Публикувано Ноември 19, 201114 гд Voice actions е гласов асистент с изкуствен интелект нещо подобно като вградения в Iphone4s - Siri, само, че според мен с доста по ограничени възможности от тези на Siri. Не мога да кажа със сигурност, защото вчера я инсталирах от App Store струва $4.99. След като я инсталирах реших да я пробвам дали, ще изпълни определена команда. За голямо мое учудване стана - командата, която реших да задам е да отвори safari browser, Стана изпълнява гласови команди на Англииски език. Разбира се приложението е достъпно за свободно сваляне в Installous. Може да има и други функции, но за сега не знам. За да работи приложението трябва да са включени Location Services, и разбира се Wi-fi. Ето линк за приложението от App Store: http://www.google.bg...qc3fc-A&cad=rja Ето и видео: http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=voice%20actions&source=web&cd=13&ved=0CDEQtwIwAjgK&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D3pmRpxOzPGk&ei=Q6_HTpetEsuc-waZiakv&usg=AFQjCNHvbEhLfKeKB8lNZY2MmlXoDOOzDA&sig2=Fwt08Luah9IXmCZKSKltOQ&cad=rja Редактирано Ноември 19, 201114 гд от zdravko hristov
Публикувано Ноември 25, 201114 гд Като функционалност, асистентът е на доста добро ниво. Последната версия 1.4 от Installous не зацепва. Тоест ако искате работеща версия на приложението и не желаете да я заплатите трябва да се спрете на 1.3. Аз си го закупих от App Store, но след направен jailbreak и инсталиран Installous приложението не стартира, подобно на iBooks. Така, че който иска да ползва приложението: или безплатна версия 1.3 от Installous, или последна версия (платена естествено) от App Store, но без Cydia .
Публикувано Ноември 25, 201114 гд Бе да ти кажа соленичко си е особено ако и не трябва да си break - ваш тела, за да можеш да ползваш въпросното приложение . Иначе, наистина доста добре се държи програмката, особено ако не "влагаш" "дълбок" акцент.
Публикувано Декември 4, 201114 гд Аз бих си я взел, ако работи. Може ли някой да каже сравнено с вградените гласови команди как е? В смисъл с вградените, трябва да пробвам една команда 10-ина пъти докато стане. Може би причината е в акцента ми - не знам. Та моля някой който я ползва да ги сравни 2-те за 5 мин. и да каже има ли разлика. Благодаря предварително.
Публикувано Декември 4, 201114 гд Някой има ли програмата за iPhone 3G незнам защо но от Installous нито една не бачка
Публикувано Декември 4, 201114 гд Гледам си с фирмуер 3.1.3, а Voice Actions изисква версия на iOS от 4 на горе . Редактирано Декември 4, 201114 гд от sniperdage
Публикувано Декември 9, 201114 гд http://itunes.apple.com/us/app/voice-actions/id422037126?mt=8 Requirements: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iOS 3.0 or later Всъщност приложението се инсталира но ме изхвърля, а ако е за 4.0+ не би трябвало това да стане,незнам може и аз да греша
Публикувано Декември 9, 201114 гд Do not buy this app! It is a giant waste of money! Goodbye 4.99! Buy vlingo. Vlingo is free. And to the people who made this.… why charge five bucks for an app that doesnt work? Fix it or make it free cause its not worth anything. Want something better and free? Get an iPhone 4
Публикувано Декември 9, 201114 гд Линка, който даваш го отварям през телефона. Там виждам това, което съм ти постнал!
Публикувано Декември 9, 201114 гд Незнам защо така се получава.Няма значение, май е време за една 4-ка за Коледа
Публикувано Декември 9, 201114 гд Автор Така е работи с firmware ios4.0/5.0/5.0.1 вече е писано няколко поста по-нагоре нагоре. Ти си с firmware 3.1.3 няма как да стане. Прав си трябва да си вземеш iphone4, но ако си почитател на Siri Iphone4s.
Публикувано Декември 14, 201114 гд Voice Actions 1.5 What's New in Version 1.5 - Security update - Increased stability - Speak choices - Read back choices option - Bugfixes За сега версията я няма кракната в Installous. В App Store може да я намерите на гореспоменатата цена от 4,99$. Редактирано Декември 14, 201114 гд от sniperdage
Публикувано Декември 16, 201114 гд Последната версия се държи стабилно, но установих странен проблем... Когато й кажа да ми набере някой контакт и ми изписва контакта точно така както е въведен в указателя и въпреки това ми казва, че не съществува такъв контакт - Странно
Публикувано Декември 16, 201114 гд Автор Последната версия на voice actions. 1.5 вече я има в installous, цената в AppStore е намалена на $3.99. Предишната версия на voice actons 1.4 в installous крашваше. Новата, която свалих преди малко не. Аз свалих последната,т.е от списъка в installous. Другите не съм ги пробвал, може някой от тях също да работят. Споделям го защото ми прави впечатление, че не всяко приложение тръгва от installous. Редактирано Декември 17, 201114 гд от zdravko hristov
Публикувано Декември 23, 201114 гд "Failed to connect to speech server." Някой друг, който използва приложението да има този проблем? Направо съм бесен. Една "торба с пари" за тая бъгава помия! Редактирано Декември 23, 201114 гд от sniperdage
Публикувано Януари 23, 201214 гд Автор Излезе нова версия на Voice Actions 1.6. Налична е както в AppStore, а така също и в Installous.
Публикувано Януари 23, 201214 гд Да и при мен продължава да крашва и с новата версия. Като цяло доста недодялана програмка. На повечето от нещата ми изкарва смайващи резултати. Питам я "Кой е българският министър-председател?" показва ми, че ми е разбрала правилно въпроса и в отговор получавам снимка на Путин прегърнал българска каракачанка. Много е тъпа като цяло и я изтрих. Не очаквайте да е като Сири. Редактирано Януари 23, 201214 гд от Lyudmil
Публикувано Януари 23, 201214 гд Аз си я купих още на версия 1.5 и ми работеше нормално без джейл с иос5.0.Ъпдейит до 1.6 също нормално с джейл на 5.0.1 Просто трябва много добър английски за командите
Публикувано Януари 23, 201214 гд Аз проблем с английския и с произношението нямам, програмката ми изписва точно това, което съм я питал, но повечето резултати нямат връзка. За тва отиде в коша.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.