Публикувано Ноември 25, 200916 гд Честито и от мен - много радост да ти носи, много горд да си с него. И много да му расте пишока! :birthday:
Публикувано Ноември 25, 200916 гд Да ти е жив и здрав,да се гордееш с него! :birthday: :drinkingcheers: :grouphug:
Публикувано Ноември 25, 200916 гд Най - голямата радост в живота на човека! Да сте живи и здрави! Наздраве и от мен!
Публикувано Ноември 25, 200916 гд Сашооо, честит бебок! :clap 3: Пожелавам ти да е здрав и да стане човек за пример!Определено ще пия едно за ваше здраве!
Публикувано Ноември 25, 200916 гд Браво! Честито и да ти е живо и здраво!!!! Мноооого да ви радва и да расте със силен собствен дух! Наздраааааве и от мен. :clap 2: P.P. И да поглезиш майката, нали? Заслужава си го!
Публикувано Ноември 25, 200916 гд Честито на теб и на майчицата! Да ви е жив и здрав! Той и цялото ви семейство!
Публикувано Ноември 25, 200916 гд Честито за най-добрата новина във форума за тази година! Много да ви слуша и като порасне като един истински стрелец (зодията му) да уцелва набелязаните си цели.
Публикувано Ноември 25, 200916 гд Късметче да му стои на едното раменце, щастие на другото, здраве на главичката и успех под коремчето оттук до края на света! :kisscheek: А на теб и мама– щастие с него! (И да го възпиташ галантен като татко си )
Публикувано Ноември 25, 200916 гд Честито, да ти е жив и здрав и вие покрай него. Глези го колкото можеш повече и му се радвай максимално , че това ще му остане и на него и на теб, а другото е само работа и нерви.
Публикувано Ноември 25, 200916 гд Да ти е жив и здрав!!!!!!! Много да ви радва и да се гордеете с него.
Публикувано Ноември 25, 200916 гд Да сте живи и здрави Адаш! Да е здрав и умен - другото ще си го купи. Предай пожеланията на половинката и изтрезнявай бързо, че ще си им нужен!
Публикувано Ноември 25, 200916 гд Да ти е жив и здрав.Това е най-важното и само хубави спомени с него, от щастие да не се оттърве и нека да черпи от плодовете не живота с две шепи. :balloons: :balloons: :balloons: :balloons: П.П. И аз ще пийна едно за ВАШЕ здраве.
Публикувано Ноември 26, 200916 гд Автор Благодаря на всички. Сега успях да се излюпя и отивам да си го видя. :razz:
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.