Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с Time Capsule 1TB и Windows 7

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

проблема ми е следният:

реално с рутера никакви грижи(досега не бях виждал скорост на сваляне по въздух 4.6МБ в секунда :smile:),но не мога да се оправя с вградения хард.Изключително бавна скорост на ъплоуд и даунлоад нещо от порядъка на 500-600кб/s.Реално идеята ми беше да ползвам харда като бакъп и място за съхранение на музика,филми и прочие.Също така имам ПС3 и го ползвам за да гледам филми през него чрез пс3 медия сървър.Обаче същите ядове като със стария ми рутер(пак и има проблеми с ХД филми и насича,че дори и на обикновени филми.Пробвах и изтеглих филм директно на тайм капсулата и оттам се опитах да го прехвърля на пс3-ката чрез сървъра обаче скороста пак е същата(ПС3-ката е вързана към рутера с кабел и то 1ГБ).Моля някой от съфорумците за съвет какво да правя иначе реално погледнато с тази скорост вградения хард на практика ми е ненужен.Версията на Airport Utility e 5.53, на time capsule 7.5.3.Четох по разни форуми обаче каквото и да пробвам не става.Дори единя съвет беше да изключа windows search, ама ей на...греда.Явно нещо не се разбират с чичо Windows,но се надявам да има решение.Още нещо има ли начин да разделя харда.В момента го виждам като FAT32.

Поздрави

Редактирано от matsan

Публикувано

На Airport extreme с външен WD 2Tb. и харда форматиран като за MacOSX се чете и пише без проблеми от Windows, през WiFi. Това може би е трябвало да купиш - по-евтино и според мен по-добре.

Публикувано
  • Автор

Падна ми на добра цена.Пък и няма проблеми с писането и четенето,а със скоростта.

Публикувано

Аз имам такава капсула и нямам проблем със скоростта. Windows 7 машина си има нормална скорост за n стандарт и се гледат HD филми без грижи. А иначе samba сървъра на тайм капсулата си е гаден и това е факт, макар, че със 7.5.3 фирмуеъра нещата доста се подобриха и имам минимални проблеми с Windows машините.

Това за search-а важи за по-старите фирмуери, при последния при мен поне няма ядове, ако е пуснат.

Публикувано
  • Автор

Ей това не мога да си го обясня,честно.Оправи се д**ба и тайм капсулата.Дърпа от харда като за световно.

• 1 година по-късно...
Публикувано

Здравейте, за да не отварям нова тема пиша тук. Проблема е следният, имам time capsule 2 TB,

която взе да се държи странно. Трябва да я рестартирам постоянно иначе интернета изчезва.

Върнах я към заводски настройки, проверих интернета с доставчика, всичко е наред.

Някой с подобен проблем да е имал, защото в сервизите във Враца, малко не могат да се справят.

Публикувано

Така става при проблем с лошо качен фърмуер. Нямам идея как да го рефлашнеш, някой по - светнат ще знае.

Публикувано

Alxx®, май ще се окажеш прав, имаше нова версия на софтуера и нищо чудно да е от това,

защото нищо друго не е пипано. Виж за това не се бях сетил. Благодаря.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.