямам наблюдения как е при използване на различни тапети за различните страници.

Може би някой който има WinterBoard ще се включи, тъй като аз не съм я инсталирал.

Публикувано
  • Автор

Пробвах с различни wallpaper-и - един и същи резултат... Сложат ли се като page0.pgn, page1.pgn, etc., лупата и точките остават под тях и не се виждат. Според мен това си има адски простичко обяснение и искрено се надявам някой да подскаже как да се изкарат върху wallpaper-ите.

П.П. Wallpaper-ът е от темата Aladar. Ако някой не го мързи, може да пробва и сподели резултата.

На останалите - спокойна нощ и успешна седмица! :(

Публикувано

А като сложиш един тапет на всички страници т.е. с име Wallpaper.png пак ли не ти се виждат?

Публикувано
  • Автор

Тогава се виждат - точно в това е уловката. Гледах туториал, който май ти си дал, в един чужд сайт - човекът ги кръщава точно така, обаче след това на preview-тата му се виждат и лупата, и точките. Просто не знам защо става така. С какво ли не пробвах вече - един и същи резултат...

Публикувано

Защо не пробваш и UIPageIndicator1.png после 2 и т.н.?

Публикувано

:naughty: На чат го обърнахте!

Публикувано
  • Автор

Не мисля, че това може да се нарече чат. Освен това досега рових по чужди форуми и tutorial-и и мога да кажа само, че много хора са установили проблема, но никой не дава решение. Така че конструктивно предлагам вместо забележка да се опитате да помогнете. А ако не, да не се заяждате. Благодаря за разбирането.

-- Пон Ное 23, 2009 11:39 am --

Добро утро! Оправих се - трябва да се направи прозрачен фонът над лупата и точките. Когато се сложи различен wallpaper за всяка страница, той припокрива всичко, с изключение на иконите. А като се изреже, всичко е наред. Ако не съм успял да го обясня добре (което е твърде вероятно), пишете ми лс и ще го дообсъдим.

Хубав ден!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.