Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Молба за помощ относно jailbreak или downgrade на SonyPS3 3.73

Featured Replies

Публикувано

Колеги, имам едно PS3, което е със 3.73 и искам да го сваля на 3.55, за да мога да играя свалени от нета игри. Някой може ли да ми помогне, защото аз лично не намирам никакво инфо. Прочетох за E3 Flasher-a само че от финансова гледна точка няма как да стане. Ако някой софтуерно може да ми помогне ще съм много благодарен :)

Публикувано

Няма да стане колега. Софтуерно до 3.55.

Публикувано

Не става софтуерно за съжаление.Виж във форума на арена там има доста хора,които могат да ти го направят,но беше нещо от порядъка на 100-120 лева.Другият вариант е да си купуваш игри втора ръка.Следи тези два сайта:forum.pulsar.bg и 2play.bg .Това според мене е по-добрия вариант.Една игра 1-2 седмици след излизането си като цена пада на около 50%.По-мината седмица си взех така Rage.Чисто нова е 130лв,а аз я взех на 70 лева.

Публикувано

И другия вариант - просто да си ги взимаш от ebay или има един сайт - www.zavvi.com - от него си купувах игрите преди да излезе джейла. Доставката е 1 лира. Идват за около 5 дни. За чисто нови игри говорим. Новите заглавия излизат по около 70 лв и след като ги минеш можеш да ги продадеш по форумите за същите пари.

пс. а м/у другото от както излезе тоя джейл съм накачил сума ти игри, от които пускам 2-3 през няколко дни. Преди като си ги купувах някак си беше друго да се игрят :)

Редактирано от DreamcatcheR

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.