Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с iTunes store

Featured Replies

Публикувано

Три дни се боря с един проблем, изчетох какво ли не и накрая реших, че ще моля за помощ. Преинсталих лаптопа и си инсталирах наново iTunes, но като стартирам iTunes Store не мога да видя нито една апликация /флаш приложения - ако така се казва/ - ето и снимка, за какво говоря:

Регвам се - и пак тая.

4072488l.gif

На лаптопа съм качила всички драйвери, програми, флаш плеари, акробати и т.н - с една дума всичко необходимо /така поне си мисля/. На работата също съм качила iTunes /а там също аз съм преинсталирала компа и там нямам никакъв проблем. Тегля си туй-онуй без никакъв проблем, а в къщи незнам какво става. Има разбира се и алтернатива - през телефона, но това, че ми се отваря в къщи ме дразни и не ми дава мира. Според мен е нещо дребно, но вече не ми идва на идея - какво е. Ще съм Ви много благодарна ако ми дадете някакви идеи.

Публикувано

Това е стара версия на iTunes

Ъпдейтни я и пак пробвай.

Само че отиди на Home, тук си на филмите

Публикувано
  • Автор

Това, което съм постнала като картинка е примерна, взета от интернет. Аз съм с най-новата версия, която е дръпнах от: http://www.apple.com/itunes/. Не мога да отида на home, тъй като като дам iTunes store горе се зарежда нещо и после ми дава само един бял лист и горе на лентата /черната, където е home лентата ми е празна. Има само акаута ми в края, а в другия край има две стрелки - напред и назад/ - това е, което виждам. 4072569G.gif

Публикувано

Според мен се блокира трафика до/от iTunes Store. Спри си Firewall-а и опитай отново.

Публикувано
  • Автор

Ще опитам, но на работата не е спрян и нямам проблем. Виждам ги.

Публикувано

Преди няколко години интернет доставчикът ми беше отрязъл достъпа до всичко свързано с apple - сайта им, itunes...

Звънях им, казаха че нямало проблем. Но след няколко дни си тръгна :)

Публикувано
  • Автор

Не вярвам доставчикът да ме е отрязъл, защото пред да преинсталирам лаптопа ги виждах, но скапания Win ми се прецака и трябваше да го преинстална.

Оправих се - премахнах НОД 32 и се появиха. Благодаря на всички, които ми писаха.

Редактирано от anaeli

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.