Публикувано Ноември 27, 201114 гд Navi-Xetreme е мрежова платформа чрез, която може да отваряте други потребители или каченото от тях. Има доста добавени функции и възможност да си добавяте файлове. Navi Xtreme предлага. както телевизии, тв шоута, филмите от сайта на adultswim.co.uk така и директрории с филми снимани от кината ето клип на въпросната платформа. http://www.youtube.com/watch?v=9FMKKNOz3AM&feature=player_embedded Линк за сваляне: Инсталиране: System -> addons -> install from zip След инсталиране търсете прорамата на Programs/add ons
Публикувано Ноември 30, 201114 гд Нова версия: Navi-X 3.7.2 Включена е поддръжка и на IceFilms, не съм го тествал още
Публикувано Декември 1, 201114 гд Автор За всички които са инсталирали програмата и са се чудили как да си пуснат субтитри към филм ето решение: Отивате на XBMC subtitle адона в систем. от там избирате конфигурация. Subtitle addon > configure > advanced options > manually enter search string Така при пускането на всеки филм и опит да заредите субтитри под opensubtitles ще имате опция manually enter search и когато е изберете ще може да въвеждате ръчно името на филма. Джонибраво имам един въпрос към теб. Днес попаднах на един сайт кадето е обяснено как се инсталира xbmc на айпад и айфон. Имаш ли някаква представа читаво ли е? http://www.funkyspacemonkey.com/install-xmbc
Публикувано Декември 1, 201114 гд Това го има от доста време, но първата версия беше голяма мъка. След това прбвах следваща версия, която работеше по-добре, но не ми беше полезна при положение, че OPlayer и Buzz Player поддържаха SBM протокол Иначе и тук си имаме тема по въпроса, но скоро не съм пробвал с новите версии, защото телефона ми е без JailBreak, а iPad-a трудно мога да го измъкна от ръцете на жена ми
Публикувано Декември 2, 201114 гд Автор Хехехе познато. Моята като си ляга и го взима с нея за да може като стане да и е до леглото. Предполагам си чул най-ужасния звук, когато жената трака с нокти по дисплея
Публикувано Февруари 12, 201214 гд Navi-то ми харесва и почти всичко тръгва без буфериране, едно ме дразни - защо всичко е напляскано в повтарящи се категории, объркано, и алогично подредено, включва и разни други сайтове, абе изобщо като влезна и се губя...
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.