Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Помните ли времената, когато обичахте да редите парчетата на дървен пъзел? Сега е нужно само да извадите своя iPhone, iPad или iPod touch, за да дадете на децата си същото усещане!

mzm.zaaxswkt.175x175-75.jpg

Me & Bee Puzzle е образователна и забавна игра. Тя учи децата да сглобяват все по-сложни пъзели. 100 красиви картинки очакват да бъдат подредени от малките пръстчета. Когато пъзелът е готов, децата чуват думата на английски, произнесена от двама малки англичани. По този начин могат да научат имената на фигурите, както и много други думи.

Играта е разделена на 10 нива с нарастваща сложност. Децата получават достъп до следващото ниво, след като подредят последния пъзел от текущото.

Ако малчуганите се чудят какво да направят, могат да докоснат пчеличката и тя ще им помогне. Интуитивният, създаден за деца интерфейс, прави играта с Me & Bee Puzzle приятно и пристрастяващо занимание, дори и за възрастни. Играта помага на децата да развиват своята фина моторика, която е в основата на много дейности, като писането например, както и да научат множество основни думи на английски. Семплият дървен фон и приятната музика им помагат да се концентрират по-добре и ви осигуряват спокойни минути навсякъде.

Основни характеристики:

- 100 пъзела за подреждане

- интуитивен интерфейс и аудио-помощ

- красиви картинки на дървен фон

- произнасяне на думи на английски

- развива фината моторика

- развива способността за концентрация

- за деца от 2 до 7-годишна възраст

В момента само за $ 0.99!

01.jpg

03.jpg

04.jpg

02.jpg

05.jpg

www.meandbeegames.com

Редактирано от 4Friends

Публикувано

Нямам дете, едва ли ще я сваля да си играя, НО игричката изглежда красива по детски . Поздравления за приложението!

Публикувано

Играта е супер за деца - малкият ми син много се забавлява.

Браво и от мен. ;)

Публикувано

А играта дали ще я има и на български език? На 3 годишния ми син ми се струва, че му е малко рано за английски :)

Публикувано
  • Автор

Да, следващата версия на играта ще включва и други езици, сред които ще е и българския със сигурност. Радвам се, че ви харесва!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.