Публикувано Ноември 23, 200916 гд Напълно пренаписано, с повече надеждност и нов дизайн за iOS4/5! Multifl0w показва всички отворени приложения (до 9) на един екран и прави лесна задача превключването им. Multifl0w 2.1.9-1 Важно! Преди това инсталирайте Backgrounder от Cydia! thx to xSelleze
Публикувано Ноември 23, 200916 гд Изглежда много добре, но потребителите с 3G мисля, че няма да могат да се възползват от програмата, защото като гледам яде много рам!
Публикувано Декември 6, 200916 гд При мен това нещо направо лети. Представям си само на 3GS как би работило. Браво, Кольо. Супер е!
Публикувано Декември 8, 200916 гд Искам да споделя мнението си за последната версия 1.2.2. Използвам програмата от първата версия и не съм имал проблем с батерията. В неделя, когата излязоха двата ъпдейта последователно, батерията направо ми се изцежда...Премахнах 1.2.2 и си сложих 1.2.1 и вече всичко е наред. Моля ако някой е изпитал същия проблем да сподели, за да разбера дали повредата е само в "моя телевизор".
Публикувано Януари 4, 201016 гд Излиза ми Backgrounding Enable но после като влеза в менюто и не ми излиза онова балонче малкото какво да правя?
Публикувано Януари 5, 201016 гд Автор Backgrounder/Global и включваш Badge. Това "балонче" ли търсиш?
Публикувано Януари 6, 201016 гд Така това го оправих като си маркирам и като ми излезат балончетата как да си изкарам програмите
Публикувано Февруари 17, 201016 гд Здравейте на всички,имам следния проблем-инсталирах всичко както е описано в форума (backgrounder ot cydia за 3.x +multiflow.deb) и снощи си разцаквах без проблем да пробвам всички как работи , и наистина всички си бачкаше без проблеми .... до тази сутрин :! ?!? Та проблема ми сега е че всички си баца без PHONE ,като цакна сушалката и ме изхварля?!? Правих респринг и ребоот и пак същото!Някой да се сблъсквал с този проблем или да знае как да го оправя? П.С изтрих и 2 те програми , ребоот и респринг и пак същото
Публикувано Февруари 17, 201016 гд Защо не пробваш ProSwitcher 1.1. Първо е безплатна и второ (според мен) е по-функционална и по-добре написана.
Публикувано Февруари 17, 201016 гд Токущо и него сложих и phone пак ме изхвърля,даже на сега говорих и при разговор не се получава обикновения екран а само онова в горната лента зеленото.Моля помогнете че .... :@
Публикувано Февруари 17, 201016 гд Махнах го мултито и бека махнах,но при инстала на просуитчър пак се инсталира бека..... И пак пфоне не ми работи !
Публикувано Януари 27, 201115 гд Позволява на приложенията да работят на заден план. Ти обаче имаш мултитаск с четворката.
Публикувано Февруари 21, 201214 гд Автор Multiflow 2.1.9-1 What's new:- Fixed a "black screen" bug when closing certain apps on iOS 5 Изтегли
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.