The Shaman Публикувано Ноември 9, 2011 Публикувано Ноември 9, 2011 Category: Games Released: 2011-11-10 Version: 1.0.0 Size: 818.2 MB Seller: Gameloft S.A. Languages German, English, Spanish, French, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Chinese Requirements Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad. Requires iOS 4.0 or later. 1 Цитирай
Kristian.Dinev Публикувано Ноември 10, 2011 Публикувано Ноември 10, 2011 Имам един въпрос, в Apptrackr, има линкове за играта, но се теглят по отделно (по 200 МБ), а не цялата игра (800МБ)... И сега не знам как да я инсталирам на телефона... Малко помощ... Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 10, 2011 Автор Публикувано Ноември 10, 2011 Сваляш всички архиви(части) от играта, разархевираш един и другите ще се разархевират в един файл(в случая .ipa). Писано е доста пъти! Цитирай
Kristian.Dinev Публикувано Ноември 10, 2011 Публикувано Ноември 10, 2011 Или не знам как става или просто не става... Досега търсих из форума, но не намерих нищо, би ли ми изяснил точно как да ги разархивирам един файл, а после и другите да се разархивират? Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 10, 2011 Публикувано Ноември 10, 2011 Разархивирай само part01. След това ще видиш .ipa. П.С. Ти мълчиш мълчиш, че изригнеш с... да не казвам какви въпроси. Цитирай
Kristian.Dinev Публикувано Ноември 10, 2011 Публикувано Ноември 10, 2011 При мен файла се казва Gangstar Rio City of Saints - v1.0.0-iDwaneo.h3ll.ipa.001 и самата иконка е бяла, няма как да я разархивирам... Единственото което мога да направя е да изтрия 001 и си става .ipa. И после какво? Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 10, 2011 Публикувано Ноември 10, 2011 А, да си настроил да ти показва и скритите разширения? Няма да стане както я мислиш, помисли върху въпроса ми и ще се светнеш...евентуално. Цитирай
Kristian.Dinev Публикувано Ноември 11, 2011 Публикувано Ноември 11, 2011 Да, направил съм го, защото ми трябваше, сега ще го направя като преди и ще опитам отново. Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 11, 2011 Публикувано Ноември 11, 2011 Ако не е със скрито разширение, то вероятно е разделена с hjsplit(за мак се казва split&concat). Сваляш си го и действаш с него - пусни търсачката на форума, имаше я някъде май. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 11, 2011 Автор Публикувано Ноември 11, 2011 http://www.hjsplit.org/ Цитирай
Kristian.Dinev Публикувано Ноември 11, 2011 Публикувано Ноември 11, 2011 Благодаря! Помогнахте ми много. Сега всичко е на 6. Цитирай
BSM Публикувано Декември 4, 2011 Публикувано Декември 4, 2011 За няма една седмица я свърших Много по-добра в доста отношения от миналата версия (Miami) но пък има неща които ако ги бяха прехвърлили от там тук нямаше равна да има играта... Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 24, 2012 Автор Публикувано Февруари 24, 2012 What's new in Version 1.1.0 Rio de Janeiro just got a whole lot wilder thanks to this first major update to Gangstar Rio. Check out all the new features coming to the City of Saints! - Perform crazy stunts on the various new ramps added around the city. - Hop inside the awesome new Monster Truck and crush anything in your path! - Need more money for your gang? Take on new bank heist jobs as often as you like. - Try on new swag including the SWAT Team outfit, Armored Police gear and powerful golden weapons! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.