Публикувано Ноември 22, 201114 гд Здравейте, скоро купих на жена ми един iPhone 3gs, употребяван. Сега, като разговарям с нея я чувам малко по-слабо ( около 30%) от старата й Нокиа. Преди месец имах 3g и с него не съм забелязал такъв проблем. Знае ли някой дали ако сменя микрофончето ще се оправи проблема? Редактирано Ноември 22, 201114 гд от ruil4o
Публикувано Ноември 22, 201114 гд Гадаенето на боб не ми е сила, но реда май си го знаеш сам - софтуер, ако не стане - хардуер. А може и само почистване с четка, зависи
Публикувано Ноември 22, 201114 гд Автор Вече се пообърках от къде е проблема. Отворих тефона и почистих микрофона. Звука е еднакво слаб и от вградения микрофон и от хендсфрито. Качих софта на 5.0.1 - нямаше промяна. Може ли нещо друго да е? Може би не е толкова слаб звука а по скоро няма ниски честоти и само едни средни и високи и е кофти. Редактирано Ноември 22, 201114 гд от ruil4o
Публикувано Ноември 22, 201114 гд Глупаво е, но по дефолт звуците са намалени наполовина. Да не би на разговор да не ти е увеличен звука? Трябва по време на разговор да го усилиш. Надявам се това да не те обижда ...
Публикувано Ноември 22, 201114 гд Проведи разговор и увеличавай по време на разговора - увеличава се това което чуваш
Публикувано Ноември 22, 201114 гд Автор Значи не си ме разбрал! Този който говори с iphona на ухото, чува добре, даже прекрасно но този който е "отсреща" не чува добре звука от iphona
Публикувано Ноември 22, 201114 гд Не микрофона , а самия капак и по специално предпазната мрежичка . Махния таа черната гад която събира всяква клес и пробвай, ако не смяна му е майката !
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате