Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Прекалено много Data трафик

Featured Replies

Публикувано

Здравейте!

Пиша от името на съпруга си,който има следния проблем с телефона си: Интернет от 2 ГБ за последния месец. И съответно хубава сума за плащане.

Телефонът е с 500МБ безплатни на месец. Ползва го от 1 година. Досега не е имало такъв проблем. На самия телефон също е отчетен трафикът. А съпругът ми в 60% от времето използва безжичен интернет, вкъщи имаме безжичен нет,и той не го ползва като цяло. Само от време на време си гледа камерите на обекта и прочита някакви новини. В разпечатката има ползван интернет по време,когато физически е невъзможно да е влизал.

Та въпросът ми е какво толкова може да си е изтеглил телефона и от какво може да е този трафик?

Аз също съм с iphone, и нямам проблеми с трафика.

Публикувано

Така е много сложно да се каже от къде ви идва проблема. Обикновено това е някаква програмка, която е инсталирана на скоро и която сте й разрешили да ползва интернет, когато има нужда (т.е когато сама си прецени). Вижте в първия ден, в който е започнало това отчитане на трафик по никое време какво точно сте инсталирали, сигурен съм, че така ще разберете коя програмка ви създава проблема и просто й забранете от настройките да ползва нета, за да нямате този проблем за напред.

Редактирано от Lyudmil

Публикувано

2 ГБ интернет?!!Каква ще е тази програмка?По-скоро нещо работи в бакраунд!

Публикувано

Програмката за гледане на камерите сигурно ли е, че спира когато не я ползва? Толкова много трафик етруден за навъртане ???

Публикувано

Именно от тия камери ще да е ми се струва..

Публикувано

А може и да е с основание тоя трафик ;) Можем само да гадаем.

Публикувано
  • Автор

Ами тези камери не ги гледа от този месец,поне от 2-3 месеца,пък и аз ги имам на моя и няма проблем. А пък за основанието,определно няма такова.Хаха. Например влизано е в интернет ,когато караме детето на училище и нали и аз съм там и виждам,че не влиза. Дали може да е от това,че не е ъпдейтван скоро,той си е с версия 4 нещо си,която е отпреди 4-5 ъпдейта. Не знам и аз вече какво да си мисля. Сега непрекъснато проверяваме трафика,луда работа.

Публикувано

Малко извън темата, но какво използвате за камерите? Кое приложение?

Публикувано

Имам една, леко шантава идея. Сменете сим картите на двата телефона и ако неговия телефон започне да навива трафик на новата карта, то най-вероятно има програма, която прави проблема. Ако нищо не се случва може оператора да е допуснал грешка при отчитането ама как ще се докаже ????

Публикувано
  • Автор

Програмата за камерите е ScDvr, E

Едва ли е операторът,защото на телефона в received си има 2 Гб.Той си го е отчел. Ще взема да изтрия програмите,които сме сваляли да видим как ще е.

Публикувано

plamsi, мога да те посъвтвам и аз нещо, защото имам нещо подобно, като изживяване и то в роуминг :huh:

Просто изключете Settings/General/Network/Enable 3G, както и Cellular Data. Ако някое от приложенията ви поиска да го свържете с мрежа преценявате дали е то и така докато не установите "нарушителя". Има и приложения, с които можеш да следиш активните в момента приложения и много други неща, свързани с тях, пробвайте и това ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.