Публикувано Ноември 27, 201114 гд Сбъги ми се iPad-a, изчезнаха ми всичките икони от първата страница на SpringBoard-a и една цяла папка от втората страница, както и иконите от дока. Няма оправия и няма, пробвах респрингове, рестарти и т.н. не помага. Единствено ми остана да правя рестор, jailbreak-нат съм, но iPad-a си го купих преди две седмици и нямам запазени SHSH за 4.3.3, а не мога и да имам вече. Моля някой да даде съвет, има ли начин да ресторна до 4.3.3.
Публикувано Ноември 28, 201114 гд Можеш с iFaith да си запазиш SHSH файловете на сегашната си версия на която си в момента-4.3.3.След това пак с тази програма си правиш "signed" firmware на 4.3.3 и после рестор.
Публикувано Ноември 28, 201114 гд Пробвай да се сетиш какви модификации на спрингборда си качвал през мобайл субстрат и ги изтрий.
Публикувано Ноември 28, 201114 гд Автор Деинсталирах AirServer, после допочиствах от остатъчни файлове през iFile. Първо изтрих com.pratikkumar.airserver-ios.plist от private/var/mobile/Lybrary/Preferences, после от private/var/mobile/Lybrary/Caches/com.apple.IconsCache изтривах png-то в момента в който iFile зависна и трябваше да quit-на. От тогава стана цялата дандания.
Публикувано Ноември 28, 201114 гд Автор Този който е в private/var/mobile/Lybrary/Caches/com.apple.IconsCache или направо private/var/mobile/Lybrary/Caches. Пробвах и с двете не стана. Благодаря. Редактирано Ноември 28, 201114 гд от rip2pac
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.