Публикувано Ноември 25, 201114 гд Здравейте, тъй като не знам магазините в София, предложете ми от къде може да се вземе Mac mini (новият, 2011). В novmac видях че има, но не знам дали са сериозни за гаранция и т.н. Благодаря
Публикувано Ноември 25, 201114 гд По моловете има apple-центрове. В Сити Центъра наскоро гледах, че имат от всичко в наличност.
Публикувано Ноември 25, 201114 гд Новнак надали го имат, а обслужването е... Имаче в сити цетъра има и в сердика мол, даже там е по-голям магазина
Публикувано Ноември 25, 201114 гд Автор Мерси! А гаранцията/сервиза е официална от Креатив Център независимо от кой магазин е взет? Edit: Виждам в iStyle предлагат плащане с куриер, дали са сигурни, някой поръчвал ли е по този метод от тях? Редактирано Ноември 25, 201114 гд от profusion
Публикувано Ноември 25, 201114 гд Няма да имаш проблеми, имаш опция да си платиш направо на куриера, който ще ти донесе компютъра. Така няма да се притесняваш, че предварително си превел сумата, а и няма да се разкарваш до магазина.
Публикувано Ноември 25, 201114 гд Само от iStyle съм поръчвал досега. Много съм доволен. И не само аз
Публикувано Ноември 26, 201114 гд http://iabalka.eu/sh...-Core-i5-2.3GHz Само да обърна внимание, новият Mac Mini няма процеп за ползване на дискове, така че снимката е на Мини от 2010.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.