Публикувано Ноември 11, 201114 гд Приятели, имам една молба към всички от вас, които са facebook потребители. Участвам в един конкурс и много ми се иска да се наместя в първите 3 места. За тази цел обаче ще имам нужда от вашата доброволна помощ и подкрепа. Това, което трябва да направите е просто да харесате снимката: https://www.facebook...&type=3 Предварително благодаря на всички от вас, които ще ме подкрепят
Публикувано Ноември 11, 201114 гд Автор И аз... А тая мацка ми е много специално легнала на сърцето... Благодаря ви
Публикувано Ноември 11, 201114 гд ОООО ....... много добре ! Успех ! (... а къде се пилеш - не се мяркаш много-много тук)
Публикувано Ноември 11, 201114 гд Вальо, не виждаш ли - специализира фотографски наклонности върху женски субекти с лунички ( и без )...
Публикувано Ноември 11, 201114 гд Тя ........ мнооого голяма луничката Ама не ми обръщайте внимание - аз съм кьорав. ( а би ми се искало и аз да специализирам така .....) Остави майтапа -успех Adamvo !
Публикувано Ноември 11, 201114 гд И аз харесах! Да ти кажа, имаш си сериозен шанс за подиума. Конкуренцията нещо не е много на ниво.. Успех!
Публикувано Ноември 11, 201114 гд Автор Благодаря ви, приятели! Без вашата помощ, няма да е същото. Сега остава да се задържа на първото място още 8 дни
Публикувано Ноември 12, 201114 гд Снимката е чудесна!Подкрепа и от мен. П.П.Толкова ли малко потребители от този форум,ползват facebook?
Публикувано Ноември 12, 201114 гд Не е това. Голяма част от тях не знаят как се работи с него... С форума имам предвид(дори не са видяли тази тема), но това е друга тема.
Публикувано Ноември 12, 201114 гд Пепи, няма толкова голяма нужда от много потребители тук. Аз лично плеснах линка на моя профил с молба, който желае да цъка и помага. Не знам колко точно, но поне 15-20 души се отзоваха. Варианти много, стига да има желание човек. :-)
Публикувано Ноември 12, 201114 гд Абе може да отворим една такава тема.За мен форума наистина е супер user-friendly,а съм сигурен,че много хора нз въобще за търсачки нови теми и прочие.И тва хора с iphone-и.Те и iPhone-а го гледат като голям камък.Мноо се дразня,защото има много хора които ще го скъсат от ръчкане ама нямат лев да го земат.Все едно да си купиш Porsche и да го караш на първа предавка.
Публикувано Ноември 16, 201114 гд Автор Какво се случи ли? Ми... продължава Крайният срок е 21.11. тогава се обявяват победителите! Благодаря за пореден път на всички подкрепили ме
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.